Jasza Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Bardzo się cieszę - Czeka - bądź szczęśliwa! Quote
Ellig Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 " Przy okazji nie sposób mi nie wspomnieć, jak bardzo jesteśmy zaskoczeni tempem aklimatyzowania się Czeki. Jest u nas dopiero drugi dzień, a już pojęła tyle nowych zasad! Po pierwsze uwielbia swoje legowisko i konsekwentnie spędza tam czas - do nas przychodzi tylko na wygłaskanie :) Poza tym dostaje swoje smakołyki i nie wymusza od nas jedzenia ze stołu :) Jeśli chodzi o relacje Nuki i Czeki, co prawda na razie omijają się szerokim łukiem, ale możemy już wreszcie swobodnie otwierać drzwi we wszystkich pomieszczeniach, bo widzimy że ustaliły sobie swoje miejsca :) Choć nie powiem - obie towarzyszyły nam przy piciu kawy i jakoś przetrwały ;) Na łąkę uwielbia chodzić - była tam już na kilku spacerach. A pomijając same zwyczaje - bardzo polubiła moją mamę i już zdążyła to nie jeden raz okazać :) I to tak w skrócie :)Pozdrawiamy! Quote
Ellig Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 [quote name='Czorcik']dla takich chwil warto żyć :)[/QUOTE] To prawda, alez Czeka jest piekna i widac ,ze pewna siebie, szczesliwa!:) Quote
Nutusia Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Jejuuuuuuuuuuuuuuuu, jaka ona jest piękna, jaka dostojna! Prawdziwa ozdoba domu i ogrodu! :) Quote
Norka & Betti Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Oj, aż mi się łezka ze szczęscia pokulała popoliczku :-)) WIEDZIAŁAM !!!!! Czułam, że i jej się uda !!! Czekuś , badź szczęśliwa !!! Jakby coś było potrzebne służe pomocą z Krakowa do Tarnowa nie jest daleko :-))) Przesyłam uściski łapek od Dziewczyn Norki i Betti dla Czeki !!!! Kasia Quote
Ellig Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='Norka & Betti']Oj, aż mi się łezka ze szczęscia pokulała popoliczku :-)) WIEDZIAŁAM !!!!! Czułam, że i jej się uda !!! Czekuś , badź szczęśliwa !!! Jakby coś było potrzebne służe pomocą z Krakowa do Tarnowa nie jest daleko :-))) Przesyłam uściski łapek od Dziewczyn Norki i Betti dla Czeki !!!! Kasia[/QUOTE] Serdecznie dziekujemy!!!!!!!!!!!!:)Sciskamy!:) Quote
Ellig Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='mgie']Na każdym zdjęciu ma taką poważną minę :) Ona jest raczej uwazna niz powazna:) Quote
Czorcik Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 ale fajna psica i widać ogród zadbany. :) Quote
Kociabanda2 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Pięknie się dziewczyna prezentuje :loveu: Cieszę się, że ma kochający dom :) Bądź szczęśliwa dziewczynko! :) Quote
Nutusia Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Wpłynęło 36 zł od Czeki dla Steviego - bardzo dziękujemy! Quote
Ellig Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [quote name='Nutusia']Wpłynęło 36 zł od Czeki dla Steviego - bardzo dziękujemy![/QUOTE] Bardzo prosze:) Dziekuje za potwierdzenie:) Quote
bela51 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Kto sprawdzał Wam dom w Tarnowie? Szukam kogos z Tarnowa lub okolicy na wizyte przedadopcyjną. Quote
Ellig Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [quote name='bela51']Kto sprawdzał Wam dom w Tarnowie? Szukam kogos z Tarnowa lub okolicy na wizyte przedadopcyjną.[/QUOTE] Nikt z Tarnowa. Lekarka z Krakowa, przyjaciolka p. Magdy. Quote
Recommended Posts