Aldonika22 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Witam. Proszę was o pomoc. Gdy dziś odwiedziłam dziadka dowiedziałam się o osieroconych kotkach. Ich mama nie żyje, dziadek je przygarnął i przez 4 tygodnie je dokarmiał, i teraz w wieku 8 tygodni są do oddania. Są śliczne – szare w czarne pręgi. Jednego samczyka dziadek sobie zostawia, pozostałe do oddania. Najprawdopodobniej dwie samiczki. Nawzajem się wylizują i bawią. Są dosyć nieufne jednak widzę że chciałyby się pobawić. Szukamy dobrego domku który zapewni im dużo pieszczot. Mogę dowieźć je do Warszawy, kontakt wyłącznie telefoniczny i mailowy. tel - 723522431 e-mail - aldonka1211@wp.pl Link do filmików z nimi : http://www.youtube.com/watch?v=n4LEMREC8MM http://www.youtube.com/watch?v=syLE4lejTnA Pozdrawiam. Quote
róża35 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Kochane maleństwa,oby szybko znalazły się domki... Quote
Aldonika22 Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Oby oby. Dzisiaj kontaktowała się ze mną jedna pani, ale mieszka koło Góry Kalwarii i bym musiała godzinę pociągiem, tłuc się przez całą Warszawę do dworca i pociągiem godzinę do Piaseczna :( Pododawałam ogłoszenia gdzie się da, ale tylko jeden odzew. Zazwyczaj jak pierwszego dnia nie to później tym bardziej nie ma :( Nie wiem co z nimi będzie.. SZUKAMY DOBREGO DOMKU! Quote
omi Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Zrób wydarzenie na FB-zawsze to więcej ludzi się dowie.... Quote
Aldonika22 Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Wydarzenie zrobiłam, dzięki Omi :) Czekam z nadzieją na jakikolwiek odzew... Quote
omi Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Nie ma sprawy:lol: Mam 3 koty w domu-wszystkie przygarnięte:loveu: Quote
Aldonika22 Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Oby było dużo więcej ludzi takich jak Ty! :) Quote
Aldonika22 Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Porozwieszałam ogłoszenia u mnie w mieście, mam nadzieję na jakikolwiek odzew :) Jeśli nie, no to się po prostu załamię. Quote
omi Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Jeszcze jest forum Miau ( o ile dobrze napisałam)-tam są kociolubni ludziowie.:kociak: Spróbuj się zalogować Quote
Aldonika22 Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Dodałam ogłoszenie, spadło na którąś stronę, szczerze powiedziawszy to mam wyrzuty sumienia, tyle chorych kociaków potrzebuje pomocy :( Quote
Aldonika22 Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Dziś gdy wracałam przez miasto ze szkoły mijałam ogłoszenia które wywiesiłam. Kilka numerów było wyrwanych ale nikt nie zadzwonił.. Niby dopiero wieczorem w sobotę wywieszałam i patrzy łam w niedzielę były całe.. Więc dziś. Proszę o kciuki aby ktoś zadzwonił! Quote
Aldonika22 Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Witam, dziś byłam u dziadka i mam na zachętę kilka zdjęć kotków :) Pozdrawiam. Quote
omi Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Zadzwonił ktoś? Fajniaste te kociaczki:loveu: Quote
Aldonika22 Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Patrzyłam te ogłoszenia na mieście i było chyba karteczek wyrwanych 15 ale nikt nie zadzwonił.. Ale! Dodałam wczoraj świeże ogłoszenia na kilku portalach z tymi wyraźnymi zdjęciami i jest :) Nie chcę peszyć, ale może oba będą miały domki, będę informować na bieżąco, trzymajcie kciuki! :) Quote
Aldonika22 Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 I ponownie nic nie wypaliło, nie mam już sił... Nie wiem co z nimi będzie :( Quote
Luna007 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 nie załamuj się - czasem to tak jest, że nikt się nie odzywa - a potem za jakiś czas się domek znajduje - ja sowjemu ostatnio znalexionamu domku szukałam 2 miesiące i w końcu się udało a dziadek nie może ich jeszcze potrzymać? Quote
Recommended Posts