martka1982 Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 do deklarujących dołączyła KateKermit. dziękujemy!:) Quote
zioberek87 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 hopsaj dziadziu:) jak się czujesz???:) Quote
Lionees Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Oj Kochane przepraszam za zastój,ale siadł mi komp i zresetowały mi się hasła do dogo,do poczty i wielu innych rzeczy,a że nie mam pamięci do tego,to i nie pamiętałam:shake:.Ale przewaliłam całą chałupę i znalazłam zeszyt,w którym kiedyś zapisywałam takie różne notatki i juz jestem:) U nas wszystko dobrze,słoneczko piękne,my na dworku jak najdłużej łapiemy ostatki promyków,czasami to ja jeszcze bym pobyła na dworku,bo szkoda każdego promyczka,ale psiaki juz lecą do domu.W sumie się nie dziwię,bo nabyły sie juz na dworze będąc w schronisku. I tak szybciutko nowe fotki:) Karma od Marmosi-15 kilo!! Dziękujęmy!:) Starczy chłopakowi na jakieś 3,5 miesiąca :) A teraz prosze zobaczyć...ta bida,ledwo chodząca w schronisku,w domku hop i już na łóżku i hop już z łóżka-sam,samiuteńki wskakuje i zeskakuje!:) No co....ile będę leżał na dywanie? Poducha na podłodze tez mi nie pasuje,wolę łóżko;):) Quote
Lionees Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Taki jestem fajny chłopak :) I klapnięte uszko mam:lol: Quote
martka1982 Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 o manio!!! już nie pamiętam kiedy widziałam Kolczyka uśmiechniętego! szok! Quote
caryca26 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Weszło 35 zł dla Kolczyka od Roland de. Dziękujemy! Quote
marmosia Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Lionees']Taki jestem fajny chłopak :) I klapnięte uszko mam:lol: Cudny jest i w końcu radosny :) Quote
Maria1957 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 I dobrze, że mu dobrze ... miziaczki dla Kolczyka. Quote
caryca26 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Weszło dziś 15zł od KateKermit. Wielkie dzięki! Quote
pikola Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Co nie mowicie ze macie takiego pieknego kawalera:loveu: W tym miesiacu juz bieda, ale w listopadzie wespre staruszka grosikiem:lol: Jaki on piekny:loveu: Quote
zioberek87 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 jak pięknie się uśmiecha:):):) Cioteczko Lionees co takiego zrobiłaś:)? Quote
martka1982 Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='pikola']Co nie mowicie ze macie takiego pieknego kawalera:loveu: W tym miesiacu juz bieda, ale w listopadzie wespre staruszka grosikiem:lol: Jaki on piekny:loveu:[/QUOTE] dzięki wielkie Pikola! jemu każdy grosz się przyda! :) cieszę się,że widzę uśmiechnięty ryjek, bo naprawdę jak sięgam pamięcią to nie pamiętam go takim....... Quote
Mysza2 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='zioberek87']jak pięknie się uśmiecha:):):) Cioteczko Lionees co takiego zrobiłaś:)? podmieniła na innego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kolczuś nie pogonisz mnie jak zaproszę cioteczki :oops::oops: http://www.dogomania.pl/threads/2155...o-11.10.-22-00 http://www.dogomania.pl/threads/2156...10.-godz-22-00 Quote
martka1982 Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Kolczyk dostał 97zł z bazarku:) Quote
martka1982 Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 już przesłane do skarbnika czyli carycy:) wyróżniłam mu dziś allegro i ogłoszę na gumtree, tablicy i cafe animal (musze poszukać haseł, bo pozapominałam) Quote
Lionees Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='zioberek87']jak pięknie się uśmiecha:):):) Cioteczko Lionees co takiego zrobiłaś:)? No kurde nie tak wiele,gadam do Niego,głaszczę,przytulam,daję smaczki... ;) Po prostu domku było Mu trzeba:) Mimo,że w schronisku nie miał źle,bo to jedno z najlepszych schronisk jakie znam,to jednak domek,to domek. A Ciocie to się tak zachwycają psiną,a nie zauważyły co Kolczyś ma na pleckach:cool3::loveu: No która zgadnie,która?:) :D Tu z Nestim,dupka w dupkę:evil_lol: Tu z Myszką i Nestim:) Martuś,dziękuję za ogłoszenia! :) I poproszę jak najwięcej ogłoszeń i może ktoś zrobi FB chłopakowi? Proszę... :) Quote
martka1982 Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 złączone dupkami...jak słodko! no co ma na tych plecach bo ja nie widzę.......? allegro ma, gumtree też, alegratka i tablica. do cafeanimal zapomniałam hasła:( kto dorzuci jakieś ogłoszonka od siebie? :)) a może FB? czy ktoś ma i mógłby nadzorować poczynania Kolczyka w tamtej wirtualnej społeczności? prosimy:) Quote
Ag_konin Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 No jak co? Serducho ma śliczne! Nie zauważyłaś w schronie? ;) Quote
martka1982 Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 o manio..... ja szukałam jakieś wymyślnej obróżki założonej przez Renię, nawet o kokardę ją posądzałam.... hehe Quote
martka1982 Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 a w ogóle to się bardzo cieszę,że się z Nestorem skumplowali, przecież mogło być różnie pojechał Dżery do domciu? Quote
zioberek87 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 przepiękny:) widać że pełny życia:):):) ciotka to ja nie wiem co Ty mu opowiadasz że chłopak tak nam się smieje:D Quote
Maria1957 Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Zajrzałam do Kolczyka - miziaki dla niego !!! Quote
Recommended Posts