Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hosenka napisał(a):
dziewczyny, dzwoniła pani Agnieszka, sama nie może adoptować Kacpra, już ma 2 psy i kota, ale jeśliby coś tfu tfu!!!nie wyszło jutro będzie promować Kacperka w swojej firmie i wśród znajomych, strasznie miła pani, nie zapytałam tylko skąd się dowiedziała o Kacperku, któreś ogłoszenia zaczynają przyciągać ludzi!!na reszcie jakiś odzew:)

To cudnie:-) JOHANNALIND rozwiesiła dużo plakacików, może to ktoś z jej stron;-) Najważniejsze, że kolejna osoba, która chce pomóc jest z nami:-D

Posted

Kacperku może już niedługo będziesz miał domek:-) Ula jesteśmy z Tobą!!!:loveu: Dawaj od razu znać po spotkaniu. Ale się denerwuję:roll: Będzie dobrze prawda dziewczyny?:p

Posted

mam pierwsze wieści telefoniczne od Uli:-) powiem tylko, że jest bardzo dobrze, ale szczegóły Ulcia napisze:p Z radością bezwzględną wstrzymujemy się do jutra!

Posted

pani Kinga super babka, ma dobre warunki lokalowo-ekonomiczne;), i 12letnią bokserkę, bardzo już nastawiona na adopcję Kacperka, jutro robimy spacer zapoznawczy suni i Kacpra i jeśli się dogadają to zamieszkają razem:D, sunia super milaśna i zrównoważona, sądzę, że dogada się z nią tak jak z naszą Api, jutro wieczorem potwierdzę, że Kacper ma dom, ale ja już innej opcji pod uwagę nie biorę:P ale cudownie!!!!!!!!!!!!:D
aha suczka jest wysterylizowana:)

Posted

hosenka napisał(a):
pani Kinga super babka, ma dobre warunki lokalowo-ekonomiczne;), i 12letnią bokserkę, bardzo już nastawiona na adopcję Kacperka, jutro robimy spacer zapoznawczy suni i Kacpra i jeśli się dogadają to zamieszkają razem:D, sunia super milaśna i zrównoważona, sądzę, że dogada się z nią tak jak z naszą Api, jutro wieczorem potwierdzę, że Kacper ma dom, ale ja już innej opcji pod uwagę nie biorę:P ale cudownie!!!!!!!!!!!!:D
aha suczka jest wysterylizowana:)

hosenka, Tobie też nic nie brakuje:evil_lol: obie jesteście super, ale do jutra mnie skręci:shake:

Posted

ja to sobie kieliszeczek wiśnióweczki nalałam8-) Danusiu polecam, odstresujesz się:evil_lol: A jutro będą tańce, hulanki, swawole...:multi::multi::multi: To czekamy, aż jutro Ulcia moja kochana przekaże nam oficjalnie, że Kacperkos jedzie do swojej nowej Panci:-D NIe może być inaczej!!!!

Posted

nukujek napisał(a):
ja to sobie kieliszeczek wiśnióweczki nalałam8-) Danusiu polecam, odstresujesz się:evil_lol: A jutro będą tańce, hulanki, swawole...:multi::multi::multi: To czekamy, aż jutro Ulcia moja kochana przekaże nam oficjalnie, że Kacperkos jedzie do swojej nowej Panci:-D NIe może być inaczej!!!!

ja nie mam wiśnióweczki:-( ale na dobre wieści muszę czekać aż do jutra;)

Posted

Kocurek napisał(a):
Czekamy,czekamy....:)

tak, wszyscy razem;-) Jeszcze JOHANNALIND do nas nie zajrzała...hophop, mamy dobre wieści:-D A jutro...może jeszcze lepsze;-)