Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj Kochane przepraszam za zastój,ale siadł mi komp i zresetowały mi się hasła do dogo,do poczty i wielu innych rzeczy,a że nie mam pamięci do tego,to i nie pamiętałam:shake:.Ale przewaliłam całą chałupę i znalazłam zeszyt,w którym kiedyś zapisywałam takie różne notatki i juz jestem:)
U nas wszystko dobrze,słoneczko piękne,my na dworku jak najdłużej łapiemy ostatki promyków,czasami to ja jeszcze bym pobyła na dworku,bo szkoda każdego promyczka,ale psiaki juz lecą do domu.W sumie się nie dziwię,bo nabyły sie juz na dworze będąc w schronisku.
I tak szybciutko nowe fotki:)
Karma od Marmosi-15 kilo!! Dziękujęmy!:) Starczy chłopakowi na jakieś 3,5 miesiąca :)

A teraz prosze zobaczyć...ta bida,ledwo chodząca w schronisku,w domku hop i już na łóżku i hop już z łóżka-sam,samiuteńki wskakuje i zeskakuje!:)

No co....ile będę leżał na dywanie? Poducha na podłodze tez mi nie pasuje,wolę łóżko;):)

Posted

[quote name='pikola']Co nie mowicie ze macie takiego pieknego kawalera:loveu:

W tym miesiacu juz bieda, ale w listopadzie wespre staruszka grosikiem:lol:

Jaki on piekny:loveu:[/QUOTE]

dzięki wielkie Pikola! jemu każdy grosz się przyda! :)

cieszę się,że widzę uśmiechnięty ryjek, bo naprawdę jak sięgam pamięcią to nie pamiętam go takim.......

Posted

[quote name='zioberek87']jak pięknie się uśmiecha:):):) Cioteczko Lionees co takiego zrobiłaś:)?
No kurde nie tak wiele,gadam do Niego,głaszczę,przytulam,daję smaczki... ;) Po prostu domku było Mu trzeba:) Mimo,że w schronisku nie miał źle,bo to jedno z najlepszych schronisk jakie znam,to jednak domek,to domek.
A Ciocie to się tak zachwycają psiną,a nie zauważyły co Kolczyś ma na pleckach:cool3::loveu:
No która zgadnie,która?:) :D

Tu z Nestim,dupka w dupkę:evil_lol:

Tu z Myszką i Nestim:)

Martuś,dziękuję za ogłoszenia! :) I poproszę jak najwięcej ogłoszeń i może ktoś zrobi FB chłopakowi? Proszę... :)

Posted

złączone dupkami...jak słodko!
no co ma na tych plecach bo ja nie widzę.......?

allegro ma, gumtree też, alegratka i tablica. do cafeanimal zapomniałam hasła:(
kto dorzuci jakieś ogłoszonka od siebie? :))
a może FB? czy ktoś ma i mógłby nadzorować poczynania Kolczyka w tamtej wirtualnej społeczności? prosimy:)