Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szykujemy Michala na sterylke po niedzieli. przepraszam za milczenie .Nowe obowiazki zwiazane z dzialalnościa Stowarzyszenia Obrońcow Praw Zwierzat pochlaniają mnie do reszty.Nie mialam pojecia ,ze to taki ogrom spraw.Nie martwię sie tym ,poniewaz mam ze soba wspanialych ludzi.

Posted

Kastracja wstepnie umówiona na 23 marca.U Michała wszystko dobrze,poznaje swoich kręci na ich widok oberki.Szczeka najglosniej w całej okolicy. Zaprzyjażnil sie z sunią a ze starym onkiem schodzą sobie z drogi. Apetyt mu dopisuje .Obiecalam zrobic mu zdjęcia i lezy mi to na sumieniu. Biję sie w piesi i przyznaję do winy.Moze w tym nawale obowiazków z powolaniem Stowarzyszenia znajdę wolny czas i pojadę do Michała.
Muszę znależc czas i pojechac !

Posted

basia0607 napisał(a):
Kastracja wstepnie umówiona na 23 marca.U Michała wszystko dobrze,poznaje swoich kręci na ich widok oberki.Szczeka najglosniej w całej okolicy. Zaprzyjażnil sie z sunią a ze starym onkiem schodzą sobie z drogi. Apetyt mu dopisuje .Obiecalam zrobic mu zdjęcia i lezy mi to na sumieniu. Biję sie w piesi i przyznaję do winy.Moze w tym nawale obowiazków z powolaniem Stowarzyszenia znajdę wolny czas i pojadę do Michała.
Muszę znależc czas i pojechac !

W takim razie z niecierpliwością oczekuję fotek.

Posted

[CENTER]Rozliczenie[/CENTER]
[LEFT]Basia od AgaiTheta dostała 205 zł
Larysa wpłaciła na moje konto 40 zł

Razem : 245 zł

Sterylka 100zł
Zostaje: 145 zł

Co z tym robimy ?[/LEFT]

Posted

Michal wczoraj mial kastrację.Dowiedzialam sie wieczorem od weta.Wszystko przebieglo bez komplikacji.Po spodkaniu z p.Wieskiem napiszę wiecej ! Na razie nie wiem jaki będzie rachunek !

Posted

Czyli co teraz?
Jak to w końcu jest?
Było na Michała 205 zł
Wykup ze schroniska 100zł
Zostaje 105 zł.
Kastracja 50 zł
Zostaje 55 zł
Ja mam jeszcze w domu 40 zł
Łącznie 95 zł pozostało.
Dogomaniacy, na co wpłacić ?

Posted

Wrócilam od Michala. Tak glosno szczekal ,że pan Wiesiek musial go na czas mojej wizyty upiąc.Mialam przed tak duzym psem respekt. Zabieg przeszedl dobrze ,chociaż wszyscy sie denerwowali po długo spal -9 godz.
Rano wstal i zachowywal sie normalnie. Ma bardzo czerwone oczy.Pan Wiesiek myślał ,ze kaukazy takie maja bo takiego wziął ze schroniska.
Porozmawiam z wetem jak temu zaradzic.Michal przytyl jest wesoły ,podskakuje jak szczeniak jak widzi swego pana.Obecnie linieje i wymaga czesania. Zrobilam zdjęcia i przy pomocy Rybci bede probowala jej wstawic. Byłam w szoku jak zobaczyłam sunie i czwartka. Psy były w strasznym stanie a teraz wygladają super. Nawet kolor sierści im się zmienil.Sunia uciekala od czlowieka nawet jak ten tylko na nią patrzyl.Teraz dawala MI SIE GŁASKAC I MACHALA OGONEM.

Posted

Kurcze ! nie ma zdjęć. nie wyszly ,bo baterie się rozladowaly.To jest aparat służbowy mojego Tz-ta. Nie wiem jak to sie stalo,bo gdy robilam zdjecia bylo kliknicie i błysk.Planuje kupic sobie aparat i juz nie pożyczac od nikogo ! Przepraszam !

• 2 weeks later...
Posted

Baśka mi mówiła, że Michał ma całą budę pościeloną licznymi kołderkami, kocykami, prześcieradłami- śpi sobie chłopak jak królewicz z bajki!

• 3 weeks later...