Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poproszę o przeslanie na PW numeru konta - prze[praszam, ale nie chce tracicsu na szukanie konta na stronie :cool3:

nie prześle dużo, ale zawsze coś.

Prosze mi powiedzieć ile brakuje stałych deklaracji??

• Replies 990
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stałych deklaracji jest 290 zł
hotel kosztuje 400 zł, ale Płotek ma zniżke, bo jest z Ibisem i kosztuje to 350 zł. Jak dojedzie nasza karma to będzie to kosztowało 250 zł.

Narazie mamy plus finansowy, ze względu własnie na wcześniejszą zniżke (z karma), mój bazarek i wpłate anonimowej osoby. Plus będzie łatał dziury w deklaracji zapewne.

wiec Płotek narazie jest zabezpieczony.
nie wiem, może chcesz pomóc komuś kto jeszcze nie wyjechał ze schroniska, a ma szanse pod warunkiem, ze uzbiera się deklaracje
np. Kibic
http://www.dogomania.pl/forum/f28/kibic-prosi-o-szanse-na-normalne-zycie-pomozmy-mu-na-nowo-zaufac-czlowiekowi-146558/?highlight=
i Kleks
http://www.dogomania.pl/forum/f28/kleks-aniol-nie-pies-co-z-nim-bedzie-zbieramy-deklaracje-na-hotelik-147625/index6.html#post13075617
Kumplowi też troszke brakuje, a ma jechac tam gdzie Płotek
http://www.dogomania.pl/forum/f28/kumpel-kochac-cierpiec-pomozcie-jest-miejsce-brakuje-juz-niewiele-147024/

Sorki, ze proponuje inne psy, jak Płotek nie ma całej kwoty deklaracji, ale póki jest na plusie i bezpieczny w hotelu to trzeba pomóc tym, które jeszcze nie wyjechały ze schroniska i nas potrzebuja

Posted

Płotek miał b.dużo ogłoszeń i jak na razie zero konkretnego odzewu:shake: cały czas ma chyba allegro ale inne ogłoszenia jak najbardziej się przydadzą;)

Posted

anett napisał(a):
Płotek miał b.dużo ogłoszeń i jak na razie zero konkretnego odzewu:shake: cały czas ma chyba allegro ale inne ogłoszenia jak najbardziej się przydadzą;)

Robiłam Płotkowi ogłoszenia, jeszcze nawet miesiąc nie minął odkąd były robionę, niebawem mu poodnawiam. Jedynie allegra nie robię bo nie mam konta i caffeanimal. Ale Allegro ma chyba stale odnawiane przez Piankę.

Posted

Super:multi: cieszę się, że Płotek ma większe szanse - oby zadzwonił ten właściwy domek:lol::lol:
hmm już widzę jakie używanie miałby Płotuś wśród tych kur, kotów i innych:cool1:

Posted

Płotuś za stary dla niej....szuka czegoś do max 1,5 roku.

U nas na szczęscie obyło się bez śniegu:multi:Jakoś nas to załamanie pogody ominęło, tylko w środę mocno padało i był wiatr. Ale wczoraj i dziś słoneczko:p
Płotuś uwielbia spacery, kita w górze, biega, kopie dołki...ale rewelacyjnie wraca na zawołanie- nawet jak jest czymś mocno zainteresowany!!
A jak jest czas na jedzenie, to odstawia tańce na 2 łapkach-może kiedys uda mi sie to nagrać;)