Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje suńki już po pierwszym posiłku z nową karmą Sam's Field :) smakuje im bardzo jak żadna inna karma :) już nawet jak kurier rano przywiózł karmę i przesypywałam ją do pojemnika to od razu musiły spróbować :cool3: więcej relacji zdam za miesiąc :)

Posted

My od ponad miesiąca na Sam's Field Chicken Mini Adult - efekty dobre (york) sierść się poprawiła, kupki super, zachowanie też ok, zapach karmy ok, smakowitość dobra :) a najlepsza jak im kropelkę oleju z winogron dodaję :) im, bo od tygodnia są dwa yorki na tej karmie u mnie :D

na stronie sam's field jest rozpiska sklepów stacjonarnych, bardzo dużo ich, w Łodzi kilka punktów, najtaniej na ul. Cieszyńskiej, ale tam tylko na wagę i powiem szczerze, że kolor jest inny niż w małym workach...może się coś utleniło...ale za to zamiast 20zl'kg wychodzi 13,5zl/kg...

• 2 weeks later...
Posted

Kupuję Sam's Fielda już od długiego czasu i jestem ciągle zadowolona .
Co do sklepu to próbowałam już kilku i wróciłam na stałe do makaki.pl, jako stała klientka mam super warunki cenowe :diabloti: ( Animonde też bez problemu mają tylko trzeba już poprosić )

Posted

odeszłam na chwilę od Sam's field i od razu pogorszenie sierści...

Karma u nas zdecydowanie nr 1, po tylu przetestowanych karmach z tej jestem najbardziej zadowolona, pies chyba też, bo miskę czyści w ciągu kilku minut :lol:

Zdjęcia granulek:

SAM'S FIELD salmon & potato

SAM'S FIELD light & senior, Lamb & rice

SAM'S FIELD chicken & potato adult medium

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

witam
przez przypadek trafiłam na tą karmę i zastanawiam się nad zmianą, w związku z tym mam pytanie, czy ktoś z was zmieniał z acany junior (niebieskie opakowanie)?, moja sunia shih tzu ma 4 miesiące

• 1 month later...
Posted

Obecnie karmę Sam's Field mażna kupić w wielu sklepach stacjonarnych(przynajmniej we Wrocławiu)
Podobno jest nowy dystrybutor,jakaś firma z Cieszyna.
Mój owczarek chętnie ją zjada.Ostatnio wyprubowałem Sams's Fielda NO GRAIN na kurczaku.Droga ale rewelacja!!!Ale Adult Medium też OK!!!Polecam!!!

• 2 months later...
Posted

[quote name='Chell']Niestety karma straciła dużo ostatnio na swojej wartości :( i może nawet jej nie być[/QUOTE]

Drogi Autorze wątku - a co konkretnie oznacza Twój post?

Karmię Sam's Fieldem trzy swoje psy, już od długiego czasu. Byliśmy bardzo zadowoleni, dlatego zaniepokoiły mnie Twoje słowa.

• 1 month later...
  • 4 months later...
Posted

Jakies nowe opinie na temat tej karmy ? Wpadlam na nia przypadkiem w necie i zauwazylam ,ze maja linie bez zboz podobna do ojirena i nawet puszki o imponujacym skladzie ...

Posted

Karma Sam's Field to wartościowa karma tylko problem polega na tym,że trudno ją kupić.W makaki też już nie mają i obawiam się,że psa się przyzwyczai do tej karmy, a potem będzie jak z Canidae,nigdzie w Polsce nie bedzie dostępna.

Posted (edited)

[quote name='barbarasz49']Karma Sam's Field to wartościowa karma tylko problem polega na tym,że trudno ją kupić.W makaki też już nie mają i obawiam się,że psa się przyzwyczai do tej karmy, a potem będzie jak z Canidae,nigdzie w Polsce nie bedzie dostępna.[/QUOTE]

Ja akurat jestem w tym wypadku w dosc komfortowej sytuacji bo nie mieszkam w Polsce i tu gdzie mieszkam ta karma jest dostepna bez problemy z tego co sie zorietowalam...
Ale faktycznie dostepnosc to tez dosc wazny argument w wyborze karmy ,zgadzam sie

Edited by isKra!
  • 4 weeks later...
Posted

Hej, dziś kupiłam w super promocji Sam's Field Puppy 15 kilo za 99 złotych w Warszawie w KEN Center, widziałam, że mają tam jeszcze inne smaki i rozmiary, ale tylko ten był w promocji:)

• 8 months later...
  • 4 months later...
Posted

Odświeżam troszkę

Czy ta karma zmieniła skład? dzisiaj w zoologicznym pani mi ją proponowała. Mówiła, że ma min 70% mięsa (strasznie by wtedy to tanie było, 18 zł/kg)

Czy ktoś coś dokładniej o tym wie?

• 8 months later...
Posted
O Monday, August 29, 2011o19:43, Chell napisał:

Niestety karma straciła dużo ostatnio na swojej wartości :( i może nawet jej nie być

moj psiak wczoraj wyladowal w szpitalu po ostrym zatruciu pokarmowym wlasnie ta karma... nikomu nie polecam a odradzam