kinga_kinga7 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 hosenka napisał(a):ula to ja:), trzymajcie kciuki za sobotnie spotkanie:) Witaj Ula,ja już Cię poznałam z opowieści Asi:loveu: trzymamy mocno! Quote
nukujek Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 o to Ula:evil_lol: a ja nie wiedziałam, że to Ty hosenką jesteś;):loveu: Quote
nukujek Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 jutro Ula jedzie spotkać się z Kacprem:multi:trzymamy wszyscy kciuki!!! Quote
nukujek Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Już po wizycie. Kacper jedzie do Uli:multi::multi::multi: Wieczorkiem będzie juz w domku tymczsowym u Uli i Pawła:-) Damy znać jak już pierwsze emocje opadną. Ulcia, jesteście niesamowici, Ty i Paweł:loveu::loveu: Mam nadzieję, że szybko uda nam się znaleźć domek stały dla Kacperka, bo wiem, że bedzie Wam ciężko. Naprawdę macie wielkie serca. Mam nadzieję, że Kacper zakoleguje się z Waszą kocią gromadką:evil_lol: Bo z April to już chyba się dogadali;) Ściskam Was mocno i jak tylko będę w W-wie, to wpadam w odwiedziny!!! Quote
hosenka Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 właśnie wróciliśmy od Kacpra, nasza suka i on fajnie się dogadali, wieczorem jedziemy po psiaka i będzie u nas na DT:), zobaczmy jak się będzie czuł w nowym miejscu, na pewno wam napiszę co i jak z nim:) Quote
hosenka Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 zapraszamy!! :D pisałyśmy posty w tym samym czasie:) Quote
kinga_kinga7 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 hosenka napisał(a):właśnie wróciliśmy od Kacpra, nasza suka i on fajnie się dogadali, wieczorem jedziemy po psiaka i będzie u nas na DT:), zobaczmy jak się będzie czuł w nowym miejscu, na pewno wam napiszę co i jak z nim:) czekamy;):) Quote
nukujek Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Okazało się, że Kacper może zostać jeszcze kilka dni w miejscu, w którym spędził swoje życie. Sąsiadka opóźniła swoją wyprowadzkę i zaopiekuje się Kacprem jeszcze przez krótki czas. Ale Ulcia jest w gotowości;) Jeśli nie znajdziemy mu przez ten czas domu stałego, to Kacperek pojedzie do Uli i Pawła na tymczas. Także cioteczki szukajmy domku dla Kacpruchy!!!! Na stałe!:-) Quote
nukujek Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 W górę Kacperku!!! Cioteczki, jeśli możecie gdzieś ogłosić Kacperka, to prosimy. Niech pójdzie w świat wiadomość o staruszku! Może w końcu mu coś znajdziemy... Quote
kinga_kinga7 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 podnosimy Kacperka i szykamy najlepszego domku!:) Quote
nukujek Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 i na dobranoc hop do góry;) Kacperku śpij dobrze, tulę Cię do snu:loveu: Quote
nukujek Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Halo cioteczki! Nie zaglądacie cosik do Kacperka:-( W górę!!! Quote
kinga_kinga7 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 nukujek napisał(a):Halo cioteczki! Nie zaglądacie cosik do Kacperka:-( W górę!!! ja zawsze zaglądam:) a co u niego? Quote
nukujek Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Narazie Kacperek żyje sobie tak jak do tej pory:-) swoim rytmem dnia;) W ciągu dnia zabiera go do siebie sąsiadka (której wyprowadzka się opóźniła i dlatego może nadal zająć się Kacprem) i tam sobie hula z jej sunią:evil_lol: Ona też go karmi i dba o niego. A wieczorkiem Kacper idzie na swoje podwórko (tam już nikt nie mieszka...) i tam sobie śpi. Ta wyprowadzka sąsiadki może zacząć się już niebawem, więc zbieray siły i szukamy Kacperkowi ds cioteczki! Quote
hosenka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 nie wiedziałam, że on sam bidny śpi:( Quote
kinga_kinga7 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 dobranoc Kacperku..przy okazji zapraszam na bazarek cegiełkowy na psiaki ze schroniska z BP http://www.dogomania.pl/threads/214494-WEJD%C5%B9-otw%C3%B3rz-drzwi-i-zajrzyj-do-schroniska-w-BP-do-15.10.11-do-godz-20-00 Quote
nukujek Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 tak, bez zmian:-( nikt go nie chce:-( z najnowszych wieści, które mam: Kacper do końca września będzie u siebie, tzn. tam gdzie jest do tej pory. Czyli krótko mówiąc do końc września jest bezpieczny i szczęśliwy. Tylko później sytuacja sprzed kilku dni powróci...Tak, mamy Ulę, ale gdyby udało nam się znaleźć dom stały to byłoby cuuudnnnnieeee!!! Czy ktoś może odnowić ogłoszenia?? A może porozwieszamy trochę plakacików z Kacperkiem? Czy ktoś mógłby w W-wie? bo ja mam 170km do W-wy i rowerem raczej nie dojadę;) Cioteczki łączmy siły i szukajmy domku dla piesia! Quote
danusiadanusia Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 plis, szukajmy najlepszego domku Quote
nukujek Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Kacperku...:-( kochany... Gdzie ludź dla Ciebie??? podskakuj w górę,niech dojrzą Cię niedźwiadku:-) Quote
Recommended Posts