Ellig Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Pani Malgosia z Mezem sklania sie do przyjazdu i odwiedzin u Czeki:)Domek juz byl sprawdzony na wszelki wypadek przez znajoma lekarke p.Magdy. Opinia pozytywna. Quote
Guliwer89 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Jakby byl potrzebny transport to dajcie znać jakoś coś wymyślimy co prawda całych kosztów pokryć nie mogę ale daw wam spory rabat dla malutkiej ;) Quote
Ellig Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='Guliwer89']Jakby byl potrzebny transport to dajcie znać jakoś coś wymyślimy co prawda całych kosztów pokryć nie mogę ale daw wam spory rabat dla malutkiej ;)[/QUOTE] Serdecznie dziekujemy, damy znac:) Quote
Nutusia Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Jeju, jak pięknie!... Najważniejsze, to mieć w oczach "to coś". I w pisaniu też! ;) Quote
Norka & Betti Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Witajcie, chwilę nas nie było, ale widzę, że coś się w temacie dzieje :-)) Kurczę, mam nadzieję, że p. Małgosia z mężem się zdecyduje - wiem coś na ten temat - lepiej poczekac ale niech domek będzie na "102" !!! Coś czuję, że byłoby jej u Państwa dobrze :-) Tarnów to niedaleko od Krakowa - jakby coś było potrzebne to dajcie znać ;-)) Pozdrawiamy N & B & K & S Quote
Ellig Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 [quote name='Norka & Betti']Witajcie, chwilę nas nie było, ale widzę, że coś się w temacie dzieje :-)) Kurczę, mam nadzieję, że p. Małgosia z mężem się zdecyduje - wiem coś na ten temat - lepiej poczekac ale niech domek będzie na "102" !!! Coś czuję, że byłoby jej u Państwa dobrze :-) Tarnów to niedaleko od Krakowa - jakby coś było potrzebne to dajcie znać ;-)) Pozdrawiamy N & B & K & S[/QUOTE] Bardzo dziekujemy teraz ostateczna decyzje musi podjac Agnieszka Cz. Przyznam ,ze mnie sie trudno rozmawia z p.Malgosia ....moje spojrzenie na adopcje Czeki jest inne ale o tym pozniej, pozdrawiam serdecznie:) Quote
Ellig Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 [quote name='Nutusia']Ups... skąd te wątpliwości?...[/QUOTE] Panstwo wybieraja bude dla Czeki, opisuja poprzednia sunie, ktora u nich byla ale na moje pytania odpowiadaja bardzo powsciagliwie i niechetnie. Prawnym wlascielem Czeki jest Agnieszka i jak sie okazalo prowadza rownolegle rozmowe z Agnieszka, dlatego to Ona podejmie ostateczna decyzje. Quote
Ellig Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Pani Malgosia z mezem przyjezdza do Czeki w sobote, juz zapoznali sie z umowa adopcyjna i sa gotowi na adopcje suni.Trzymamy kciuku!:) Quote
Ellig Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Potrzebujemy Waszej pomocy dla niewidomego, mlodego i kochanego psa Steviego.................... http://www.dogomania.pl/threads/209633-Stevie-quot-znalaz%C5%82-oczy-quot-ale-okazaly-si%C4%99-zawodne-szuka-cho%C4%87by-DT?p=17755978#post17755978 Quote
Ellig Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='Nutusia']Oj, optymizm mi z lekka siadł :([/QUOTE] Na szczescie wszystkie watpliwosci zostaly rozwiane, Czeka bedzie miala do swojej dyspozycji bude w ogrodzie gdzie bedzie zostawala tylko w wyjatkowych wypadkach. Panstwo wyjda na dluzej z domu. Jak bedzie zimno ma mieszkac w domu. Quote
Jasza Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Jutro spotkanie, tak? Musi zaiskrzyć - i za to kciuki. Quote
Ewa Marta Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Oby z tą buda to była prawda. Jeśli ma mieszkać tam sporadycznie, to po co już wybierają budę? Na początku powinna być jak najwioęcej z nimi, żeby sie przyzwyczaiła:-( Quote
Nutusia Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Jeszcze się nie cieszę - na wszelki wypadek... Quote
mmd Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Ja też się nie cieszę ;) Nic a nic :) A buda nawet na stałe to nie taka straszna krzywda, byle w mrozy mogła mieć ciepło. Quote
Ellig Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Panstwo z Tarnowa przyjechali dzisiaj do Kawęczynka, sa przemili to nie pierwszy pies ktorego adoptowali.Czeka bardzo Ich polubila i wskoczyla do samochodu, przejechala cala droge do nowgo domu spiac na tylnej kanapie.Nareszcie Czeka doczekala sie wpanialego domu:)Umowa adopcyjna zostala podpisana.Czeka ma czipa.Powodzenia suniu!:) Quote
Ellig Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Jezeli darczyncy sie zgodza to chcialabym pieniadze, ktore zostaly przekazac dla Steviego. http://www.dogomania.pl/threads/209633-Stevie-quot-znalaz%C5%82-oczy-quot-ale-go-zawiod%C5%82y-POTRZEBNE-DEKLARACJE-NA-DT Quote
Guliwer89 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 super cisze się bardzo wreszcie Czeka się doCzekała ;) ;);) teraz chyba czas zdjąć już allegro ;)zrobię to z prawdziwą przyjemnością ;) Quote
Ellig Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 [quote name='Guliwer89']super cisze się bardzo wreszcie Czeka się doCzekała ;) ;);) teraz chyba czas zdjąć już allegro ;)zrobię to z prawdziwą przyjemnością ;)[/QUOTE] Guliwer , bardzo dziekuje i serdecznie pozdrawiam:) Quote
Guliwer89 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Piękna jest SUPER FOTKI PROSIMY O WIĘCEJ :) :) :) Pozdrowionka dla Tarnowa bardzo piękne okolice i mam nadzieje że Czeka będzie tam szczęśliwa ;) ;) Quote
Ellig Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 [quote name='Guliwer89']Piękna jest SUPER FOTKI PROSIMY O WIĘCEJ :) :) :) Pozdrowionka dla Tarnowa bardzo piękne okolice i mam nadzieje że Czeka będzie tam szczęśliwa ;) ;)[/QUOTE] Moze za jakis czas, nie bedziemy Panstwa meczyc niech sie naciesza Czeką :loveu: Quote
Recommended Posts