Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maluszek Roki ma się bardzo dobrze, wczoraj był na zmianie opatrunku - ranka bardzo ładnie się goi a w piątek idziemy wyciągać szwy.
Roki jest bardzo wesolutki jak na to co przeszedł. Z moim Rottkiem się nie polubił :shake: ciągle na niego burczy (Roki na Rottka) taki cwaniaczek z niego :cool3:
Z resztą towarzystwa chce się bawić, gonić i szaleć więc muszę nad nim czuwać.
Aa pieszczoch z niego..... Rany..... Tylko głaskać i głaskać i na kolanka brać :loveu:
Przed wzięciem Rokiego pytałam Bubu czy jest grzeczny jak zostaje sam, dostałam informacje, że tak grzeczny był w lecznicy jak zostawał sam... ALE zaczyna poszczekiwać jak zamykam go gdy wychodzimy czy idziemy spać już nie chce być sam :diabloti: W sumie nie ma się czemu dziwić jak ma takie super towarzystwo :cool3: Coś czuje, że im bardziej się będzie klimatyzował to będzie dawał czadu bo mimo wszystko Gagatek z niego :cool3:
Trochę mi sika po domu... Szczególnie upodobał sobie dywan :angryy::mad:
Na szczęście nie jest niszczycielem jak mój drugi tymczasowicz...
A no i jest zakochany :loveu: W mojej Lili też pomieszanie shih-tzu z maltańczykiem i są identyczni PRAWIE tylko że Lila jest biała i ciutkę mniejsza... No ale ona chyba woli 'łysych' :evil_lol: Może się jeszcze pozna na Rokim hihi
Próbowałam mu zrobić w niedziele zdjęcia, nie było szans bo on chce cały czas być przymnie i łazi za mną krok w krok :roll:
I narazie tyle co u Maluszka ;) Będę pracować nad zdjęciami :diabloti:

Posted

Sika bo jest zazdrosny o inne pieski tak robiła moja Bułeczka dopiero jak odeszła Latka za TM wszystko wróciło do normy tak Rokus nie wolno robic trzymaj się piesku:nono::nono:

Posted

Lili8522 napisał(a):
Czemu Cioteczko go nie możesz wziąść? Może jednak? :cool3:

Już pisałam że mam 5 psów własnych plus kot bez ogona, jakbym jeszcze jego wzięła, to obawiam się, że musiałabym wkrótce amputować kolejną łapkę, bo taka by była jatka :)

Posted

Agula99 napisał(a):
Już pisałam że mam 5 psów własnych plus kot bez ogona, jakbym jeszcze jego wzięła, to obawiam się, że musiałabym wkrótce amputować kolejną łapkę, bo taka by była jatka :)

U Nas też jest malutka 'jatka' Rokuś ustawia wszystkich :diabloti:
Takie z niego cudo... :diabloti:
Ale wszystko trzeba robić z głową ;)

Posted

Czy wszystkie panie (i panowie) zgadzają się na umieszczenie Rokiego na psiej tablicy ogłoszeń w mojej szkole? W tym miesiącu lub w przyszłym, jako że obiecane miejsce ma już Balto, ale jeśli chłopakowi się powiedzie, dostanie dom, więc byłoby miejsce dla Rokiego. Jutro idę wywoływać zdjęcia i Roki też się tam znajdzie. Od razu chciałabym zapytać o informacje, jakie mam zawrzeć na tablicy, tzn. koszty leczenia, obecny stan, zachowanie, wszystko, co istotne i ważne, ja mogłabym czegoś nie zauważyć więc proszę o wypowiedzenie się osób bezpośrednio zaangażowanych no i oczywiście każdy może coś dodać :)

chyba, że się nie zgadzacie ;p