Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przede wszystkim trzeba pogadać z tym facetem, ja często jestem w tamtych okolicach, przechodzę tą ulicą, a jego jeszcze nie widziałam...

Pusia robi postępy, dzisiaj byłam z nią na frisbee i nauczyłam ją chodzenia przy nodze z patrzeniem na przewodnika :)

Posted

.czekajcie dalej na menela i jego opinie,planujcie dalej ocieplanie pomiesczenia moze nie bedzie mrozu,moze przy okazji sprawdzicie czy obie suki to rzeczywiscie suki ,zycze wam aby potrzebujacy zgody takiego wlasciciela dalej wam pomagali radami - ja zgodnie z zapowiedzia zglaszam na swoje konto sterylkowe potrzrebujace suki z warki ktore juz maja wszystko dograne,do widzenia.

Posted

czyli ona jest też sama na działce pustej,czy ktoś się nią oprócz Was opiekuje ? a sunia śliczna naprawdę
a jak tamte 3 ? Jakieś mają posłanie? rozumiem, że faceta nie sposób nadal namierzyć..........

Posted

Mieszka z nią jakiś facet, ale nie karmi jej tak jak powinien bo na początku była wychudzona .Teraz my staramy się co pare dni jej dawać jedzenie. Jej właściciel powiedział że sie wyprowadza i nie ma co z nią zrobić... więc nie wiadomo gdzie trafi, bo on domu jej nie szuka.

Posted

Właściciel białej Pusi mówił że musi ją oddać bo wyjeżdza, a w ostatnich dniach wygania ją z domu i ciągle widzą ją jak kręci sie po ulicy... narazie jest u mnie ale tylko dzisiaj , wiec pilnie szuka domu!

• 2 weeks later...