Asiaczek Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 CAC-Radom/PL, 04-09-2011 r. sędzia: Małgorzata WIEREMIEJCZYK-WIERZCHOWSKA/PL Zgłoszono tylko 1 psa. PSY kl.p 290. OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - dosk.1, CAC, BOS, BOB!!!! Witamy nowego [FONT=Garamond]Championa Polski:)[/FONT] Powodzenia! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 32 wejscia w ten temat i nikt nic nie wie, jak poszło Ofikowi w Radomiu...? Edit - juz uzupełniłam:) pzdr. Quote
Bundustar Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Asiaczek napisał(a):32 wejscia w ten temat i nikt nic nie wie, jak poszło Ofikowi w Radomiu...? Edit - juz uzupełniłam:) pzdr. Jak by się OFIK ;) pochwalił to można by wcześniej pogratulować, a tak....to dopiero teraz :) GRATULUJEMY :) Quote
Buszki Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 No właśnie,sami sobie winni,że dopiero teraz gratulujemy. GRATULACJE!!! Quote
Asiaczek Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Ja dopiero dzisiaj wysłałam do Zuzki SMS'a i wychodzi na to, że ona gdzieś baluje! Bo napisała, że "po powrocie" napisze więcej info... Noooo, bez nas baluje? Bez nas?!?!?! Eh, ta młodzież;) pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Ale z drugiej strony, ta dzisiejsza młodziez to bawi się chyba trochę niz my... takmi się wydaje;) pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Asiaczek napisał(a):Ja dopiero dzisiaj wysłałam do Zuzki SMS'a i wychodzi na to, że ona gdzieś baluje! Bo napisała, że "po powrocie" napisze więcej info... Noooo, bez nas baluje? Bez nas?!?!?! Eh, ta młodzież;) pzdr. Oj tak zabalowałam porządnie... W SZKOLE niestety już koniec wakacji. A jak przyjechałam w niedziele z wystawy to po prostu padłam, chyba mi za bardzo słońce przygrzało. Wyniki już znane, ciesze się z zakończonego championatu, na grupie niestety sędzia na nas nie spojrzał nawet. Na razie nie mam żadnych zdjęć, ale liczę, że chociaż z jedno zdjęcie to się gdzieś znajdzie. Quote
Asiaczek Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Eeeee,to masz rację, że nas TAM nie zaprosiłaś na balanżkę;) Pzdr. Quote
Recommended Posts