Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam. Proszę was o pomoc. Gdy dziś odwiedziłam dziadka dowiedziałam się o osieroconych kotkach. Ich mama nie żyje, dziadek je przygarnął i przez 4 tygodnie je dokarmiał, i teraz w wieku 8 tygodni są do oddania. Są śliczne – szare w czarne pręgi. Jednego samczyka dziadek sobie zostawia, pozostałe do oddania. Najprawdopodobniej dwie samiczki. Nawzajem się wylizują i bawią. Są dosyć nieufne jednak widzę że chciałyby się pobawić. Szukamy dobrego domku który zapewni im dużo pieszczot. Mogę dowieźć je do Warszawy, kontakt wyłącznie telefoniczny i mailowy.
tel - 723522431
e-mail - aldonka1211@wp.pl

Link do filmików z nimi : http://www.youtube.com/watch?v=n4LEMREC8MM
http://www.youtube.com/watch?v=syLE4lejTnA
Pozdrawiam.

Posted

Oby oby.
Dzisiaj kontaktowała się ze mną jedna pani, ale mieszka koło Góry Kalwarii i bym musiała godzinę pociągiem, tłuc się przez całą Warszawę do dworca i pociągiem godzinę do Piaseczna :(
Pododawałam ogłoszenia gdzie się da, ale tylko jeden odzew. Zazwyczaj jak pierwszego dnia nie to później tym bardziej nie ma :(
Nie wiem co z nimi będzie..
SZUKAMY DOBREGO DOMKU!

Posted

Dziś gdy wracałam przez miasto ze szkoły mijałam ogłoszenia które wywiesiłam. Kilka numerów było wyrwanych ale nikt nie zadzwonił.. Niby dopiero wieczorem w sobotę wywieszałam i patrzy łam w niedzielę były całe.. Więc dziś. Proszę o kciuki aby ktoś zadzwonił!

Posted

Patrzyłam te ogłoszenia na mieście i było chyba karteczek wyrwanych 15 ale nikt nie zadzwonił.. Ale! Dodałam wczoraj świeże ogłoszenia na kilku portalach z tymi wyraźnymi zdjęciami i jest :) Nie chcę peszyć, ale może oba będą miały domki, będę informować na bieżąco, trzymajcie kciuki! :)

Posted

nie załamuj się - czasem to tak jest, że nikt się nie odzywa - a potem za jakiś czas się domek znajduje - ja sowjemu ostatnio znalexionamu domku szukałam 2 miesiące i w końcu się udało
a dziadek nie może ich jeszcze potrzymać?