Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już po wizycie. Kacper jedzie do Uli:multi::multi::multi: Wieczorkiem będzie juz w domku tymczsowym u Uli i Pawła:-) Damy znać jak już pierwsze emocje opadną. Ulcia, jesteście niesamowici, Ty i Paweł:loveu::loveu: Mam nadzieję, że szybko uda nam się znaleźć domek stały dla Kacperka, bo wiem, że bedzie Wam ciężko. Naprawdę macie wielkie serca. Mam nadzieję, że Kacper zakoleguje się z Waszą kocią gromadką:evil_lol: Bo z April to już chyba się dogadali;) Ściskam Was mocno i jak tylko będę w W-wie, to wpadam w odwiedziny!!!

Posted

właśnie wróciliśmy od Kacpra, nasza suka i on fajnie się dogadali, wieczorem jedziemy po psiaka i będzie u nas na DT:), zobaczmy jak się będzie czuł w nowym miejscu, na pewno wam napiszę co i jak z nim:)

Posted

hosenka napisał(a):
właśnie wróciliśmy od Kacpra, nasza suka i on fajnie się dogadali, wieczorem jedziemy po psiaka i będzie u nas na DT:), zobaczmy jak się będzie czuł w nowym miejscu, na pewno wam napiszę co i jak z nim:)

czekamy;):)

Posted

Okazało się, że Kacper może zostać jeszcze kilka dni w miejscu, w którym spędził swoje życie. Sąsiadka opóźniła swoją wyprowadzkę i zaopiekuje się Kacprem jeszcze przez krótki czas. Ale Ulcia jest w gotowości;) Jeśli nie znajdziemy mu przez ten czas domu stałego, to Kacperek pojedzie do Uli i Pawła na tymczas. Także cioteczki szukajmy domku dla Kacpruchy!!!! Na stałe!:-)

Posted

W górę Kacperku!!! Cioteczki, jeśli możecie gdzieś ogłosić Kacperka, to prosimy. Niech pójdzie w świat wiadomość o staruszku! Może w końcu mu coś znajdziemy...

Posted

Narazie Kacperek żyje sobie tak jak do tej pory:-) swoim rytmem dnia;) W ciągu dnia zabiera go do siebie sąsiadka (której wyprowadzka się opóźniła i dlatego może nadal zająć się Kacprem) i tam sobie hula z jej sunią:evil_lol: Ona też go karmi i dba o niego. A wieczorkiem Kacper idzie na swoje podwórko (tam już nikt nie mieszka...) i tam sobie śpi. Ta wyprowadzka sąsiadki może zacząć się już niebawem, więc zbieray siły i szukamy Kacperkowi ds cioteczki!

Posted

tak, bez zmian:-( nikt go nie chce:-( z najnowszych wieści, które mam: Kacper do końca września będzie u siebie, tzn. tam gdzie jest do tej pory. Czyli krótko mówiąc do końc września jest bezpieczny i szczęśliwy. Tylko później sytuacja sprzed kilku dni powróci...Tak, mamy Ulę, ale gdyby udało nam się znaleźć dom stały to byłoby cuuudnnnnieeee!!! Czy ktoś może odnowić ogłoszenia?? A może porozwieszamy trochę plakacików z Kacperkiem? Czy ktoś mógłby w W-wie? bo ja mam 170km do W-wy i rowerem raczej nie dojadę;) Cioteczki łączmy siły i szukajmy domku dla piesia!