Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

W niedziele byłam z Azim u weterynarza, bo zsunął mu się opatrunek. Trafiliśmy na ortopedę. Azi ma krzywe łapy i dlatego bandaże się nie trzymają. Nowy ponosił jakąś godzinę... Dostał zastrzyk przeciwzapalny i kupiłam mu preparat przeciw pchłom i kleszczom. Zapłaciłam za to jakieś 90zł... Tak więc mamy jakieś 26zł na plusie.

Edit:
http://www.dogomania.pl/threads/224600-R%C3%93%C5%BBNO%C5%9ACI-na-leczenie-%C5%82ap-Aziego!-Do-3.04-godz.-20 Bazarek, proszę o podrzucanie

Edited by owczarek'ab
  • Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Azi dzisiaj ponownie był u weterynarza, oba opatrunki mu się zsuwały, a musi dalej nosić. Dostał jakiegoś uczulenia i musieliśmy zrobić zastrzyk. Za całość 42zł, Karolina dopisz do rozliczeń.

• 6 months later...
Posted

Azi w końcu w DS!!! :)
Został adoptowany przez rodzinę z Milanówka, będzie miał 2 kolegów (swojego wzrostu) i ogródek do dyspozycji. Byłam bardzo zaskoczona, gdy bez problemu poszedł z praktycznie obcymi ludźmi. Ba, szedł z przodu, z merdającym ogonem i wysoko uniesioną głową :) Pamiętam, gdy brałam go na DT, nie bał się tylko mnie , chował po kątach... Jeśli porównać jego zachowanie sprzed roku, a teraz - zupełnie inny pies. Śmiały, wesoły. Takie chwile dają satysfakcję i motywują do dalszego działania :)

Posted

wow - SUPER!!!! strasznie się cieszę, ze się udało i że dałaś radę :) no ja też ostatnio odwiedziłam w nowym domku swojego tymczasa - to takie fajne uczucie jak widzisz, że zwierzę dostało nowe zycie:)

Posted

Wiadomość od właścicielki:
[FONT=Times New Roman]Do wczoraj Azi tylko za mną chodził jako, że mnie najdłużej zna, ale już jest ok, przyzwyczaił się i do reszty rodziny. Z przejściem na suchą karmę nie było najmniejszego problemu, od razu po przyjeździe zaczął chrupać :) Co do kolegów, to jeszcze trzyma ich na dystans, mimo, że oni zaczepiają go od początku, zachęcają do zabawy etc, ale żadnych sprzeczek między nimi nie było. A ogólnie rzecz biorąc widać, że jeszcze czuje się nieswojo w nowym otoczeniu, ale z każdym dniem jest coraz lepiej.[/FONT]