Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam już chłopaka!!! :),leki i umowę.zaraz napisze więcej ale teraz tylko powiem,że to okropny sirotek,taka pierdułka w stylu jakiego mnie Panie Boże stworzyłeś takiego mnie masz.Kochany,poczciwy pies :)

Widziałam Gucia,jak odjeżdżałam(bo wyjechałam po Kolczyka na trasę) około 20.50 to jeszcze czekali na Figu.O rany,jaki fajny psinek,jaki kontaktowy,jaki bystry :)tylko chorutki i biedniutki z tymi odleżynami i paraliżem,ech...

Posted

ha ha ha to zdjęcie mnie rozwaliło:) hi hi hi jak dżedaj z gwiezdnych wojen:) moje ulubione foto:) bardzo się cieszę że chłopak cały i zdrowy dojechał do Lionees na bank się cieszy:) Ty cioteczko jak widać też masz pociechę z małego szkrabka:) ucałuj go od nas wszystkich z dogo:)

Posted

Ag_konin napisał(a):
Super! Powodzenia życzymy! :)

Dzięki,będzie dobrze:)

ataK napisał(a):
Pomiziaj Kolczyka od wszystkich za jednym zamachem, bo inaczej Ci czasu nie starczy na nic innego ;)

No pewnie,że pomiziam,On sie tuli niesamowicie-co za pies! dzięki ataK :)
Mysza2 napisał(a):
Melduję się na zaproszenie Martki:)
Witaj Reniu, a tak się zarzekałaś że już żadnego więcej.
Nie mogę was wspomóc stałą deklaracją, ale będę zaglądać.

Witaj Myszko:loveu:
zaglądaj do nas,zapraszamy:)
no zarzekałam się :p i widać co moje słowa warte:diabloti:
Czekam na fotki Kajcyny,co robiła Furciaczek,potem wejdę do Kajtka i powrzucam swoje. :)

Posted

oj u Reni to mu jest z pewnoscia wybornie, uczepił się jej i teraz juz mamusi nie odpusci, ma miziac az jej rece odpadna;)

to cos nevada to taki preparat, ktorym mial psikane uszy, bo mu muchy zjadały

Posted

dziękujemy!

a ja siedzę i płaczę, bo Falbanek z tego samego schroniska co Kolczyk umiera....zabija go rak kości, zostało mu niewiele czasu. Od razu przypomniał mi się Stivi, który był u Reni całkiem niedługo, gdy usłyszeliśmy diagnozę...odszedł bardzo szybko

trzeba się spieszyć z pomocą!!! zawsze!!!! nigdy nie wiadomo ile psiakowi zostało czasu...tak się cieszę Renia,że on już u Ciebie........

Posted

marmosia napisał(a):
Jak obiecałam, to pomogę.
Dawać , ciotki, nazwę karmy i dane do wysyłki :) Cieszę się, że staruszek już w domku. Miziam cieplutko ...

Dziękuję!:)
zaraz pójdzie pw do Ciebie
no i zaraz biorę się za wklejanie zdjęć i popisanie co nieco o chłopaczku:)

Posted

Już z Marmosią wszystko ustaliłyśmy:) Kolczyś dostanie od tej Kochanej Osoby Eukanubę:) Już jest zamówiona i pewnie we wtorek przyjedzie do nas:) Ależ ta dziewczyna działa ekspresowo! Marmosia-dziękuję:loveu:
dobra,wklejam fotki chłopaczka,jeszcze chwilka:)

Posted

No i krew mnie zalała:watpliwy:.A się napisałam,zdjęcia powklejałam i jak nacisnęłam,żeby zatwierdzić odpowiedź,to mi wyskoczyło-"przepraszamy,program przestał odpowiadać" Ożesz ty programie!:mad:
Cała moja robota poszła w...cholere:-(
No nic to,co nas nie zabije,to nas wzmocni...podobno:roll:
Dobra,no to od nowa polska ludowa,lecę z fotkami i opisem...

Posted

szwankuje mi coś,bo cały czas mnie wywala z dogo:shake: dlatego teraz wkleję same fotki,opis będzie w dzień

powitanie Kolczysia z Nestusiem:)

Kolczyś to taki sirotek,ale juz jest coraz fajniejszy:)

jak juz się troszkę ośmielił,to popił sobie wody,bo w podróży nie chciał i podjadł sobie nieźle:)

Posted

Potem,wysikany na spacerku,napity i najedzony położył się obok biurka i obserwował co sie dzieje w domu:)

naszykowałam Mu poduchę z drugiej strony wypoczynku,jak będzie miał ochotę,to będzie to jego miejsce

mimo,ze zaprosiłam kawalera na podusie,pokazałam Mu,że to jest Jego miejsce,to On i tak wolał spać na dywanie.Spał,aż chrapał:)