obraczus87 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Poproszę o przeslanie na PW numeru konta - prze[praszam, ale nie chce tracicsu na szukanie konta na stronie :cool3: nie prześle dużo, ale zawsze coś. Prosze mi powiedzieć ile brakuje stałych deklaracji?? Quote
Pianka Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Stałych deklaracji jest 290 zł hotel kosztuje 400 zł, ale Płotek ma zniżke, bo jest z Ibisem i kosztuje to 350 zł. Jak dojedzie nasza karma to będzie to kosztowało 250 zł. Narazie mamy plus finansowy, ze względu własnie na wcześniejszą zniżke (z karma), mój bazarek i wpłate anonimowej osoby. Plus będzie łatał dziury w deklaracji zapewne. wiec Płotek narazie jest zabezpieczony. nie wiem, może chcesz pomóc komuś kto jeszcze nie wyjechał ze schroniska, a ma szanse pod warunkiem, ze uzbiera się deklaracje np. Kibic http://www.dogomania.pl/forum/f28/kibic-prosi-o-szanse-na-normalne-zycie-pomozmy-mu-na-nowo-zaufac-czlowiekowi-146558/?highlight= i Kleks http://www.dogomania.pl/forum/f28/kleks-aniol-nie-pies-co-z-nim-bedzie-zbieramy-deklaracje-na-hotelik-147625/index6.html#post13075617 Kumplowi też troszke brakuje, a ma jechac tam gdzie Płotek http://www.dogomania.pl/forum/f28/kumpel-kochac-cierpiec-pomozcie-jest-miejsce-brakuje-juz-niewiele-147024/ Sorki, ze proponuje inne psy, jak Płotek nie ma całej kwoty deklaracji, ale póki jest na plusie i bezpieczny w hotelu to trzeba pomóc tym, które jeszcze nie wyjechały ze schroniska i nas potrzebuja Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 U nas w hoteliku po Kierusiu(*) pozostało 90 zł. Po zgodzie dziewczyn z wątku pieniażki te zostają przekazane po połowie na Ibiska i Płotka. Tak więc już na przyszły miesiąc Płotas ma u mnie na +45zł;) Quote
agat21 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 no to fajnie, że Plotuś trochę kaski dostanie po Kieruniu (") nie wiedziałam, że Kumpel do Ciebie jedzie Aniu:multi: Quote
Brysio Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Plotus i Ibisek będą miec nowego kolege:eviltong: Quote
Ewelina.w38 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 a Płotek z Ibiskiem są gdzieś ogłaszani?no takie pieski faaajne tyle czekaja :shake: Quote
anett Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Płotek miał b.dużo ogłoszeń i jak na razie zero konkretnego odzewu:shake: cały czas ma chyba allegro ale inne ogłoszenia jak najbardziej się przydadzą;) Quote
kaa Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 anett napisał(a):Płotek miał b.dużo ogłoszeń i jak na razie zero konkretnego odzewu:shake: cały czas ma chyba allegro ale inne ogłoszenia jak najbardziej się przydadzą;) Robiłam Płotkowi ogłoszenia, jeszcze nawet miesiąc nie minął odkąd były robionę, niebawem mu poodnawiam. Jedynie allegra nie robię bo nie mam konta i caffeanimal. Ale Allegro ma chyba stale odnawiane przez Piankę. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Wpłynęło 350 zł za hotel:p Jesteśmy na 0. No niestety zapytań o Płotasa brak. A on usmiechnięty i kochany czeka. Quote
anett Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 cafeanimal ja robiłam Płotkowi a nowe tu: Płotek (2403) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl dodałam jeszcze Płotka tu: http://brodnica.olx.pl/item_page.php?Id=49329367&g=6 Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Płotuś jest w Metrze!! Ktos miał rękę:razz: Miałam na razie jeden telefon...ze śląska- kojec, na wsi-ale duzo spacerów...niestety to typowo gospodarski dom- koty, kury-za dużo jak na Płotka:eviltong: Quote
anett Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Super:multi: cieszę się, że Płotek ma większe szanse - oby zadzwonił ten właściwy domek:lol::lol: hmm już widzę jakie używanie miałby Płotuś wśród tych kur, kotów i innych:cool1: Quote
anett Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 i jak tam Aniu były jakieś sensowne telefony?? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Oprócz tego o którym napisałam wyżej, to był jeszcze jeden, ale tez ze śląska , więc jak facet usłyszał gdzie Płotek to od razu zakończył rozmowe... Był tez sms...chore to wszystko. Może się jeszcze ktos odezwie... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Płotasa wysłałam dziś pewnej pani z warszawy...;)zobaczymy czy sie spodoba. Pan na włościach:p Quote
Pianka Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Płotku co tak schudłeś:placz::evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Widać?:multi: Na reszcie mogę powiedzieć jak ktoś dzwoni,ze mam owczarkowatego kundelka, a nie pulpeta:evil_lol: Ale jeszcze z 2 kg przed nami do zrzucenia:razz: Quote
anett Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 jak tam Płotek? szalał w pierwszym śniegu:lol:? rozumiem, że pani z w-wy już się nie odezwała? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Płotuś za stary dla niej....szuka czegoś do max 1,5 roku. U nas na szczęscie obyło się bez śniegu:multi:Jakoś nas to załamanie pogody ominęło, tylko w środę mocno padało i był wiatr. Ale wczoraj i dziś słoneczko:p Płotuś uwielbia spacery, kita w górze, biega, kopie dołki...ale rewelacyjnie wraca na zawołanie- nawet jak jest czymś mocno zainteresowany!! A jak jest czas na jedzenie, to odstawia tańce na 2 łapkach-może kiedys uda mi sie to nagrać;) Quote
Brysio Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Pięknie Płotus teraz wygląda:loveu::loveu: Biedak w zimie bedzie bardziej marzł:evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 To jeszcze raz biedny , wychudzony pies...:lol: Quote
Pianka Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Płotek dostał wczoraj karme ze schroniska. Póki będzie karma, będzie troche taniej:p wpłaty 10 zł- Lu_Gosiak 15 zł- Magdalena 50 zł- ketunia Quote
Monika z Katowic Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Od listopada deklaruję dla Płotka 30 zł. Proszę o konto na pw. :Dog_run: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Tak- karma wystarczy na 2,5 miesiaca- do końca grudnia. Październik bedzie liczony do 17 bez karmy, a od 18 z karmą. Chciałabym aby Płotas nie musiał korzystać z tej zniżki aż tak długo...że tez nikt nie chce tak cudnego chłopaka... Quote
maarit Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 No Płotas w końcu Dogo mnie wpuściło do ciebie. Jaki ty teraz wysportowany jesteś;) Quote
Recommended Posts