Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Owczarek kaukaski. Zrezygnowany. Już całkiem. Smutny leżał, pod budą, podniósłsię jedynie gdy zobaczył psa który uciekł z boksu a pracownicy nie mogą go złapać Biedny, no i niestety nie wiem czy młody, czy stary- najwyżej w razie jakiegoś zainteresowania podjadę pod schronisko. Jest śliczny, ale całkiem zrezygnowany. Nikt go nie chce. Oddał go właściciel.
Hmm... Może właściciel to za duże słowo? Jak można oddać psa do schroniska narażając go na taki stres?

---------

Michał ma szanse na dom! Dzisiaj chłodno strasznie na podwórku, ale nie mam co się o niego martwić. Ma ciepłą budę, jedzonko i swoje wieeeelkie futerko!

( swoją drogą Michał to chyba najpotężniejszy pies w schronisku )

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zebrałam informacje; to młody, 2 letni psiak. W schronisku jest od dwóch miesięcy. Został oddany przez ludzi, którzy stwierdzili, "że jest niedobry dla dzieci". Bzdura - miałam dwa kaukazy i mimo pewnej niezależności moją córkę traktowały lepiej niż rodzony ojciec.
Co dalej Rybciu _ moze allegro :-(

Posted

Prosimy o zainteresowanie !!!!
Pomoc w ogłaszaniu również by się przydała !!!!

Piękny, duży pies !!!!!! Wystarczy by wyszedł ze schroniska - będzie zupełnie inny niż ta bida na zdjęciach !!!!! Trochę wyczesać, podkarmić.

Rybcia - może jednak poproście o umieszczenie na stronie adopcyjnej kaukazów (o której wcześniej wspomniała Masieńka)!!!!
Zwiększycie szanse psiaka !!!!