Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia]Kochany, [/FONT][FONT=Georgia]CIAPEK[/FONT][FONT=Georgia] szuka domu!!![/FONT]

[FONT=Georgia]

Mam zaszczyt przedstawić Ciapka:

Ciapuś to przesłodki roczny (może ciut starszy) psiak. Średniej wielkości - zaledwie 35 cm w kłębie i waży 8 kg. Jest pełen energii ciągle by biegał i się bawił. Szuka kontaktu z człowiekiem :) Ogląda się za każdym psem, zaczepia do zabawy :) wiadomo - młodość musi się wyszaleć ;) Ciapek to typowy pies na baby - dosłownie :diabloti: Chodź osobiście na spacerach ze mną był grzeczny.
[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT][FONT=&quot]
[FONT=Georgia]Na spacerach z innymi psami stara się być na czele i ciągnie na smyczy. Jednak gdy chodziliśmy sami był grzeczny. Czasami podgryza po spodniach ale zmienimy to ;) Aktualnie reaguje jedynie na komende siad.[/FONT][/FONT][FONT=&quot]

[FONT=Georgia]
[/FONT] [/FONT][FONT=Georgia]Ciapuś[/FONT][FONT=Georgia] jest w schronisku od 06. Lipca 2011r
[/FONT] [FONT=Georgia]Jest odrobaczony i zaszczepiony.
[/FONT]

[FONT=&quot]_________________________________________________________________________[/FONT][FONT=&quot]___________________
[/FONT]
[FONT=&quot]

[/FONT][FONT=&quot]Kontakt w sprawie adopcji: [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]
Magdalena Wrzyciel
tel. 519824441
gg: 6749629
email: zoltir@wp.pl
[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT]

Posted

Pare zdjęć z ostatnich spacerów :

Ciapek załapał komende Daj łapę:

Jak również i waruj:

a teraz z utęsknieniem wypatruje rodziny która go zaadoptuje

Posted

Nowe foty Ciapka:

Moja kochana przylepka

ulubione miejsce do obserwowania wszystkiego co sie rusza na schronisku to moje kolana :D

no i jeszcze dwa ostatnie zdjecia łobuziaka :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Ciapek mieszka w Tychach. Jest szczęśliwy. Ma chorobe lokomocyjna wiec niestety nie moze towarzyszyc panu w pracy. Ale wieczory są tylko dla nich ;) Jak uda mi się umówić z panem i znajde troche czasu to go odwiedze ;)