Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No, mojej babci facet jakby po pracy miał siłę to może by nam pomógł. ;) A koszty tych wszystkich rzeczy to 150-200 i to z takim zabudowanym ganeczkiem obliczyłam. :) Więc będę czekać na jego odp. czy pomoże nam czy nie

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Azi niedawno wrocil od weterynarza. Wazy 9,7kg, musi jeszcze troche przytyc bo moim zdaniem jest nieco za chudy.
Borderterrier dodaj to do rozliczen do 1 postu:
53zl (wet. Azi - szczepienie przeciwko wsciekliznie 25zl, preparat przeciwko pchlom i kleszczom 20zl, tabletka na odrobaczenie 8zl)
43,50zl (puszka w sklepie)

Na przeglad lapek umowimy sie jak beda jakies dni wolne, bo godziny pokrywaja sie ze szkola...

Azi ma tez nowa obrozke, bo poprzednia byla za duza i mogl bez prooblemu wyciagnac z niej glowe.

Dziekujemy za pieniadze i karme (oraz dolaczona do niej kosteczke)!

Zdjecia byc moze dam dzis wieczorem bo teraz jestem na telefonie.

Posted

ogłoszenie ok, choć wiesz lepsze zdjęcia by się przydały - takie, które by oddały ich urodę..........i może jakiś tekst bardziej chwytający za serce.................może poczytaj na allegro - dziewczyny czasem dają super opisy.................

Posted

no właśnie, póki co to jakieś schronienie trzeba by im sklecić - i ogłoszenia - napiszcie takie w miarę krótkie z fajnym zdjęciem i porozwieszajcie w okolicy -np. przy sklepach, przy kościele - tam gdzie dużo ludzi chodzi

Posted

Mam pytanie do osób doświadczonych w pomocy psom... Otóż, sąsiad kuzynki mają 4 psy: 1 samiec w kojcu (Gucio), 1 na łańcuchu (Killer), 1 dorosła suka (Maja) i jej córka (Doti) w domu. Są strasznie chude, nie wychodzą na spacery, pewnie też nie są odrobaczane ani szczepione. Dokarmiamy je w miarę możliwości (tylko Doti i Maję, czasem Killera kiedy jest spuszczony), ale już kilka razy się nas czepiali że niby trujemy im psy... Co robić? Mówienie im o tym że robią krzywdę tym zwierzętom nic nie daje.. Czy policja coś zrobi? Albo TOZ czy inna organizacja?