Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani Malgosia z Mezem sklania sie do przyjazdu i odwiedzin u Czeki:)Domek juz byl sprawdzony na wszelki wypadek przez znajoma lekarke p.Magdy. Opinia pozytywna.

Posted

[quote name='Guliwer89']Jakby byl potrzebny transport to dajcie znać jakoś coś wymyślimy co prawda całych kosztów pokryć nie mogę ale daw wam spory rabat dla malutkiej ;)[/QUOTE]
Serdecznie dziekujemy, damy znac:)

Posted

Witajcie,
chwilę nas nie było, ale widzę, że coś się w temacie dzieje :-))
Kurczę, mam nadzieję, że p. Małgosia z mężem się zdecyduje - wiem coś na ten temat - lepiej poczekac ale niech domek będzie na "102" !!! Coś czuję, że byłoby jej u Państwa dobrze :-) Tarnów to niedaleko od Krakowa - jakby coś było potrzebne to dajcie znać ;-))

Pozdrawiamy N & B & K & S

Posted

[quote name='Norka & Betti']Witajcie,
chwilę nas nie było, ale widzę, że coś się w temacie dzieje :-))
Kurczę, mam nadzieję, że p. Małgosia z mężem się zdecyduje - wiem coś na ten temat - lepiej poczekac ale niech domek będzie na "102" !!! Coś czuję, że byłoby jej u Państwa dobrze :-) Tarnów to niedaleko od Krakowa - jakby coś było potrzebne to dajcie znać ;-))

Pozdrawiamy N & B & K & S[/QUOTE]
Bardzo dziekujemy teraz ostateczna decyzje musi podjac Agnieszka Cz. Przyznam ,ze mnie sie trudno rozmawia z p.Malgosia ....moje spojrzenie na adopcje Czeki jest inne ale o tym pozniej, pozdrawiam serdecznie:)

Posted

[quote name='Nutusia']Ups... skąd te wątpliwości?...[/QUOTE]
Panstwo wybieraja bude dla Czeki, opisuja poprzednia sunie, ktora u nich byla ale na moje pytania odpowiadaja bardzo powsciagliwie i niechetnie.
Prawnym wlascielem Czeki jest Agnieszka i jak sie okazalo prowadza rownolegle rozmowe z Agnieszka, dlatego to Ona podejmie ostateczna decyzje.

Posted

Pani Malgosia z mezem przyjezdza do Czeki w sobote, juz zapoznali sie z umowa adopcyjna i sa gotowi na adopcje suni.Trzymamy kciuku!:)

Posted

[quote name='Nutusia']Oj, optymizm mi z lekka siadł :([/QUOTE]
Na szczescie wszystkie watpliwosci zostaly rozwiane, Czeka bedzie miala do swojej dyspozycji bude w ogrodzie gdzie bedzie zostawala tylko w wyjatkowych wypadkach. Panstwo wyjda na dluzej z domu. Jak bedzie zimno ma mieszkac w domu.

Posted

Panstwo z Tarnowa przyjechali dzisiaj do Kawęczynka, sa przemili to nie pierwszy pies ktorego adoptowali.Czeka bardzo Ich polubila i wskoczyla do samochodu, przejechala cala droge do nowgo domu spiac na tylnej kanapie.Nareszcie Czeka doczekala sie wpanialego domu:)Umowa adopcyjna zostala podpisana.Czeka ma czipa.Powodzenia suniu!:)

Posted

[quote name='Guliwer89']super cisze się bardzo wreszcie Czeka się doCzekała ;) ;);) teraz chyba czas zdjąć już allegro ;)zrobię to z prawdziwą przyjemnością ;)[/QUOTE]
Guliwer , bardzo dziekuje i serdecznie pozdrawiam:)

Posted

[quote name='Guliwer89']Piękna jest SUPER FOTKI PROSIMY O WIĘCEJ :) :) :) Pozdrowionka dla Tarnowa bardzo piękne okolice i mam nadzieje że Czeka będzie tam szczęśliwa ;) ;)[/QUOTE]
Moze za jakis czas, nie bedziemy Panstwa meczyc niech sie naciesza Czeką :loveu: