Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochane jesteśmy:)
U nas wszystko dobrze,Kolczys zrobił sie zaborczy,potrafi Nestusia capnąć,bo uzurpuje sobie prawo własności do mnie.Obydwaj uważaja,że maja mnie na wyłącznośc i niestety Kolczyś wszczyna jako pierwszy burdy,a Nesti nie pozostaje dłużny i musze towarzystwo ustawic do pionu...A taki Kolczyś był spokojny jak przyjechał...;) No ale jakos sobie radzimy:)
Mam teraz tylko 3 fotki,ale za to słodkie:loveu:
Kolczyś śpi przy moim wyrku;)

Juz się obudził:)

Posted

cytuje z innego watku ;

UWAGA! Rodzina W.....ze Świętochłowic z ulicy Hanki Sawickiej(dane podamy na priv) jest podejrzana o przyjmowanie psów bezdomnych na mięso. Jest zgłoszenie, że w krótkim czasie przez ten dom przewinęło się dużo psów, a dzieci z tej rodziny mówią jedzeniu mięska z psów. Nasza Fundacja prowadzi interwencję w tej sprawie. Schroniska okoliczne są powiadomione, ale staramy się nagłośnić sprawę w całym regionie. Prosimy osoby i organizacje, które wyadoptowały tej rodzinie psa o kontakt z Fundacją. biuro@fundacjasoosdlazwierzat.org

Posted

Oooo Kochane moje...Kolczyś juz przyjechał do mnie z takim brzusiem zapasionym:cool3:
Być może parę deko mu przybyło,ale on kocha jeść:) A wzrok ma taki proszący jak kot ze szreka,no i ja nie potrafię nie dać smaczka takiemu proszącemu psiakowi... A zresztą,ja kocham jak psiak ma apetyt.Dla mnie to jedna z wyznaczni,że psiak jest zdrowy,szczęśliwy i że się zaaklimatyzował w nowym miejscu.Gdy psiak nie je,to zapala mi się czrwona lampka,że coś jest nie tak:shake:Nie cierpię tego,boję się takich sytuacji:-(,kto śledzi moje wątki,to wie,że gdy psiak nie je,to ja od razu wszczynam alarm,bo to nie jest normalna sytuacja,to oznaka choroby...
Ale odsuwamy czarne myśli,bo nie ma potrzeby dramatyzować,Kolczyś tak jak i inne psiaki mają się dobrze i wcinają aż im się uszy trzęsą :)

A tu wzrok kota ze szreka:p-jestem piękny i grzeczny i kochany i co złego to nie ja;):loveu:

A tu początek sjesty po spacerku i po jedzonku:) Kolczyś,Nesti i Myszka :)

Na początku grudnia ma przyjechać do mnie Furciaczek,to porobi profesjonalne fotki psiakom:)