Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A do mnie dzwoniła nowa Pani...bo Płotus nie zrobił dzis ani siku ani kupy nic i się martwią.
Widać ,że mocno się chłopak zestresował-kazałam jeszcze do jutra poczekać. Bo ma apetyt i wode pije, więc oby w końcu puścił i siknął!! Prosiłam o sms jak się to stanie.
Sunia troche powarkuje na niego przy głaskaniu i jedzeniu- porozstawiał go jak chciała:) Ale na spacerach już sie na siebie oglądają , więc myslę ,że bedzie dobrze.
Dałam trochę wskazówek jak unikac sytuacji takich że sunia jest zazdrosna.

Najwazniejsze,że Płotus sie podoba, jest kochany i na pewno niczego mu nie zabraknie!!
Fotki super!!!:)

• Replies 990
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Monika z Katowic']:) Myślę Pianko, że tak, jak proponujesz, podzielimy kaskę tylko na te dwa pieski, czyli na IBISA i BAKUSIA. :) Proponuję równy podział - po połowie dla każdego biedaka.
Niech to będzie konkretna pomoc! Dzielenie na zbyt wiele zwierzaczków mija się z celem.

Pianko! W imieniu Płotka dziękuję Ci serdecznie za wszystko, co dla Niego zrobiłaś!:loveu:
Aniu! Tobie też dziękuję za cudowną opiekę na Płotkiem! :loveu:

Ja się podpisuję pod tymi słowami zarówno co do pieniążków jak i podziekowań :D

Posted

Płotuś dzis rano o 5 prosił o wyjście na siku!! Tak więc jest już wszystko dobrze-miał chłopak stres...
Sunia już duzo lepiej i coraz mniej scen zazdrości, nawet do niecho chetnie pochodzi i się cieszy. Płotus na razie woli schodzic jej z drogi- w ogóle w mieszkaniu lubi leżeć w przedpokoju albo w łazience:)

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Płotuś dzis rano o 5 prosił o wyjście na siku!! Tak więc jest już wszystko dobrze-miał chłopak stres...
Sunia już duzo lepiej i coraz mniej scen zazdrości, nawet do niecho chetnie pochodzi i się cieszy. Płotus na razie woli schodzic jej z drogi- w ogóle w mieszkaniu lubi leżeć w przedpokoju albo w łazience:)

Dzięki Aniu za wieści. Dużo o nim myślę i będę tęsknić, choć bardzo się cieszę że jest już w swoim domku..

Posted

Ania zadzwonisz do pań zapytac co u Płotka?

rozumiem, ze nie ma sprzeciwów co do podziału kasy, a wiec przekazuje 283 zł dla Ibisa i 283 zł dla Bakusia

Posted

Panie same sie odezwały.
Płotuś jest bardzo grzeczny i cały czas się tuli.
Z suczką coraz lepiej sie dogaduje, choc ona pokazuje kto rządzi.
Ogólnie jest ok :)

Posted

Dzięki Pianka za takie wiadomości! Strasznie się cieszę:Cool!: Płotuś to taka ofiara i potrzebuje delikatnych i ciepłych ludzi; pewnie bardzo trudno mu uwierzyć po tylu latach, że to jego dom..

• 3 weeks later...