ataK Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='Lionees']ataK też jest mi szkoda,że ktoś się nie zlituje i nie weźmie na DT nie oglądając się na kasę:( No ja niestety odpadam,bo mam z litości 6 takich psiaków,wszystkie staruszki z minimalną szansą na DS(dwa są u teściowej,4 u mnie) Za kasę mam 2 psy i swoją rentę 400zł. Także wybaczcie,ale takie posty mnie rozwalają i proszę szukajcie Kolczykowi dt za karmę i weta.To tyle ode mnie. Nie piłam do Ciebie, nie obrażaj się proszę. Daleko mi do oceniania ludzi bez znajomości sprawy. Sama mam w tej chwili kilka tymczasów (dziś podrzucono mi kolejnego), na które zbieram, gdzie mogę. Jestem samotną matką trójki dzieci w wieku szkolnym, ze względu na sytuację rodzinną musiałam zrezygnować ze stałej pracy i pracuję dorywczo, w dodatku nie wiem, jak długo będę miała dom, w którym obecnie mieszkam, więc rozumiem, że sytuacje mogą być różne. Po prostu szkoda mi psiaka, bo nie wiadomo, ile będzie jeszcze czekał i to właśnie napisałam... Quote
martka1982 Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 to co teraz bedzie z kolczykiem? Quote
zioberek87 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 witaj Kolczyku:) jak się miewasz.... Quote
si_bcw Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 martka1982 napisał(a):to co teraz bedzie z kolczykiem? no właśnie?? Quote
zioberek87 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 hej koleszko:) jak się trzymasz:)? Quote
wawer Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Pmiętam, ale już nie ogarniam wszystkiego :( Quote
marmosia Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Cioteczki, ja pomogę staruszkowi choć troszeczkę, ale po pierwszym :( Może wygodniej będzie, jak zakupię mu karmę, czy musi być gotówka? Ściskam staruszeczka i śpieszmy się... Quote
Ag_konin Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 kaszanka napisał(a):ja tak ni z gruszki nie z pietruszki :) ale piękny avatarek masz Agnieszka (zgaduję) Blisko, Agata ;) W górę Kolczyku! Quote
martka1982 Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 marmosia napisał(a):Cioteczki, ja pomogę staruszkowi choć troszeczkę, ale po pierwszym :( Może wygodniej będzie, jak zakupię mu karmę, czy musi być gotówka? Ściskam staruszeczka i śpieszmy się... oo! dziękujemy bardzo! karma jak najbardziej się przyda! jakaś dla seniora gdyby udało się tak,że Kolczyk będzie zaopatrywany w karmę co miesiąc, to wtedy opłata za dt będzie wynosić 200zł. już to skonsultowałam Quote
martka1982 Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Kolczyk jedzie do Reni już w ten czwartek! Quote
caryca26 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 O to super wiadomość! Weszło 20zł na Kolczyka od kaas1. Dziękujemy! Quote
Lolalola Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 trzymaj sie KOLCZYKU,niebawem bedzie lepiej dziaduniu a ja postaram sie wplacic kaske jak najszybciej!!!!!!! Quote
zioberek87 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 ja tez się cieszę:):) dziewczyny ja pierszy raz wpłacę dopiero 10 paxdziernika, ale na mnie tez mozecie liczyc, Kolczyk trzymaj się chłopaku:) macie jakies nowe foty?? Quote
martka1982 Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 dzisiaj będą nowe foty, już ostatnie ze schronu:) Quote
K&M Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Dostałam wiadomość na pw, nie mogę zadeklarować stałej kasy, ale chciałabym pomóc, mam 5 dych bez których przeżyje i chce je podarować Kolczykowi - życzę dziadziusiowi zdrówka i szczęścia w nowym dt i trzymam za Małęgo kciuki!!! poproszę o nr konta! K&M Quote
martka1982 Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 K&M napisał(a):Dostałam wiadomość na pw, nie mogę zadeklarować stałej kasy, ale chciałabym pomóc, mam 5 dych bez których przeżyje i chce je podarować Kolczykowi - życzę dziadziusiowi zdrówka i szczęścia w nowym dt i trzymam za Małęgo kciuki!!! poproszę o nr konta! K&M bardzo, bardzo dziękujemy! zaraz prześlę pw Quote
zioberek87 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 witaj Kolczyku i co tam u Ciebie? cieszysz się że do cioteczki jedziesz?? dajcie znać jak podróż:) Quote
AnnaA Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Poproszę o nr konta. Wpłacę coś jednorazowo. Quote
izabela1234 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Niestety tylko jednorazowo moge pomoc poprosze nr konta :( Quote
Lionees Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 ataK napisał(a):Nie piłam do Ciebie, nie obrażaj się proszę. Daleko mi do oceniania ludzi bez znajomości sprawy. Sama mam w tej chwili kilka tymczasów (dziś podrzucono mi kolejnego), na które zbieram, gdzie mogę. Jestem samotną matką trójki dzieci w wieku szkolnym, ze względu na sytuację rodzinną musiałam zrezygnować ze stałej pracy i pracuję dorywczo, w dodatku nie wiem, jak długo będę miała dom, w którym obecnie mieszkam, więc rozumiem, że sytuacje mogą być różne. Po prostu szkoda mi psiaka, bo nie wiadomo, ile będzie jeszcze czekał i to właśnie napisałam... Nie obraziłam się,no co Ty,ja nie z tych :) Tylko po obserwacjach na dogo wiem,jak łatwo wydaje się wyroki i osądza ludzi bez zgłębienia tematu...przykre to,bo przeciez wszyscy tu jesteśmy po to,żeby pomagać tym najbardziej potrzebującym i im więcej sie pomaga,tym bardziej dostaje sie po dupie...ech... ataK,to nie jest personalnie do Ciebie,tylko to są moje takie przemyślenia zioberek87 napisał(a):witaj Kolczyku i co tam u Ciebie? cieszysz się że do cioteczki jedziesz?? dajcie znać jak podróż:) Czy się cieszy i ucieszy,to się zobaczy za jakiś czas;)Mam nadzieję,że będzie dobrze:) Kolczyk ma być u mnie około północy :) Dziękuje Wszystkim za pomoc dla chłopaka:loveu: Quote
ataK Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Trzymam kciuki, żeby Kolczykowi podróż minęła szybko :) Quote
Recommended Posts