Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lionees']ataK też jest mi szkoda,że ktoś się nie zlituje i nie weźmie na DT nie oglądając się na kasę:(
No ja niestety odpadam,bo mam z litości 6 takich psiaków,wszystkie staruszki z minimalną szansą na DS(dwa są u teściowej,4 u mnie) Za kasę mam 2 psy i swoją rentę 400zł.
Także wybaczcie,ale takie posty mnie rozwalają i proszę szukajcie Kolczykowi dt za karmę i weta.To tyle ode mnie.

Nie piłam do Ciebie, nie obrażaj się proszę. Daleko mi do oceniania ludzi bez znajomości sprawy. Sama mam w tej chwili kilka tymczasów (dziś podrzucono mi kolejnego), na które zbieram, gdzie mogę. Jestem samotną matką trójki dzieci w wieku szkolnym, ze względu na sytuację rodzinną musiałam zrezygnować ze stałej pracy i pracuję dorywczo, w dodatku nie wiem, jak długo będę miała dom, w którym obecnie mieszkam, więc rozumiem, że sytuacje mogą być różne. Po prostu szkoda mi psiaka, bo nie wiadomo, ile będzie jeszcze czekał i to właśnie napisałam...

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki, ja pomogę staruszkowi choć troszeczkę, ale po pierwszym :(
Może wygodniej będzie, jak zakupię mu karmę, czy musi być gotówka?
Ściskam staruszeczka i śpieszmy się...

Posted

marmosia napisał(a):
Cioteczki, ja pomogę staruszkowi choć troszeczkę, ale po pierwszym :(
Może wygodniej będzie, jak zakupię mu karmę, czy musi być gotówka?
Ściskam staruszeczka i śpieszmy się...

oo! dziękujemy bardzo! karma jak najbardziej się przyda! jakaś dla seniora

gdyby udało się tak,że Kolczyk będzie zaopatrywany w karmę co miesiąc, to wtedy opłata za dt będzie wynosić 200zł. już to skonsultowałam

Posted

Dostałam wiadomość na pw, nie mogę zadeklarować stałej kasy, ale chciałabym pomóc, mam 5 dych bez których przeżyje i chce je podarować Kolczykowi - życzę dziadziusiowi zdrówka i szczęścia w nowym dt i trzymam za Małęgo kciuki!!!

poproszę o nr konta! K&M

Posted

K&M napisał(a):
Dostałam wiadomość na pw, nie mogę zadeklarować stałej kasy, ale chciałabym pomóc, mam 5 dych bez których przeżyje i chce je podarować Kolczykowi - życzę dziadziusiowi zdrówka i szczęścia w nowym dt i trzymam za Małęgo kciuki!!!

poproszę o nr konta! K&M

bardzo, bardzo dziękujemy! zaraz prześlę pw

Posted

ataK napisał(a):
Nie piłam do Ciebie, nie obrażaj się proszę. Daleko mi do oceniania ludzi bez znajomości sprawy. Sama mam w tej chwili kilka tymczasów (dziś podrzucono mi kolejnego), na które zbieram, gdzie mogę. Jestem samotną matką trójki dzieci w wieku szkolnym, ze względu na sytuację rodzinną musiałam zrezygnować ze stałej pracy i pracuję dorywczo, w dodatku nie wiem, jak długo będę miała dom, w którym obecnie mieszkam, więc rozumiem, że sytuacje mogą być różne. Po prostu szkoda mi psiaka, bo nie wiadomo, ile będzie jeszcze czekał i to właśnie napisałam...

Nie obraziłam się,no co Ty,ja nie z tych :)
Tylko po obserwacjach na dogo wiem,jak łatwo wydaje się wyroki i osądza ludzi bez zgłębienia tematu...przykre to,bo przeciez wszyscy tu jesteśmy po to,żeby pomagać tym najbardziej potrzebującym i im więcej sie pomaga,tym bardziej dostaje sie po dupie...ech...
ataK,to nie jest personalnie do Ciebie,tylko to są moje takie przemyślenia

zioberek87 napisał(a):
witaj Kolczyku i co tam u Ciebie? cieszysz się że do cioteczki jedziesz??
dajcie znać jak podróż:)

Czy się cieszy i ucieszy,to się zobaczy za jakiś czas;)Mam nadzieję,że będzie dobrze:)
Kolczyk ma być u mnie około północy :)

Dziękuje Wszystkim za pomoc dla chłopaka:loveu: