Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Martka, ja wiem ze słyszenia, że schronisko w Koninie cieszy się dobrą opinią, i Brutuskowi nie dzieje się krzywda, ale powiedz mi, jak myślisz, czy jest sens szukania mu DT, lub miejsca w jakimś hotelu?

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękujemy za ogłoszenia, już od wczoraj napływają linki do aktywacji

Brutusek póki co jest zdrowy, nic mu nie dolega, mieszka w pomieszczeniu, choć nie ma tam kaloryfera ale zawsze to lepsze niż buda
na pewno ze względu na wiek w moim odczuciu ma priorytet jeśli chodzi o poszukiwanie dt ale tak jak napisalas, krzywda mu się nie dzieje, w jego przypadku znalezienie dt to nie jest być albo nie być. on nie musi walczyc o przetrwanie tej zimy czy przetrwanie w ogóle

Posted

mala_czarna napisał(a):
Martka, ja wiem ze słyszenia, że schronisko w Koninie cieszy się dobrą opinią, i Brutuskowi nie dzieje się krzywda, ale powiedz mi, jak myślisz, czy jest sens szukania mu DT, lub miejsca w jakimś hotelu?

Byłam, widziałam jak żyją maleńtasy, potwierdzam dobrą opinię :)

Posted

przeszedł dobrze, wszystko ok
jest pani z katowic, która chce go adoptować, pewnie w nd zadzwonię do niej, więc wtedy będę mogła powiedzieć na pewno
pani jest bardzo kochana, odszedł jej niedawno jej jamnik, ona ma potrzebę kogoś kochać i być kochaną, chciała pieska małego, z krótką sierścią i starego, bo sama ma 65 lat, więc zaproponowałam jej Brutusa (na szczęście ma net to mogła go obejrzeć)
powiedziała,że kocha zwierzęta bardziej niż ludzi i pytała czy jest możliwość aby Brutus od razu spał z nią w łóżku?

jeśli nic złego się nie wydarzy, to myślę,że do niej pojedzie