Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kacperku biedaczku, jestam u Ciebie! Skacz w górę!! Kacper ma czas do końca września, max początek października:( Czy uda nam się znaleźć dom dla staruszka???....

Posted

Kacperku, dziś pójdą w obieg kolejne maile z prośbą o domek dla Ciebie. Może w końcu znajdzie się ten KTOŚ...Czy ktoś jeszcze może poogłaszać Kacperka?? Kinguś zrobiłabyś taki pakiecik jak wcześniej? Ja kasę dam. Kacperku tulę Cię do snu.

Posted

nukujek napisał(a):
Kacperku, dziś pójdą w obieg kolejne maile z prośbą o domek dla Ciebie. Może w końcu znajdzie się ten KTOŚ...Czy ktoś jeszcze może poogłaszać Kacperka?? Kinguś zrobiłabyś taki pakiecik jak wcześniej? Ja kasę dam. Kacperku tulę Cię do snu.

załatwione! tylko to wymaga czasu;)

Posted

ojej, tak dawno nie zaglądałam do Ciebie Kacperku:oops::oops::oops: Przepraszam, ale gorączka odbiera mi siły...i tylko leżę pod kocem...Tak, tak, już jutro Kacperek jedzie do Uli, trochę się denerwuję, bo chciałabym, aby wszystko poszło dobrze i żeby psiunio się zaklimatyzował i zaprzyjaźnił z psio-ludzio-kocią rodzinką;-)Trzymam kciuki bardzo mocno! Ulcia daj koniecznie znać jak pierwszy wieczór. Teraz Ula i Paweł będą mogli lepiej poznać Kacperka i pisać nam tu o nim, będą robić zdjęcia i może wtedy psicho będzie miał większe szanse na swojego ludzia. Bo tak naprawdę to narazie mało o nim wiemy. Ale od jutra to się zmieni:-)
Danusiu i Paulinko dziękujemy za allegro:-):multi: i ogłoszenia:loveu: Ile Wam wpłacić na konto?? Napiszcie mi w mailu.
No to do jutra cioteczki! Trzymajmy kciuki!

Posted

dziś było duże zamieszanie, KAcperek nie dał nam się zapakować do auta..:( ale jest nadzieje, udało mi się umówić z Magdą z Vivy, że wraz ze swoim chłopakiem jutro nam pomogą, mają większe doświadczenie w przewożeniu psiaków, które nie jeździły samochodami i boją się, więć trzymajcie kciuki jutro o 12, wierzę, że damy radę. a w ostateczności myślę o podaniu środków nasennych,żeby chłopak przespał podróż, ale to wszystko okaże się jutro:)

Posted

hej hej!!Kacper już u nas!!!dzięki pomocy Magdy i Pawła z Vivy szybko udało nam się zapakować go do samochodu, nie był tym zachwycony, ale udało nam się go przewieść. oswajamy psiaka z nowymi miejscem i kotami, bo trochę go irytuje ich obecność;), ale jesteśmy dobrej myśli:),

Posted

Ulcia bez Ciebie, Pawła i Magdy i jej Pawła nic by się nie udało zdziałać :modla: Jestem Wam baaaardzooooooo wdzięczna za wszystko!!! Ulcia dziękuję jeszcze raz za to, że tak sprawnie to wszystko zorganizowałaś i ani przez chwilę nie kręciłaś nosem, że coś trzeba załatwić, gdzieś zadzwonić...Jesteś WIELKA!:loveu: Madziu dziękujemy za załatwienie ze zniżką karmy i leku na stawy:multi::multi::multi:

Posted

bo się zarumienię:), fajnie, że mogliśmy mu pomóc, byliśmy na spacerze, już wiem, że Kacper boi się ulicy, samochodów, więc chodzimy między blokami na razie, z kotami przełamuje lody pomału;), jest bardzo zagubiony w nowej sytuacji, głównie siedzi w kuchni albo w przedpokoju, nie zmuszam go do wejścia do pokoju, niech staruszek w swoim tempie się przyzwyczaja do nowego miejsca

Posted

[quote name='hosenka']bo się zarumienię:), fajnie, że mogliśmy mu pomóc, byliśmy na spacerze, już wiem, że Kacper boi się ulicy, samochodów, więc chodzimy między blokami na razie, z kotami przełamuje lody pomału;), jest bardzo zagubiony w nowej sytuacji, głównie siedzi w kuchni albo w przedpokoju, nie zmuszam go do wejścia do pokoju, niech staruszek w swoim tempie się przyzwyczaja do nowego miejsca[/QUOTE]

tak,myślę,że Kacperek potrzebuje czasu na zadomowienie się i będzie ok;)