Rybc!a Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Oj Larysko, Larysko! Aż 40 zł, bardzo ci dziękuję! Quote
basia0607 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Szykujemy Michala na sterylke po niedzieli. przepraszam za milczenie .Nowe obowiazki zwiazane z dzialalnościa Stowarzyszenia Obrońcow Praw Zwierzat pochlaniają mnie do reszty.Nie mialam pojecia ,ze to taki ogrom spraw.Nie martwię sie tym ,poniewaz mam ze soba wspanialych ludzi. Quote
basia0607 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Kastracja wstepnie umówiona na 23 marca.U Michała wszystko dobrze,poznaje swoich kręci na ich widok oberki.Szczeka najglosniej w całej okolicy. Zaprzyjażnil sie z sunią a ze starym onkiem schodzą sobie z drogi. Apetyt mu dopisuje .Obiecalam zrobic mu zdjęcia i lezy mi to na sumieniu. Biję sie w piesi i przyznaję do winy.Moze w tym nawale obowiazków z powolaniem Stowarzyszenia znajdę wolny czas i pojadę do Michała. Muszę znależc czas i pojechac ! Quote
Rybc!a Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 basia0607 napisał(a):Kastracja wstepnie umówiona na 23 marca.U Michała wszystko dobrze,poznaje swoich kręci na ich widok oberki.Szczeka najglosniej w całej okolicy. Zaprzyjażnil sie z sunią a ze starym onkiem schodzą sobie z drogi. Apetyt mu dopisuje .Obiecalam zrobic mu zdjęcia i lezy mi to na sumieniu. Biję sie w piesi i przyznaję do winy.Moze w tym nawale obowiazków z powolaniem Stowarzyszenia znajdę wolny czas i pojadę do Michała. Muszę znależc czas i pojechac ! W takim razie z niecierpliwością oczekuję fotek. Quote
przyjaciel_koni Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Życzymy Michałowi udanego zabiegu i czekamy na foty !!!! Quote
basia0607 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Termin przelożono o kilka dni.Nie znam przyczyny. Quote
Rybc!a Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 [CENTER]Rozliczenie[/CENTER] [LEFT]Basia od AgaiTheta dostała 205 zł Larysa wpłaciła na moje konto 40 zł Razem : 245 zł Sterylka 100zł Zostaje: 145 zł Co z tym robimy ?[/LEFT] Quote
basia0607 Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Michal wczoraj mial kastrację.Dowiedzialam sie wieczorem od weta.Wszystko przebieglo bez komplikacji.Po spodkaniu z p.Wieskiem napiszę wiecej ! Na razie nie wiem jaki będzie rachunek ! Quote
basia0607 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Rachunek opiewa na 50 zl. Mam aparat fotograf. i jutro wybieram sie do Michala. Quote
Rybc!a Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Czyli co teraz? Jak to w końcu jest? Było na Michała 205 zł Wykup ze schroniska 100zł Zostaje 105 zł. Kastracja 50 zł Zostaje 55 zł Ja mam jeszcze w domu 40 zł Łącznie 95 zł pozostało. Dogomaniacy, na co wpłacić ? Quote
basia0607 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Wrócilam od Michala. Tak glosno szczekal ,że pan Wiesiek musial go na czas mojej wizyty upiąc.Mialam przed tak duzym psem respekt. Zabieg przeszedl dobrze ,chociaż wszyscy sie denerwowali po długo spal -9 godz. Rano wstal i zachowywal sie normalnie. Ma bardzo czerwone oczy.Pan Wiesiek myślał ,ze kaukazy takie maja bo takiego wziął ze schroniska. Porozmawiam z wetem jak temu zaradzic.Michal przytyl jest wesoły ,podskakuje jak szczeniak jak widzi swego pana.Obecnie linieje i wymaga czesania. Zrobilam zdjęcia i przy pomocy Rybci bede probowala jej wstawic. Byłam w szoku jak zobaczyłam sunie i czwartka. Psy były w strasznym stanie a teraz wygladają super. Nawet kolor sierści im się zmienil.Sunia uciekala od czlowieka nawet jak ten tylko na nią patrzyl.Teraz dawala MI SIE GŁASKAC I MACHALA OGONEM. Quote
basia0607 Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Kurcze ! nie ma zdjęć. nie wyszly ,bo baterie się rozladowaly.To jest aparat służbowy mojego Tz-ta. Nie wiem jak to sie stalo,bo gdy robilam zdjecia bylo kliknicie i błysk.Planuje kupic sobie aparat i juz nie pożyczac od nikogo ! Przepraszam ! Quote
basia0607 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Dzisiaj kupilam Michalowi leki na te jego czerwone oczy. Symulox i krople/nazwy nie pamietam. 26 zł. +6 zl. Quote
Rybc!a Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 95 zł było łącznie, więc odjąć koszt dzisiejszych leków: 95-32= 63zł Quote
Rybc!a Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Baśka mi mówiła, że Michał ma całą budę pościeloną licznymi kołderkami, kocykami, prześcieradłami- śpi sobie chłopak jak królewicz z bajki! Quote
basia0607 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Kupilam nowy telefon z dobrym aparatem.Musze wygospodarowac czas i pojechac ! Michal ma znowu czerwone oczy.Jutro porozmawiam z wetką co robic ! Quote
Recommended Posts