MALWA Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Zapomniałam dodać, że ten pies to prawdziwe cudo! Quote
martaipieski Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 caromine powiadomiłam w pierwszej kolejności :) dodano go już nawet na stronkę sforahusky :) ooo a więc bazarek bedzie?? dziekuje że zgodziłaś sie go zrobić ja też będe miała fanty na bazarek:) dziekuje!!! Quote
martaipieski Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 dzwoniły 2 osoby z człuchowa bo znalazły ogłoszenie na wirtualnym człuchowie, poprosiłam o wypełnienie ankiety na sforahusky Quote
MALWA Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 martaipieski napisał(a):dzwoniły 2 osoby z człuchowa bo znalazły ogłoszenie na wirtualnym człuchowie, poprosiłam o wypełnienie ankiety na sforahusky Super, że jest jakieś zainteresowanie psiakiem. Może uda się go wyciągnąć z tego schornu, i pies pójdzie do nowego domku! Piszę do nowego, choć nie wiem czy w ogóle jakiś kiedyś miał. Quote
Recommended Posts