hosenka Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 wybaczcie ale w związku z nową pracą i innymi naszymi zobowiązaniami czasu na net brak, bo jak mamy chwilę to bierzemy psy na jakiś dłuższy spacer, a tak zabiegani na maxa jesteśmy. U Kacpra wszystko ok, z każdym dniem czuje się pewniej u nas, śpi z nami łóżku, (więc obecnie w łóżku jest dwoje ludzi, dwa psy i czasem jeszcze jakiś kot:P) trochę ciasno ale dajemy radę, ze zdrowiem tez wszystko ok, mam wrażenie że już trochę schudł Kacper, ale może mi się tylko wydaje:P Quote
Kocurek Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Niech chudnie-na pewno mu troche to wskazane:) Quote
nukujek Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 wskazane, wskazane;) Nie było mnie kilka dni i jutro znów wyjeżdżam, ale tym razwm do.....Kacperka:cool1: no i oczywiście Uli i Pawła:-) Wieczorkiem będę tarmosić grubaska:multi: Quote
danusiadanusia Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='nukujek']wskazane, wskazane;) Nie było mnie kilka dni i jutro znów wyjeżdżam, ale tym razwm do.....Kacperka:cool1: no i oczywiście Uli i Pawła:-) Wieczorkiem będę tarmosić grubaska:multi:[/QUOTE] to Kacperek będzie miał odwiedzinki:cool3: Asiu a może zrobisz fotki? Quote
hosenka Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 przesyłam zaległe zdjęcia Kacperka, z wizyt znajomych, spania na łóżku i mojej dzisiejszej obrony mgr, zawsze dzielnie nam towarzyszy:) Uploaded with ImageShack.us URL=http://imageshack.us/photo/my-images/692/imgp8415kopiowaniev.jpg/] Quote
hosenka Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
hosenka Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
hosenka Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
hosenka Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
danusiadanusia Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 no to niezła sielanka! kurcze jak mu się udało - chociaż chwilowo! a może .....? wspaniałe zdjęcia Quote
nukujek Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Wróciłam z odwiedzin u Kacpra:-) Chłopak ma się bardzo dobrze:loveu: Zresztą widać na zdjęciach;) Ale jeśli chodzi o szukanie domu, to kiepsko...nikt się nim nie zinteresował, nie pytał, nie dzwonił...:-( Szukajmy dalej! Quote
danusiadanusia Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 nukujek napisał(a):Wróciłam z odwiedzin u Kacpra:-) Chłopak ma się bardzo dobrze:loveu: Zresztą widać na zdjęciach;) Ale jeśli chodzi o szukanie domu, to kiepsko...nikt się nim nie zinteresował, nie pytał, nie dzwonił...:-( Szukajmy dalej! ale widząc te zdjęcia, on pewnie nie chciałby żadnych zmian, super towarzystwo, mordka uśmiechnięta i warunki git:) pozdrawiam wszystkich domowników Quote
nukujek Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 danusiadanusia napisał(a):ale widząc te zdjęcia, on pewnie nie chciałby żadnych zmian, super towarzystwo, mordka uśmiechnięta i warunki git:) pozdrawiam wszystkich domowników Wszystko się zgadza;) ale to domek tymczasowy. Musimy szukać rudzielcowi domku na stałe. I przy okazji: Urszulko! Pawle! Dziękuję Wam za tak wspaniałą opiekę nad Kacperkiem. Za cierpliwość, bezproblemowość, wielkie serca i pracę jaką wkładacie w to, aby Kacper czuł się jak najlepiej:loveu: Nie wiem czy wiecie, ale Ula i Paweł mają jeszcze trzy uratowane koty i sunię przecudną April. Wszystkie spały ze mną i Ulą na łóżku:evil_lol: Quote
hosenka Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 fajnie było jak Asia u nas była;), Kacper jest super ale niestety możemy być tylko jego tymczasem:(, bardzo bym chciała żeby już znalazł swoje miejsce na świecie i swego ludzika, mam nadzieję, że to się uda:D Quote
Kocurek Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Odwiedzam Kacperka:)Gdzie ten domek.... Quote
nukujek Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 W górę mały:multi: Może w końcu KTOŚ zadzwoni, zapyta, pokocha... Quote
danusiadanusia Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 i tak musi być!, wyglądaj chłopaku domku podobnego do obecnego:) Quote
nukujek Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 W górę grubasku, bo tak cichutko u Ciebie:-( Quote
nukujek Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Zrobiłam plakaty, teraz rozwieszamy...może w końcu ktoś zadzwoni... Quote
hosenka Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 oj zaraz grubasek, może on ma taką budowę;P, Kacper zaprzyjaźnił się z naszą najmłodszą koteczką, ona go zaczepia on macha ogonem, piszczy i obwąchuje, już tak zupełnie zabawowo:)a na ostatnim spacerze.....zaczął bawić się piłką:D jak szczeniak:) Quote
nukujek Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 hosenka napisał(a):oj zaraz grubasek, może on ma taką budowę;P, Kacper zaprzyjaźnił się z naszą najmłodszą koteczką, ona go zaczepia on macha ogonem, piszczy i obwąchuje, już tak zupełnie zabawowo:)a na ostatnim spacerze.....zaczął bawić się piłką:D jak szczeniak:) No to kurczę Kacperek się stara:-) Brawo chłopaku:multi: Zabawy z koteczką, wariacje z piłką...hmm...nasz przystojniak wziął się za siebie i oprócz diety postawił na ruch i dba o linię:evil_lol: No i brawo dla Furii, że nie odpuściła i w końcu udało się jej okręcić Kacpra wokół ogona:eviltong: Quote
Plicha Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Przepraszam za OT ale chciałam Was serdecznie zaprosić na bazarek z bardzo fajnymi książkami, każdy znajdzie coś dla siebie :) http://www.dogomania.pl/threads/217002-Super-ksi%C4%85%C5%BCki-na-pogryzione-Pepsi-i-Col%C4%99-oraz-Misi%C4%99-i-Gret%C4%99-do-11-listopada-24-00 Quote
nukujek Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Odwiedzam Cię Kacperku:calus: Powiem Wam tak na uszko, że jak dobrze pójdzie, to Kacperek wystąpi w tv, prawdopodobnie 12 listopada:multi: Ale jeszcze nie wiem nic na pewno. Ulcia na bank napisze co i jak i da znać, żebyśmy mogli Go zobaczyć:-) Quote
Recommended Posts