moni12 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Roki podnosimy na dobranoc słodziaczku. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Lili, jak tam u naszego księcia? :) Quote
tatankas Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Jak się maluszek czuje??? Sama bym go zawinęła,gdyby nie mąż,który już drugiego psa nie chce :( Quote
Lili8522 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Maluszek Roki ma się bardzo dobrze, wczoraj był na zmianie opatrunku - ranka bardzo ładnie się goi a w piątek idziemy wyciągać szwy. Roki jest bardzo wesolutki jak na to co przeszedł. Z moim Rottkiem się nie polubił :shake: ciągle na niego burczy (Roki na Rottka) taki cwaniaczek z niego :cool3: Z resztą towarzystwa chce się bawić, gonić i szaleć więc muszę nad nim czuwać. Aa pieszczoch z niego..... Rany..... Tylko głaskać i głaskać i na kolanka brać :loveu: Przed wzięciem Rokiego pytałam Bubu czy jest grzeczny jak zostaje sam, dostałam informacje, że tak grzeczny był w lecznicy jak zostawał sam... ALE zaczyna poszczekiwać jak zamykam go gdy wychodzimy czy idziemy spać już nie chce być sam :diabloti: W sumie nie ma się czemu dziwić jak ma takie super towarzystwo :cool3: Coś czuje, że im bardziej się będzie klimatyzował to będzie dawał czadu bo mimo wszystko Gagatek z niego :cool3: Trochę mi sika po domu... Szczególnie upodobał sobie dywan :angryy::mad: Na szczęście nie jest niszczycielem jak mój drugi tymczasowicz... A no i jest zakochany :loveu: W mojej Lili też pomieszanie shih-tzu z maltańczykiem i są identyczni PRAWIE tylko że Lila jest biała i ciutkę mniejsza... No ale ona chyba woli 'łysych' :evil_lol: Może się jeszcze pozna na Rokim hihi Próbowałam mu zrobić w niedziele zdjęcia, nie było szans bo on chce cały czas być przymnie i łazi za mną krok w krok :roll: I narazie tyle co u Maluszka ;) Będę pracować nad zdjęciami :diabloti: Quote
abra43 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Sika bo jest zazdrosny o inne pieski tak robiła moja Bułeczka dopiero jak odeszła Latka za TM wszystko wróciło do normy tak Rokus nie wolno robic trzymaj się piesku:nono::nono: Quote
Agula99 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Całuski dla Rokiego, malutkiego cudeńka :) Quote
necianeta89 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 myślę, że jeśli finanse Rokiego na to pozwolą umówimy go do mojego psiego fryzjera. trzeba coś zrobić z jego paskudnymi kołtunami :) Quote
Bgra Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 mały zrób coś z tym siuraniem...bo ciocia Lilii zwinie dywan i będziesz musiał doopke sadzać na zimną podłogę:) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Dziękujemy za wyczerpującą wiadomość! Widzę, że Roki próbuje sobie stadko, włącznie z Tobą ustawiać ;) Quote
Agula99 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Roki nie bądź niedobry, bądź cudowny, a jak pójdziesz do fryzjera to dopiero będzie z ciebie model :) Quote
Lili8522 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Roki dziękuje za tak liczne odwiedziny u niego :loveu: ;) To trochę zdjęć z niedzieli... Niestety więcej Roki nie pozwolił sobie zrobić, strasznie jest ruchliwy ;) Quote
tatankas Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 śliczności,jak ja bym cię wycałowała i wytarmosiła i na rękach nosiła :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Jaki uśmiechnięty pysio, super! Quote
Agula99 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 On jest cudowny, jestem bezgranicznie w nim zakochana i żałuję że nie mogę wziąć do domku :( Quote
Lili8522 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Agula99 napisał(a):On jest cudowny, jestem bezgranicznie w nim zakochana i żałuję że nie mogę wziąć do domku :( Czemu Cioteczko go nie możesz wziąść? Może jednak? :cool3: Quote
Agula99 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Lili8522 napisał(a):Czemu Cioteczko go nie możesz wziąść? Może jednak? :cool3: Już pisałam że mam 5 psów własnych plus kot bez ogona, jakbym jeszcze jego wzięła, to obawiam się, że musiałabym wkrótce amputować kolejną łapkę, bo taka by była jatka :) Quote
Lili8522 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Agula99 napisał(a):Już pisałam że mam 5 psów własnych plus kot bez ogona, jakbym jeszcze jego wzięła, to obawiam się, że musiałabym wkrótce amputować kolejną łapkę, bo taka by była jatka :) U Nas też jest malutka 'jatka' Rokuś ustawia wszystkich :diabloti: Takie z niego cudo... :diabloti: Ale wszystko trzeba robić z głową ;) Quote
Agula99 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 No właśnie, więc moja głowa mówi mi, że niestety nie mogę go wziąć, ale trzymam kciuki za dobry domek :) Quote
necianeta89 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 chłopak jest prze uroczy i kochany. Przychodzi spać na kolanka i tak rozkosznie cieszy pyszczek... Już zazdroszę tego domownika przyszłym właścicielom ;) Quote
Soko Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Podnoszę i witam się. Jak się Roki czuje? Aż serce pęka jak się patrzy na taką uśmiechniętą mordkę tak pokrzywdzoną przez los :( Quote
moni12 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 No Roki to do zacałowania jest . Słodziak kochany , az nie wierzę , ze ustawia wszystkich .:diabloti: Quote
Soko Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Czy wszystkie panie (i panowie) zgadzają się na umieszczenie Rokiego na psiej tablicy ogłoszeń w mojej szkole? W tym miesiącu lub w przyszłym, jako że obiecane miejsce ma już Balto, ale jeśli chłopakowi się powiedzie, dostanie dom, więc byłoby miejsce dla Rokiego. Jutro idę wywoływać zdjęcia i Roki też się tam znajdzie. Od razu chciałabym zapytać o informacje, jakie mam zawrzeć na tablicy, tzn. koszty leczenia, obecny stan, zachowanie, wszystko, co istotne i ważne, ja mogłabym czegoś nie zauważyć więc proszę o wypowiedzenie się osób bezpośrednio zaangażowanych no i oczywiście każdy może coś dodać :) chyba, że się nie zgadzacie ;p Quote
Agula99 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Roki psinko kochana, bądź tam grzeczny i śpij smacznie!! :) :) Quote
Recommended Posts