Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Tyle ja, a zaraz Ula wszystko napisze:multi::multi::multi::multi::multi::multi:Możemy robić fikołki!!!!!!!! Cuda wciąż się zdarzają...:loveu::loveu::loveu:

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy chcesz powiedzieć, że chłopak ma swoje miłosci.... no nie !!! ja się dzisiaj normalnie upiję ze szczęścia dwa cudowne wątki :pepsi::pepsi::cunao:i Mikołaj o nas pamięta, teraz nie mam wątpliwości i dwie bidy też to poczują:tree1:

Posted

i tak się wszystko potoczyło....................że już dziś KAcper został w nowym domku:D:D:D:D: jupi!!!!!!!!!!!!!!od razu zakumplował się z Denczą - psią koleżanką i swoją pańcią, znalazł szafkę ze smakołykami i poczęstował się;), na spacerze był grzeczny i zachowywał się jakby od zawsze mieszkał z Denczą i Kingą. BARDZO WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ ZA POMOC I WSPARCIE W IMIENIU SWOIM I KACPRA:*:*:*:*:*:*:*:*:

Posted

[FONT=Times New Roman]I ja, i ja DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM:modla::modla::modla:Uli (hosenka) i Pawłowi za to, że tak wspaniale zaopiekowali się Kacprem, że robili co mogli, aby znalazł dom, że go troszkę odchudzili , że dali mu miłość, poczucie bezpieczeństwa, opiekę i że uratowali go dwa miesiące temu przed wywiezieniem do schroniska:modla::modla::modla: Magdzie(mru) i jej Pawłowi, za to że zawsze wspierają mnie w działaniu, że wystarczył jeden telefon, a byli gotowi by pomóc, że w mig załatwili Kacperkowi hotel ze zniżką, transport...że zaproponowali adopcję Kacpra Pani Kindze:modla::modla::modla:Paulince i Danusi (kinga_kinga7 i danusiadanusia) za to, że zawsze mogę na nie liczyć, za te wszystkie ogłoszenia, banerki, wrzucane zdjęć, za niezawodność i bezinteresowność:modla::modla::modla:Kocurkowi za to, że od samego początku była tu z nami, wspierała, podnosiła na duchu i szukała domku dla Kacperka, za wtrwałość, dobre słowo i wielkie serce:modla:[/FONT][FONT=Times New Roman]:modla::modla:JOHANNALIND za to, że dała nam nadzieję, że tak bardzo wsparła w poszukiwaniu domu dla Kacperka, za wspaniałego synka Kubusia, który szczerze Kacpra pokochał:modla:[FONT=Times New Roman][SIZE=3]:modla::modla:Wszystkim cioteczkom: [/FONT][/FONT][FONT=Times New Roman]mtf zalesie, DZIR, Aneta220978, iwonamaj, Awit, zuziaM, Karilka za to, że tu były, podnosiły wątek, wspierały, zaciskały kciuki:modla:[FONT=Times New Roman][SIZE=3]:modla::modla:Irkowi i Adze (których tu nie ma na forum) za to, że zawalczyli o Kacpra i jego szczęście, że nie zostawili go samego i nie pozwolili odwieźć do schroniska, że powiedzieli mi o jego historii i że poprosili o pomoc:modla:[FONT=Times New Roman][SIZE=3]:modla::modla:[/FONT][/FONT][/FONT]
April, Lili, Kaprysowi i Furii (zwierzakom Uli), że pozwolili Kacprowi zamieszkać w ich domu i zaakceptowali jego psią osóbkę:modla:[FONT=Times New Roman]:modla::modla:I wszystkim tym, którzy w jakikolwiek sposób, nawet ten najmniejszy i najcichszy pomogli i byli tu razem z nami:modla:[FONT=Times New Roman][SIZE=3]:modla::modla: DZIĘKUJĘ!!!!!!!![/FONT][/FONT]

Posted

Jestem znów późno, ale jestem...Nawet sobie nie wyobrażacie jak się cieszę, zwłaszcza, że dzisiaj same przykre rzeczy czytałam na wątkach, jakoś dużo ostatnio piesków odchodzi, a co najgorsze z winy człowieka...To mnie zawsze przybija:( Tak więc jestem przeszczęśliwa, że Kacperkowi się udało, jutro przekażę tę wspaniałą nowinę mojemu synkowi...też będzie szczęśliwy, choć codziennie suszył mi głowę, że powinniśmy go zabrać do siebie:)

Posted

czekamy teraz na wieści z nowego domku:-) ciekawa jestem jak minęła pierwsza noc i pierwszy poranek, jak się czuje nasz przystojniak i czy wszystko jest w porządku.

