Rybc!a Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Jutro pojedzie cię zobaczyć następny zainteresowany!Trzymamy kciuki! Quote
przyjaciel_koni Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 To świątecznie życzę, by psiak nareszcie znalazł dom (oby dobry) !!!!!! Quote
ewajanka Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Ja mam kaukaza i jest strasznie agresywny do psów przez siatkę, a jeśli wprowdzi się takiego gościa na podwórko to jest pełnia szczęścia i zabawa na całego. Chyba że ten drugi jest agresywny. Myślę że ten piękny psiak szybko znajdzie dom tylko żeby był taki prawdziwy. Wiele osób może chcieć go na reproduktora bo jest bardzo urodziwy.:loveu: Quote
ewajanka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 I co u przystojniaczka, odwiedził go ktoś zainteresowany.:razz: Quote
Rybc!a Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Jutro pewna pani będzie rozmawiać ze swoim szefem- by wziąść psa do pilnowania firmy. Zawsze to coś. Ciepła buda, ciepły posiłek. Quote
ewajanka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Żeby się udało , bo lepsze to niż samotność za schroniskową kratą. Poza tymn te psy to urodzenie stróże, zle czują się zamknięte w domu. Więc trzymam kciuki. Quote
Rybc!a Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Narazie nic się nie wyjaśniło. Byłam dzisiaj w schronisku i szczegółowo się o niego wypytałam. On nie może być w zagrodzie/domu z innym psem. Suczki jako tako toleruje. Nie lubi dużych psów. Pracownik schroniska powiedział, że jak czapnie psa, to koniec więc podejrzewam, że takie zdarzenie miało już miejsce. Quote
ewajanka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Rzeczywiście gdyby dorwał jakiegoś psa to nawet futro by po nim nie zostało. Więc potrzebny dom bez innych piesków płci męskiej. Szukamy dalej. Quote
Rybc!a Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Podniosę. Może jakiś dogomaniak poszukuje psa do pilnowania posesji? Quote
przyjaciel_koni Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Super piękny i wspaniale broniący domu - szuka własnego miejsca na ziemi !!!! Quote
Rybc!a Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 No i kto cię zauważy, kto? Mizerny robisz się w tym schronisku. Quote
Rybc!a Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Nadal czekasz, kolejny plan nie wypalił. Quote
Rybc!a Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Do góry, coraz mniejsze szanse na adopcję. Quote
przyjaciel_koni Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Pomóżcie szukać miejsca !!!! To taki piękny psiak - niemożliwe, by ktoś się nim nie zachwycił !!!! Reklama konieczna !!!! Quote
Rybc!a Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Boże dziewczyny koniecznie trzeba go wyciągnąć ! Leżał dzisiaj na błocie, na środku boksu , potem wstał i... zauważyłam... on ma chyba złamaną nogę. Powiedziałam pracownikowi, a on mi na to, że weterynarz dzisiaj chodził i patrzył i nic nie mówił. ( okazało się, że ta nóżka była chyba jakaś ścierpnięta, nie wiem dlaczego, ale napewno jest zdrowa ) Quote
Rybc!a Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Wczorajsze zdjęcie. Własnie tak leżał. Potem wstał i zobaczyłam tą nieszczęsną łapę. Quote
Rybc!a Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Łapa wygląda wporządku. Fałyszywy alarm. Potrzebujemy domku. Quote
Gonitwa Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Kaukaz jest cudowny. Duży! Kudłąty! dobrze by mu było nawet gdyby mieszkał na stałę w ogrodzie z ładną budą i dużym kojcem... Quote
Rybc!a Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Jeden pracownik mówi, że pies jest agresywny, a drugi, że to jego ulubiony pies w schronisku...:shake: ( ja zostaję przy tej wersji, że Michał to super pies ! ) Quote
Rybc!a Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 No i kto zaadoptuje naszego Michała? Quote
Recommended Posts