Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Przytulanki super, serce mięknie... :)

Powiem Ci Lili, że Roki doskonale komponuje się w Twoim ogródku... ;)

Roki na zielonej trawce wygląda jak taka bezbronna owieczka :loveu:
Ale to jeszcze nic, byście widziały Cioteczki jak on biega w tym ogródku!!
Jakby urodził się z 3 łapkami, zasuwa jak rakieta :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Lili8522']Roki na zielonej trawce wygląda jak taka bezbronna owieczka :loveu:
Ale to jeszcze nic, byście widziały Cioteczki jak on biega w tym ogródku!!
Jakby urodził się z 3 łapkami, zasuwa jak rakieta :evil_lol::evil_lol:

No z chęcią byśmy zobaczyły-może jakiś filmik :D

Posted

[quote name='tatankas']No z chęcią byśmy zobaczyły-może jakiś filmik :D

Zobacze jak ten mój aparat sprawdzi sie w roli kamery :cool3: I pomyślimy...
A tymczasem jakby ktoś chciał zaglądnąć do Farcika (to ta poduszeczka Rokiego ;))
I mój drugi tymczasowicz jakby ktoś go odwiedził było by bardzo miło
http://www.dogomania.pl/threads/213423-Łobuziak-FART-w-DT-potrzebne-OGŁOSZENIA-i-na-kastrację-i-spłacenie-długów!

Posted

azalia napisał(a):
Piękne zdjęcia,piękny Rokuś,miałam pytać jak on sobie radzi na tych trzech łapeczkach,a tu proszę Lili napisała,że świetnie.

Świetnie, świetnie. Chodzi już nawet po schodach do góry i wskakuje na tapczany ;)
Tylko nie potrafi jeszcze schodzić... Ale nauczy się ;)

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
No to trzeba będzie rozglądać się za jakimś super domkiem dla naszej "szczotki" :) :loveu:

Trzeba się zacząć rozglądać, a może mógłby ktoś mu wykupić pakiet ogłoszeń? :oops:

No i takie moje spostrzeżenie, że Roki nie może być w domu z dużymi psami :shake:
W sobote dosłownie rzucił się na mojego Rottka. Sytuacja wyglądała tak że Roki bawił się z moim TZ zabawką a Rottek podszedł na dosłownie ja wiem odległość 1 metra (nie był za blisko żeby Roki miał powód do ataku) zobaczyć co się dzieje i wtedy Roki łap z zębiskami dobrze że TZ go przytrzymał bo rezydent miały nosek pokiereszowany :roll: Ale widok niezapomniany - wściekłego Rokiego, on tylko tak nie pozornie wygląda
Wiem że dla Rottka to nic no ale niech kiedyś Rokiemu jakiś psiak odda :shake:...
Roki to typowy samiec :cool3::cool3:
Tak samo jak rezydent się do Nas zbliża kiedy Roki siedzi na kanapie... Też warczy i zębiska wystawia...

Posted

Ale czy w kontaktach z Fartem nie ma takiego problemu? Czy po prostu Fart poddaje się Rokiemu? Całkiem możliwe, że Roki to po prostu typ dominatora i przy wyborze domu trzeba będzie na to zwracać uwagę.

Albo tak Was pokochał, że uważa, że jesteście na wyłączność i żaden tam rottek nie będzie się do Was pchał ;)

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Ale czy w kontaktach z Fartem nie ma takiego problemu? Czy po prostu Fart poddaje się Rokiemu? Całkiem możliwe, że Roki to po prostu typ dominatora i przy wyborze domu trzeba będzie na to zwracać uwagę.

Albo tak Was pokochał, że uważa, że jesteście na wyłączność i żaden tam rottek nie będzie się do Was pchał ;)

Na Farta i Lilusie poburkuje tylko bo inaczej tego się nie da nazwać ;) ale to jest typowa zazdrość bo Roki chce żeby tylko jego przytulać a jak ktoś inny się pcha to daje znać że to jego czas ;) Ale oni są bardzo ulegli także nie ma problemu... No tylko właśnie śliczne swoje ząbki pokazuje o wiele większym :diabloti: no ALE nie bez powodu ma imię ROKI prawda? :evil_lol::evil_lol:

Posted

Lili8522 napisał(a):
No Agucha ładna by z nich parka była on dominator ona uległa :lol:

Nie wątpię, ale Zuzia sobie tak nie da jak twoje psiątka :lol:

tatankas napisał(a):
Agucha-a to twoje śliczności,te na trzecim zdjęciu?

Tak, to moja Zuzka ze schronu w R Śl.