Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wybaczcie ale w związku z nową pracą i innymi naszymi zobowiązaniami czasu na net brak, bo jak mamy chwilę to bierzemy psy na jakiś dłuższy spacer, a tak zabiegani na maxa jesteśmy. U Kacpra wszystko ok, z każdym dniem czuje się pewniej u nas, śpi z nami łóżku, (więc obecnie w łóżku jest dwoje ludzi, dwa psy i czasem jeszcze jakiś kot:P) trochę ciasno ale dajemy radę, ze zdrowiem tez wszystko ok, mam wrażenie że już trochę schudł Kacper, ale może mi się tylko wydaje:P

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wskazane, wskazane;) Nie było mnie kilka dni i jutro znów wyjeżdżam, ale tym razwm do.....Kacperka:cool1: no i oczywiście Uli i Pawła:-) Wieczorkiem będę tarmosić grubaska:multi:

Posted

[quote name='nukujek']wskazane, wskazane;) Nie było mnie kilka dni i jutro znów wyjeżdżam, ale tym razwm do.....Kacperka:cool1: no i oczywiście Uli i Pawła:-) Wieczorkiem będę tarmosić grubaska:multi:[/QUOTE]

to Kacperek będzie miał odwiedzinki:cool3: Asiu a może zrobisz fotki?

Posted

przesyłam zaległe zdjęcia Kacperka, z wizyt znajomych, spania na łóżku i mojej dzisiejszej obrony mgr, zawsze dzielnie nam towarzyszy:)

Uploaded with ImageShack.us

URL=http://imageshack.us/photo/my-images/692/imgp8415kopiowaniev.jpg/]

Posted

Wróciłam z odwiedzin u Kacpra:-) Chłopak ma się bardzo dobrze:loveu: Zresztą widać na zdjęciach;) Ale jeśli chodzi o szukanie domu, to kiepsko...nikt się nim nie zinteresował, nie pytał, nie dzwonił...:-( Szukajmy dalej!

Posted

nukujek napisał(a):
Wróciłam z odwiedzin u Kacpra:-) Chłopak ma się bardzo dobrze:loveu: Zresztą widać na zdjęciach;) Ale jeśli chodzi o szukanie domu, to kiepsko...nikt się nim nie zinteresował, nie pytał, nie dzwonił...:-( Szukajmy dalej!

ale widząc te zdjęcia, on pewnie nie chciałby żadnych zmian, super towarzystwo, mordka uśmiechnięta i warunki git:) pozdrawiam wszystkich domowników

Posted

danusiadanusia napisał(a):
ale widząc te zdjęcia, on pewnie nie chciałby żadnych zmian, super towarzystwo, mordka uśmiechnięta i warunki git:) pozdrawiam wszystkich domowników

Wszystko się zgadza;) ale to domek tymczasowy. Musimy szukać rudzielcowi domku na stałe. I przy okazji: Urszulko! Pawle! Dziękuję Wam za tak wspaniałą opiekę nad Kacperkiem. Za cierpliwość, bezproblemowość, wielkie serca i pracę jaką wkładacie w to, aby Kacper czuł się jak najlepiej:loveu: Nie wiem czy wiecie, ale Ula i Paweł mają jeszcze trzy uratowane koty i sunię przecudną April. Wszystkie spały ze mną i Ulą na łóżku:evil_lol:

Posted

fajnie było jak Asia u nas była;), Kacper jest super ale niestety możemy być tylko jego tymczasem:(, bardzo bym chciała żeby już znalazł swoje miejsce na świecie i swego ludzika, mam nadzieję, że to się uda:D

Posted

oj zaraz grubasek, może on ma taką budowę;P, Kacper zaprzyjaźnił się z naszą najmłodszą koteczką, ona go zaczepia on macha ogonem, piszczy i obwąchuje, już tak zupełnie zabawowo:)a na ostatnim spacerze.....zaczął bawić się piłką:D jak szczeniak:)

Posted

hosenka napisał(a):
oj zaraz grubasek, może on ma taką budowę;P, Kacper zaprzyjaźnił się z naszą najmłodszą koteczką, ona go zaczepia on macha ogonem, piszczy i obwąchuje, już tak zupełnie zabawowo:)a na ostatnim spacerze.....zaczął bawić się piłką:D jak szczeniak:)

No to kurczę Kacperek się stara:-) Brawo chłopaku:multi: Zabawy z koteczką, wariacje z piłką...hmm...nasz przystojniak wziął się za siebie i oprócz diety postawił na ruch i dba o linię:evil_lol: No i brawo dla Furii, że nie odpuściła i w końcu udało się jej okręcić Kacpra wokół ogona:eviltong:

Posted

Odwiedzam Cię Kacperku:calus: Powiem Wam tak na uszko, że jak dobrze pójdzie, to Kacperek wystąpi w tv, prawdopodobnie 12 listopada:multi: Ale jeszcze nie wiem nic na pewno. Ulcia na bank napisze co i jak i da znać, żebyśmy mogli Go zobaczyć:-)