monika55 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Banał jak zwykle. Rodzi się dziecko. Pies do schronu. Przerażony domowy pupil znalazł się w obcym miejscu. Tęskni i rozpacza. Uzo ma 7 lat. Regularnie szczepiony i odrobaczany. Zadbany. A jednak nie było litości. Quote
Poker Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 niektórzy ludzi tłumaczą oddanie psa do schronu po urodzeniu się dziecka ,że to lepiej dla niego, bo teraz nie mają dostatecznej ilości czasu , by się nim zająć. Quote
MALWA Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Poker napisał(a):niektórzy ludzi tłumaczą oddanie psa do schronu po urodzeniu się dziecka ,że to lepiej dla niego, bo teraz nie mają dostatecznej ilości czasu , by się nim zająć. Dla mnie takie wytlumaczenie, to kompletna bzdura! A dla dziecka będą mieć czas? Trzeba też się nim zająć, i to więcej niż psiakiem. Inna rzecz, że zakup psa czy wzięcie go ze schroniska, to zwykle przemyslana kwestia, natomiast dziecko to... różnie z tym bywa..... A Uzo jest pięknym psem, i na pewno ktoś zwróci na niego uwagę. Trzymam kciuki za to, aby taka osoba pojawiła się na horyzoncie! Quote
monika55 Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Uzo w góre. Wieczorem pomyślimy o ogłoszeniach. Quote
monika55 Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Szafra dzięki.Nie wiedziałam nawet ze taki wątek jest. Quote
MALWA Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Psiaku, pokazuj sią wszystkim, może ktoś zwróci uwagę na nieszczęśliwego pięknisia! Quote
monika55 Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Może będzie banerek. Ogłoszenia robie. Quote
monika55 Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Uzo ma dom. Ale na razie jeszcze się nie ciesze. Quote
MALWA Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 monika55 napisał(a):Uzo ma dom. Ale na razie jeszcze się nie ciesze. A ja się cieszę, że ktoś zwrócił uwagę na pieska. I czekam na wiadomości z nowego domku! Quote
Recommended Posts