Posted

nukujek napisał(a):
czekamy teraz na wieści z nowego domku:-) ciekawa jestem jak minęła pierwsza noc i pierwszy poranek, jak się czuje nasz przystojniak i czy wszystko jest w porządku.

ja też! wczoraj mnie nie było a tu takie wiadomości:klacz::klacz::klacz:

Posted

Nie było mnie u Kacpra a tutaj taka wspaniała wiadomość:multi::multi::multi:
Super, że znalazł domek:-).. Oby teraz czekały go same dobre chwile:-)

A tak przy okazji mam nadzieję, ze Kacper się nie obrazi(on już grzeje dooopkę w nowym domku )chciałabym zaprosić cioteczki na wątek Inki suńki wyciągniętej z Korabiewic - cudna, przytulasta już ponad rok w hotelu a domu nie widać:-(...

http://www.dogomania.pl/threads/188803-Brak-deklaracji-na-kwot%C4%99-135-z%C5%82otych!!Czy-Inka-wr%C3%B3ci-do-schroniska-B%C5%82agamy-o-pomoc!

Posted

przepraszam za milczenie, ale przeprowadzka pochłonęła cały weekend i dopiero teraz mam chwilę na kompa:). rozmawiałam z panią Kingą w piątek, Kacperek wtedy był jeszcze trochę zagubiony w nowym miejscu, ale ogólnie wszystko było ok:), apetyt miał, chodził za nią krok w krok i jak tylko siadała to kładł się przy nogach i zasypiał, szukał bezpiecznego miejsca przy niej;). Trochę powarkiwał na Denczę podczas jedzenia, ale zaleciłam karmienie psów na początek osobno albo stawiać miski w dwóch końcach pokoju, bo obok siebie stojąc mają prawo wywołać u psa instynkt bronienia zasobów przed innym psem, szczególnie obcym psem. Trochę też oszczekiwał inne psy w parku, ale podałam parę patentów jak go"spacyfikować" - np minąć łukiem psa z naprzeciwka mając Kacpra na luźnej smyczy i skarmiając go czymś smakowitym dla odwrócenia uwagi, w razie potrzeby podjadę do niej i będę pomagać w oduczeniu Kacpra takiego zachowania,, u nas było ok. Karmiłam psy oddzielnie (taki mam nawyk jak w domu mam więcej niż jednego psa w tym z tymczasu to wolę unikać jazdy o zasoby i pomału odwrażliwiać psa na to) na spacerach też ok było więc sądzę, że wszystko się ułoży:). pisałałam do pani Kingi niedawno ale nie odpisała na smsa, może jest zajęta jak tylko się odezwie napiszę najświeższe info o Kacperku:)

Posted

Najnowsze wieści od Kacperka: wszystko jest ok:-) W domu super, wielki z niego uparciuch na spacerach (tak napisała do Uli pani Kinga - oczywiście z przymrużeniem oka;)) Ogólnie pani Kinga jest dobrej myśli i jest zadowolona:multi::multi::multi:

Z tym uporem na spacerach, to Ula napisała, że pewnie chodzi o to, że czasem Kacperek się zapiera i udaje osiołka, albo chce iść w inną stronę niż wszyscy:evil_lol: U niej jak był, to też tak czasem robił:p

• 2 weeks later...
Posted

Kochani u Kacperka wszysto w porządku:-) Ula napisała do mnie tak:

"...u Kacpra super, coraz lepiej radzi sobie na spacerach i w relacji z Denczą - suką, Kinga bardzo już się z nim związała i z tego co mówi, widać, że bardzo się stara aby Kacper dobrze się czuł u nich. "

Super wieści:-):multi::multi::multi:

Posted

może jakoś już w nowym roku uda się Ulci spotkać z Kacprem i parę fotek pstryknąć:-) zapytam:-) Cieszę się JOHANNALIND, że nadal tu zaglądasz:-) pozdrów ode mnie syneczka:-)