Randa Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1864466398 Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Leon znajduje sobie różne rzeczy , z którymi może biegac w koło;) lub je rozwalać w drobny mak. Jego ostatnio ulubionym przedmiotem jest kawałek grubej listewki . Gryzie ją jak bóbr. Nie daje jej mu do kojca aby tych drzazg nie połknął. Do kojca dostaje stare rzeczy ubraniowe- spodnie, bluzki...robi z nich małe wydzieranki ;) Quote
jovi Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Ale masz pięknego ONka ! Może kiedyś będę mogła takiego dziadzia przygarnąć . Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 ooo, a co Ty tu robisz haha oj dziadzio to by dostał u Ciebie oczopląsu od tylu biegających białych owczarów;) Quote
jovi Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 A poczytuję wątki takich bid i czasami jakąś wesprę niewielkim datkiem . Quote
Randa Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Poczytajcie o schronisku w Radysach(warmińsko-mazurskie), gdzie wczoraj byłam ( post266): Cuda ,cudeńka ze schroniska w Radysach Miał szczęście Leon... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Wieczorne fotki;) Czyżby jedzonko?;) I zniecierpliwiony głodomorek;) Quote
Randa Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Odmłodzony ten Leon się zrobił:lol: Quote
evita. Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Ależ piękna metamorfoza :multi:: :klacz: :klacz: :klacz: P.S. Ale Leoś ma fajną odblaskową obrożę na tych ostatnich fotkach :p Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Leoś potrafi zrobić czasem taką minę bidulaka i teraz;) Spryciarz z niego okropny- ma hopla na punkcie biegania z czymś w pysku , trudno go wtedy zainteresować czymś innym . Przy czesaniu stoi niecierpliwie;) Leoś ma co kilka dni biegunkę- taką jednodniową- nie wiem czy coś tam zjada , czy nie, ale chyba podjadę z nim na zbadanie krwi na wszelki wypadek. W tym tygodniu już się nie wyrobie , ale w przyszłym postaram się to załatwić. Leon potrafi czasem zjeść swoją kupę!! Obrzydliwiec ...ale to pewnie pozostałość po latach tułaczki i radzenia sobie jak się da.... Aaaa i miałam jeden telefon o Leona- facet chciał w sekundzie po niego przyjechać juz, teraz, zaraz...jak zaczęłam pytać o warunki, to się rozłączył. Quote
doris66 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Dziwny telefon, dziwny facet. Ale Leon prześliczny. Quote
Vicky62 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Leon jest piękny, na swoje lata absolutnie nie wygląda.A na zjadanie odchodów polecam tabletki Rumen Tabs, sa bardzo w tych przypadłościach skuteczne. Quote
doris66 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Vicky62 napisał(a):Leon jest piękny, na swoje lata absolutnie nie wygląda.A na zjadanie odchodów polecam tabletki Rumen Tabs, sa bardzo w tych przypadłościach skuteczne. No właśnie dlaczego psy to robią .? Moje tez czasami pożrą jakies g...no innego psa. Ale nie kazde napotkane tylko niektóre. Co to oznacza? Quote
Vicky62 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 doris66 napisał(a):No właśnie dlaczego psy to robią .? Moje tez czasami pożrą jakies g...no innego psa. Ale nie kazde napotkane tylko niektóre. Co to oznacza? Powiem szczerze, nigdy wcześniej nie zagłebiałam sie w tym temacie, bo moje sunie tego nie robią.Koleżanki pies zjadał odchody innych psów na spacerach i rumen tabs tabletki zdecydowanie jemu pomogły.Nie robi juz tego. Czyli warto wypróbować. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Leon miał dzisiaj kastrację- wszystko ok. Gdy sobie spał pani wet miała okazję go dobrze obejrzeć....nasz dziadzio niestety , ale ma minimum 10 lat:( to staruszek już jest, choć na razie dobrze się trzyma. Ta jego sierść to typowa sierść starego psa i niewiele się zmieni jeśli chodzi o dotyk. Leoś był grzeczny bardzo...a jak on lubi jeździć samochodem!!! Wskakuje od razu , aż się doczekac nie może!! W poniedziałek na 10 jadę z nim jeszcze raz na pobranie krwi, zrobimy całą morfo , sprawdzimy wątrobę, nerki, trzustkę.... Kończą się jego tabletki na stawy- myślę , że na zimę warto by mu było nadal coś podawać wspomagającego.... Quote
Randa Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Biedny Leon, się nie spodziewał Biedulek...mam nadzieję, że trafi na właściwych ludzi:lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Byliśmy na pobraniu krwi, niestety Leoś musiał dostać głupiego jasia, bo potwornie spanikował i nie dał sobie nic zrobić- nawet gryzł ze strachu. A wetka tak jak i ja tez w 9 miesiącu ciąży, więc nie szarpałyśmy się z nim , tylko uśpiłyśmy na chwilę;) Leoś szybko się wybudził jak zobaczył koszatniczki , z którymi przyszła dziewczyna ...haha myślę, że Leoś nie byłby dobrym partnerem dla takich stworzeń;) Jak przyjdą wyniki to dam znac, bo wetka wysyła do dobrego laboratorium do Olsztyna. Quote
Pipi Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Aniu, tak nie mozna:shake:;):oops:. W 9 miesiacu ciazy, takiego "konia" do weta powiozlaś:razz:? Maaatko!!!! a jak Leon przyczynilby sie do porodu??? to by dopiero bylo:roll: Usciski posylam, za szczesliwe rozwiazanie:loveu::loveu::loveu: Quote
Randa Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Nie dziw, że Leon tak spanikował...z dwiema grubymi babami miał do czynienia:evil_lol: Ja też trzymam za Was kciuki :lol: Quote
Pipi Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Randa napisał(a):Nie dziw, że Leon tak spanikował...z dwiema grubymi babami miał do czynienia:evil_lol: Usmialam się:evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Powinnam dostać po głowie!! Nie napisałam, że wyniki krwi wyszły bardzo dobre jak na naszego dziadeczka po przejściach!! Wszystko w normie- ma troszkę niedoboru calcium, ale już mu je podaję, bo akurat mam taki fajny preparat dla psów. Jest więc wszystko super. Miałam ze dwa zapytania o niego, ale z domów gdzie są koty....tak więc czekamy dalej,może jeszcze się szczęście do niego usmiechnie;) Quote
Randa Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 To się cieszymy i trzymamy kciuki, żeby to szczęście nadeszło wielkimi krokami:lol: do Ciebie też Mamuśka;) Quote
Randa Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Ania, żebyś się nie dziwiła, Leon teraz w Szczecinie ma allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=2030011204 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, a Tobie Leonku ciepłego kochającego domu:loveu: Quote
Recommended Posts