zoltir Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [FONT=Georgia]Kochany, [/FONT][FONT=Georgia]CIAPEK[/FONT][FONT=Georgia] szuka domu!!![/FONT] [FONT=Georgia] Mam zaszczyt przedstawić Ciapka: Ciapuś to przesłodki roczny (może ciut starszy) psiak. Średniej wielkości - zaledwie 35 cm w kłębie i waży 8 kg. Jest pełen energii ciągle by biegał i się bawił. Szuka kontaktu z człowiekiem :) Ogląda się za każdym psem, zaczepia do zabawy :) wiadomo - młodość musi się wyszaleć ;) Ciapek to typowy pies na baby - dosłownie :diabloti: Chodź osobiście na spacerach ze mną był grzeczny.[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] [FONT=Georgia]Na spacerach z innymi psami stara się być na czele i ciągnie na smyczy. Jednak gdy chodziliśmy sami był grzeczny. Czasami podgryza po spodniach ale zmienimy to ;) Aktualnie reaguje jedynie na komende siad.[/FONT][/FONT][FONT="] [FONT=Georgia] [/FONT] [/FONT][FONT=Georgia]Ciapuś[/FONT][FONT=Georgia] jest w schronisku od 06. Lipca 2011r [/FONT] [FONT=Georgia]Jest odrobaczony i zaszczepiony. [/FONT] [FONT="]_________________________________________________________________________[/FONT][FONT="]___________________ [/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]Kontakt w sprawie adopcji: [/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] Magdalena Wrzyciel tel. 519824441 gg: 6749629 email: zoltir@wp.pl[/FONT][FONT="] [/FONT] Quote
miudzioszka Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Jestem u pięknego Ciapka, do domku :) Quote
kimiji Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Również jestem u Ciapka :) Ciapkowe allegro :D http://allegro.pl/mlody-sredni-lagodny-zywiolowy-laciaty-pies-ciapek-i1794432267.html Quote
zoltir Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Pare zdjęć z ostatnich spacerów : Ciapek załapał komende Daj łapę: Jak również i waruj: a teraz z utęsknieniem wypatruje rodziny która go zaadoptuje Quote
kimiji Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Bo Ciapek to mądry chłopak i szybko się uczy :) Ale to ostatnie zdjęcie jest piękne:loveu: Quote
soboz4 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 ślicznotek, bardzo ładnie na kolankach u Magdy wygląda, pasują do siebie... Quote
zoltir Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Nowe foty Ciapka: Moja kochana przylepka ulubione miejsce do obserwowania wszystkiego co sie rusza na schronisku to moje kolana :D no i jeszcze dwa ostatnie zdjecia łobuziaka :) Quote
Istar19 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Ciapek słońce co Ty jeszcze w schronie robisz...ludzie są ślepi... Quote
soboz4 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Ciapek od piątku już w domu, tylko opiekunka nie napisała... :lol::lol::lol: Quote
kimiji Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='soboz4']Ciapek od piątku już w domu, tylko opiekunka nie napisała... :lol::lol::lol:[/QUOTE] Super!!!:multi::multi: Quote
zoltir Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Ciapek mieszka w Tychach. Jest szczęśliwy. Ma chorobe lokomocyjna wiec niestety nie moze towarzyszyc panu w pracy. Ale wieczory są tylko dla nich ;) Jak uda mi się umówić z panem i znajde troche czasu to go odwiedze ;) Quote
Recommended Posts