Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Plakat w przedszkolu u córki już zawiesiłam- tam ostatnio znalazły swój dom 4 kotki z plakatu właśnie więc może też się uda? Oczywiście kotki to nie starszy pies, no ale nigdy nic nie wiadomo...Około południa przejdę się po Łomiankach i tu też porozwieszam...A po południu mam zebranie w szkole u syna, będą wszyscy rodzice na sali gimnastycznej, postaram się zabrać głos i zasygnalizować wszystkim problem...Mój Kubuś cały czas przeżywa sprawę Kacpra, dzisiaj mi pomagał wieszać plakat w przedszkolu, pytał się Pani czy można powiesić...Wymyślił nawet, że może to my Kacpra weźmiemy i będzie spał z nim w pokoju:) No ale moi rodzice niestety ledwo tolerują moje 2 obecne psiaki i koty, a mieszkamy u nich...:(

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kacperek ma zaklepany hotel od soboty(chyba, że stanie się cud!!;)) koszt 300zł (hotel jest w Konstancinie, Viva ma tam swoje psy, Kacper będzie na takich warunkach jak psy z Vivy, czyli taniej właśnie!!plus może jeść karmę z Vivy, ale dzięki Asi jest na początek worek karmy, ja jeszcze mam ok pół worka czyli jakieś 5-6kg jego karmy więc też ją zawieziemy do hotelu. Nie jest to idealne miejsce, ale na pewno lepsze niż schroniska, będę się starać raz na tydzień odwiedzić chłopaka i promować, promować jego adopcję. Na pierwszy miesiąc już mamy deklarację i na kolejne dwa też.

Posted

Jestem i ja...poźno, ale dużo spraw dzisiaj było...Tak czekamy jeszcze na cud...Ale jeśli...to w sobotę do Konstancina...Kacperku szukamy Ci miejsca na ziemi, bądź dzielny!

Posted

Dzisiaj jak byłam w przedszkolu widziałam, że było pozrywanych kilka karteczek z telefonem, więc może ktoś zadzwoni? Tutaj wszyscy z działkami, bloków nie uwidzisz, może ktoś zechce...trzymam kciuki:)

Posted

JOHANNALIND napisał(a):
Dzisiaj jak byłam w przedszkolu widziałam, że było pozrywanych kilka karteczek z telefonem, więc może ktoś zadzwoni? Tutaj wszyscy z działkami, bloków nie uwidzisz, może ktoś zechce...trzymam kciuki:)

więc trzymamy:):):):):):)

Posted

Ale mam wieści:multi::multi::multi: Był telefon...Ula jedzie jutro na wizytę przedadopcyjną:bigcool::bigcool::bigcool: Sama pewnie dziś jeszcz tu zajrzy i napisze, ja chciałam tylko szybciutko podzielić się z Wami ta informacją, bo siędzę przed kompem, a Ulcia jeszcze do domku nie dotarła...Ula czekamy na Ciebie i wiadomośi z pierwszej ręki (albo z drugiej;-) bo z tego co Ula mówiła to Paweł z Vivy zagrał pierwsze skrzpce;-))
Aż boję się cieszyć:p Musi się w końcu udać:evil_lol:

Posted

ja też się cieszę, ale staram się pamiętać, że to jeszcze nic pewnego;), pani Kinga mieszka w bloku, w okolicach placu Hallera w Warszawie, zadzwoniła do Vivy w sprawie adopcji psiaka, miał jakiegoś upatrzonego ale jeszcze nie na 100% i z tego co zrozumiałam tamten psiaczek ma dobrą sytuacje na razie w domu tymczasowym więc Paweł opowiedział pani Kindze o Kacprze i o jego pilnej sprawie, przekazał jej mój nr telefonu i ...zadzwoniła:D :D, juto p 18 się spotkam z nią u niej, żeby poznać ją osobiście:), jeśli wizyta będzie udana dla obu stron to w czwartek zaaranżujemy spotkanie z Kacprem, a w piątek najdalej w sobotę....adopcję!!!!!!:D!! mamo ja niewierząca jestem ale chyba zacznę się modlić;P,
a i właśnie wróciłam od weta z Kacprem, zaszczepiłam go na wściekliznę, tak żeby czy to hotel czy ds miał wszystko w papierach dobrze:)
PS jak dodaje się banerek??bo mi nie wychodzi a chciałam dodać KAcpra:(

Posted

hosenka napisał(a):
ja też się cieszę, ale staram się pamiętać, że to jeszcze nic pewnego;), pani Kinga mieszka w bloku, w okolicach placu Hallera w Warszawie, zadzwoniła do Vivy w sprawie adopcji psiaka, miał jakiegoś upatrzonego ale jeszcze nie na 100% i z tego co zrozumiałam tamten psiaczek ma dobrą sytuacje na razie w domu tymczasowym więc Paweł opowiedział pani Kindze o Kacprze i o jego pilnej sprawie, przekazał jej mój nr telefonu i ...zadzwoniła:D :D, juto p 18 się spotkam z nią u niej, żeby poznać ją osobiście:), jeśli wizyta będzie udana dla obu stron to w czwartek zaaranżujemy spotkanie z Kacprem, a w piątek najdalej w sobotę....adopcję!!!!!!:D!! mamo ja niewierząca jestem ale chyba zacznę się modlić;P,
a i właśnie wróciłam od weta z Kacprem, zaszczepiłam go na wściekliznę, tak żeby czy to hotel czy ds miał wszystko w papierach dobrze:)

no, to mocno trzymamy kciuki:mdrmed::mdrmed::ghost_2::ghost_2::modla::modla:

Posted

hosenka napisał(a):
ostatnia próba;) dodaje się link a zdjęcie nie:( no ważne, że link jest:)

Ulcia skopiuj samo zdjęcie i wklej, bo ja wstawiałam oddzielnie link, a oddzielnie zdjęcie:-D

Posted

hosenka napisał(a):

kochana Pani Kingo
i on się niecierpliwi czekamy na dobre wieści!:)

Posted

dziewczyny, dzwoniła pani Agnieszka, sama nie może adoptować Kacpra, już ma 2 psy i kota, ale jeśliby coś tfu tfu!!!nie wyszło jutro będzie promować Kacperka w swojej firmie i wśród znajomych, strasznie miła pani, nie zapytałam tylko skąd się dowiedziała o Kacperku, któreś ogłoszenia zaczynają przyciągać ludzi!!na reszcie jakiś odzew:)