Ania+Milva i Ulver Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 A do mnie dzwoniła nowa Pani...bo Płotus nie zrobił dzis ani siku ani kupy nic i się martwią. Widać ,że mocno się chłopak zestresował-kazałam jeszcze do jutra poczekać. Bo ma apetyt i wode pije, więc oby w końcu puścił i siknął!! Prosiłam o sms jak się to stanie. Sunia troche powarkuje na niego przy głaskaniu i jedzeniu- porozstawiał go jak chciała:) Ale na spacerach już sie na siebie oglądają , więc myslę ,że bedzie dobrze. Dałam trochę wskazówek jak unikac sytuacji takich że sunia jest zazdrosna. Najwazniejsze,że Płotus sie podoba, jest kochany i na pewno niczego mu nie zabraknie!! Fotki super!!!:) Quote
Monika z Katowic Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Ta nowa koleżanka Płoteczka malutka, a już rozstawia go po kątach. :) :) :) Quote
maarit Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='Monika z Katowic']:) Myślę Pianko, że tak, jak proponujesz, podzielimy kaskę tylko na te dwa pieski, czyli na IBISA i BAKUSIA. :) Proponuję równy podział - po połowie dla każdego biedaka. Niech to będzie konkretna pomoc! Dzielenie na zbyt wiele zwierzaczków mija się z celem. Pianko! W imieniu Płotka dziękuję Ci serdecznie za wszystko, co dla Niego zrobiłaś!:loveu: Aniu! Tobie też dziękuję za cudowną opiekę na Płotkiem! :loveu: Ja się podpisuję pod tymi słowami zarówno co do pieniążków jak i podziekowań :D Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Płotuś dzis rano o 5 prosił o wyjście na siku!! Tak więc jest już wszystko dobrze-miał chłopak stres... Sunia już duzo lepiej i coraz mniej scen zazdrości, nawet do niecho chetnie pochodzi i się cieszy. Płotus na razie woli schodzic jej z drogi- w ogóle w mieszkaniu lubi leżeć w przedpokoju albo w łazience:) Quote
Leyla Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Płotuś dzis rano o 5 prosił o wyjście na siku!! Tak więc jest już wszystko dobrze-miał chłopak stres... Sunia już duzo lepiej i coraz mniej scen zazdrości, nawet do niecho chetnie pochodzi i się cieszy. Płotus na razie woli schodzic jej z drogi- w ogóle w mieszkaniu lubi leżeć w przedpokoju albo w łazience:) Dzięki Aniu za wieści. Dużo o nim myślę i będę tęsknić, choć bardzo się cieszę że jest już w swoim domku.. Quote
Monika z Katowic Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Płotuś jest szczęśliwy! :) Przyzwyczaja się do nowego miejsca - to normalne:) Quote
Pianka Posted March 15, 2010 Author Posted March 15, 2010 Aż trudno uwierzyć, ze uśmiechneło się do niego szczęście :) Quote
Magdalena Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 oooo ale wspaniała wiadomość jak się cieszę Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Wpłynęło +140zł. Jestesmy rozliczeni:) Quote
Pianka Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Ania zadzwonisz do pań zapytac co u Płotka? rozumiem, ze nie ma sprzeciwów co do podziału kasy, a wiec przekazuje 283 zł dla Ibisa i 283 zł dla Bakusia Quote
Monika z Katowic Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Super! Ibis i Bakuś sprawiedliwie podzieleni! :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Tak zadzwonie jakoś w przyszłym tyg:) Zobaczymy jak postępy:) Quote
Pianka Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Panie same sie odezwały. Płotuś jest bardzo grzeczny i cały czas się tuli. Z suczką coraz lepiej sie dogaduje, choc ona pokazuje kto rządzi. Ogólnie jest ok :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 :) to miło Ze Płotuś sie tuli to jestem pewna, bo to taki niesmiały przytulak...kochany psiak, cieszę się ,że jest wszystko ok!!!! Quote
anett Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Dzięki Pianka za takie wiadomości! Strasznie się cieszę:Cool!: Płotuś to taka ofiara i potrzebuje delikatnych i ciepłych ludzi; pewnie bardzo trudno mu uwierzyć po tylu latach, że to jego dom.. Quote
Ewelina.w38 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Płotus w domu?! A tam Ibiske został i tęskni za kolega pewnie. Super psiaczku, ciesze sie razem z Tobą. Quote
Recommended Posts