Jump to content
Dogomania

Misiek, młody kudłacz pilnie szuka domu!!!! MA SUPER DOM STAŁY:))))))

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pojechał. mam nadzieje że żadnych kłopotów z nim nie będzie- to moja najszybsza adopcja, pies był u mnie zaledwie trochę ponad 2 tygodnie, a na dodatek przez swoje problemy nie mogłam go poznac tak jak powinnam:(

trochę wystraszył panią Elę jak przy odjezdzie chciała go wziąć na ręce do samochodu......... ale pewnie dlatego, że sam był zestresowany.

Posted

póki co nie mam żadnych wiadomości. odezwe się dzis sama, ale może tak pod wieczór? żeby nie "atakować" tak wcześnie?
wiem, że panie mają dostep do dogo bo czytały na wątku Misia, więc może same się wypowiedzą? :)
oby tylko Misio był grzeczny....

Posted

hmm więc tak, Misio mieszka w bloku w Otwocku:cool3: chodzi ładnie na smyczy na spacerki- czego u mnie nie chciał robić:mad: ale podejrzewam że to przez zły wpływ moich rozbestwionych potworków.
nie brudzi w mieszkaniu, aczkolwiek pierwszego ranka przytrafiła się kupa- raczej "stresówka". drugiego ranka dla odmiany Misio obudził panią Elę szczekaniem:crazyeye: - też rzadko to robił- w celu zakomunikowania że chce się mu siusiu;)
uparcie chce się bawić z kotami, niestety one nie wyrażają takiej chęci. ale za to ma już jakiś kolegów na spacerach;)

także jak cioteczki widzicie, Misio ma się dobrze i chyba lepiej nie mógł trafić.

Posted

prawda jest taka, że to on sam trafił na mnie....:) nie ja na niego jak zazwyczaj w przypadku innych psów. a teraz mam nowe zmartwienie- sunie astke z nasielska......obraz nędzy i rozpaczy:( a coraz zimniej sie robi..........