Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agucha napisał(a):
Nie wątpię, ale Zuzia sobie tak nie da jak twoje psiątka :lol:

A myślisz że mój Rottek się daje? On udaje że nie widzi :D
Lili też to nie za bardzo pasuje :D

Ale mój drugi tymczasowicz Farcik jak najbardziej na wszystko sobie pozwala, on to jest uległy jak baranek :D

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agucha napisał(a):
Nie wątpię, ale Zuzia sobie tak nie da jak twoje psiątka :lol:

Tak, to moja Zuzka ze schronu w R Śl.

No widzisz,to byś do parki miała :D Nie skusisz się na takiego przystojniaka.Takie maleństwa to bez różnicy,czy jedno,czy dwa ;)

Posted

tatankas napisał(a):
No widzisz,to byś do parki miała :D Nie skusisz się na takiego przystojniaka.Takie maleństwa to bez różnicy,czy jedno,czy dwa ;)

Ale oprócz Zuzi mam jeszcze Toffi i kotę - Kavę :lol:

Posted

Roki znów zaczął sikać... :shake::shake:
Sika od wczoraj na wszystko na poduszki, miśki, dywan, kanapę :-o:-o

Ehhhh....Jak jest sam to zachowuje czystość ale jak jest na dole z nami to nie wiem co mu odbija... :shake::shake:

Posted

Gdzie moje futerko!!! Piękności, w ogóle nie widać już rany po łapce, tylko uśmiechnięte pycho :)

To może pora na kastrację skoro to posikiwanie takie namiętne... no chyba, że już został przy okazji wykastrowany? To typowe okazywanie kto tu rządzi...

Posted

Z tego co czytam on jest bardziej dominujący tak? Ktoś się nim zainteresował, ale głównie to jest ważne, ze względu na już jednego dominującego psa w ich domu..

Posted

Futerka niiiii ma jest łysolek :evil_lol:
Za niedługo pewnie będzie nowe życie to i futerko musi być nowe, cudowne i piękne :loveu:
Teraz przynajmniej wygląda proporcjonalnie ;)
I może zapuszczać sweterek na zimę :lol:

Niestety kastracji jeszcze nie było, może być 2-3 tygodnie od podania antybiotyku a mineło dopiero 5 :shake: Trzeba się jeszcze trochę pomęczyć...

Posted

No piękności,wczoraj pokazałam swoim córeczkom Rokiego,jak to przez nieuwagę właściciela piesek stracił domek i nóżkę.Jedna z córek 7 lat krzyknęła:"Ja już go kocham,mamuś możemy go do siebie wziąć?",a moja 3 latka do niej:"Najpierw musimy tatusia z domku wyrzucić!":D:D:D Kocham moje córcie :)

Posted

tatankas napisał(a):
No piękności,wczoraj pokazałam swoim córeczkom Rokiego,jak to przez nieuwagę właściciela piesek stracił domek i nóżkę.Jedna z córek 7 lat krzyknęła:"Ja już go kocham,mamuś możemy go do siebie wziąć?",a moja 3 latka do niej:"Najpierw musimy tatusia z domku wyrzucić!":D:D:D Kocham moje córcie :)

na pewno często masz wesoło w domu ;)

Posted

necianeta89 napisał(a):
na pewno często masz wesoło w domu ;)

Oj tak,z trójką dzieci nie da się nudzić,na dokładkę bokserkę i pięć koszatniczek(o piątej koszy to nawet mąż nie wie,bo mu nic nie powiedziałam,że wzięłam na dt,bo by się nie zgodził,a on ich nie liczy :D).