hosenka Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 ja mogę porozwieszać plakaty jak coś:) Quote
nukujek Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Kochana jesteś Ulcia:loveu: Czy któraś z Was cioteczki pomoże ogłaszać Kacperka? Coraz mniej nas tutaj...:-( A czas ucieka...:-(:-( Quote
nukujek Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Kacperku biedaczku, jestam u Ciebie! Skacz w górę!! Kacper ma czas do końca września, max początek października:( Czy uda nam się znaleźć dom dla staruszka???.... Quote
nukujek Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 nikt do Ciebie nie zagląda Kacperku:-( halo, cioteczki, gdzie jesteście??? Quote
danusiadanusia Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 nukujek napisał(a):nikt do Ciebie nie zagląda Kacperku:-( halo, cioteczki, gdzie jesteście??? witaj Kacperku;) dzisiaj zrobię chłopakowi parę ogłoszeń:) Quote
Kocurek Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Ja zagladam ale nijak nie mam jak pomoc....:( Quote
danusiadanusia Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 zaglądamy!!! tylko ta cisza mnie przytłacza:-(:-(:-( Quote
nukujek Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Kacperku, dziś pójdą w obieg kolejne maile z prośbą o domek dla Ciebie. Może w końcu znajdzie się ten KTOŚ...Czy ktoś jeszcze może poogłaszać Kacperka?? Kinguś zrobiłabyś taki pakiecik jak wcześniej? Ja kasę dam. Kacperku tulę Cię do snu. Quote
danusiadanusia Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 nukujek napisał(a):Kacperku, dziś pójdą w obieg kolejne maile z prośbą o domek dla Ciebie. Może w końcu znajdzie się ten KTOŚ...Czy ktoś jeszcze może poogłaszać Kacperka?? Kinguś zrobiłabyś taki pakiecik jak wcześniej? Ja kasę dam. Kacperku tulę Cię do snu. załatwione! tylko to wymaga czasu;) Quote
danusiadanusia Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 allegro dla Kacperka,tylko miejscowość jest moja:oops: http://allegro.pl/show_item.php?item=1844500834 Quote
danusiadanusia Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 hosenka napisał(a):tyle ogłoszeń i nadal cisza:( będzie jeszcze dodatkowo 30 głoszeń,więc może akurat;) Quote
danusiadanusia Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 do góry chłopaku! na pierwszą wskakuj Quote
hosenka Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 w sobotę po południu, a raczej wieczorkiem Kacperek zawita do nas na DT, będziemy dawać znać jak mu u nas się podoba:) Quote
Kocurek Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 czekamy w takim razie na wiesci...:) Quote
nukujek Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 ojej, tak dawno nie zaglądałam do Ciebie Kacperku:oops::oops::oops: Przepraszam, ale gorączka odbiera mi siły...i tylko leżę pod kocem...Tak, tak, już jutro Kacperek jedzie do Uli, trochę się denerwuję, bo chciałabym, aby wszystko poszło dobrze i żeby psiunio się zaklimatyzował i zaprzyjaźnił z psio-ludzio-kocią rodzinką;-)Trzymam kciuki bardzo mocno! Ulcia daj koniecznie znać jak pierwszy wieczór. Teraz Ula i Paweł będą mogli lepiej poznać Kacperka i pisać nam tu o nim, będą robić zdjęcia i może wtedy psicho będzie miał większe szanse na swojego ludzia. Bo tak naprawdę to narazie mało o nim wiemy. Ale od jutra to się zmieni:-) Danusiu i Paulinko dziękujemy za allegro:-):multi: i ogłoszenia:loveu: Ile Wam wpłacić na konto?? Napiszcie mi w mailu. No to do jutra cioteczki! Trzymajmy kciuki! Quote
hosenka Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 dziś było duże zamieszanie, KAcperek nie dał nam się zapakować do auta..:( ale jest nadzieje, udało mi się umówić z Magdą z Vivy, że wraz ze swoim chłopakiem jutro nam pomogą, mają większe doświadczenie w przewożeniu psiaków, które nie jeździły samochodami i boją się, więć trzymajcie kciuki jutro o 12, wierzę, że damy radę. a w ostateczności myślę o podaniu środków nasennych,żeby chłopak przespał podróż, ale to wszystko okaże się jutro:) Quote
danusiadanusia Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 witajcie! czekamy na wieści, jesteście cudowni, proszę piszcie o nim:Cool!::bye::calus: Quote
hosenka Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 hej hej!!Kacper już u nas!!!dzięki pomocy Magdy i Pawła z Vivy szybko udało nam się zapakować go do samochodu, nie był tym zachwycony, ale udało nam się go przewieść. oswajamy psiaka z nowymi miejscem i kotami, bo trochę go irytuje ich obecność;), ale jesteśmy dobrej myśli:), Quote
nukujek Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Ulcia bez Ciebie, Pawła i Magdy i jej Pawła nic by się nie udało zdziałać :modla: Jestem Wam baaaardzooooooo wdzięczna za wszystko!!! Ulcia dziękuję jeszcze raz za to, że tak sprawnie to wszystko zorganizowałaś i ani przez chwilę nie kręciłaś nosem, że coś trzeba załatwić, gdzieś zadzwonić...Jesteś WIELKA!:loveu: Madziu dziękujemy za załatwienie ze zniżką karmy i leku na stawy:multi::multi::multi: Quote
hosenka Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 bo się zarumienię:), fajnie, że mogliśmy mu pomóc, byliśmy na spacerze, już wiem, że Kacper boi się ulicy, samochodów, więc chodzimy między blokami na razie, z kotami przełamuje lody pomału;), jest bardzo zagubiony w nowej sytuacji, głównie siedzi w kuchni albo w przedpokoju, nie zmuszam go do wejścia do pokoju, niech staruszek w swoim tempie się przyzwyczaja do nowego miejsca Quote
danusiadanusia Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='hosenka']bo się zarumienię:), fajnie, że mogliśmy mu pomóc, byliśmy na spacerze, już wiem, że Kacper boi się ulicy, samochodów, więc chodzimy między blokami na razie, z kotami przełamuje lody pomału;), jest bardzo zagubiony w nowej sytuacji, głównie siedzi w kuchni albo w przedpokoju, nie zmuszam go do wejścia do pokoju, niech staruszek w swoim tempie się przyzwyczaja do nowego miejsca[/QUOTE] tak,myślę,że Kacperek potrzebuje czasu na zadomowienie się i będzie ok;) Quote
Recommended Posts