Jump to content
Dogomania

Misiek, młody kudłacz pilnie szuka domu!!!! MA SUPER DOM STAŁY:))))))

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja tekst do piątku jakiś napisze. mam rzeczy na bazarek ,niech ktoś zrobi proszę bo mam i tak teraz trochę wydatku mimo braku kasy, a tu jeszcze kolejny pies

Posted

witam, tu siostra Karoliny. z Miśkiem będzie problem, ona jest tak załamana że nie da rady z niczym. pasowałoby znalezc coś dla niego:( ja moge dołożyć 150zł od siebie miesięcznie.

Posted

Trzeba byłoby poszukać hotelu, to pewnie min.z 300 zł/m-c.Zebrać deklaracje , a z tym strasznie ciężko.Gdyby odpadła któraś z moich stałych deklaracji ,tj któryś z psiaków znalazłby dom, to mogłabym się dołożyć ale i tak nie za wiele, więc nie wiem co poradzić...

Posted

nie wiem kiedy Karolina się tu pojawi.... myslę że za pare dni się ogarnie. pieniadze na Misia by się przydały ale kto mysli o takich rzeczach w takiej sytuacji:(

Posted

matkooo co za tragedia :-(:-(:-(
a czasem mi głupiej się wydaje, że jest bbciężko, a to NIC w pórwnaniu do takich tragedii
Fibi brak słow - się popołakałam:-(:-(
pomyslę, może choc z tym pieskiem da się Ciebie odciążyć

Posted

grzenka napisał(a):
i co dalej-mają się zastanowić czy jakieś inne psiaki też są brane pod uwagę?

mają porozmawiać w domu, bo to ma być pies dla ich babci. a z wyglądu Misiek bardzo przypomina ich zmarłego Miśka.

Posted

Misio w środę jedzie do nowego domu. tylko jeszcze musze go u weta "ogarnąć"- przez to wszystko nie miałam na to czasu...........
cioteczko zuziu, wysłałam Ci rzeczy na bazarek- co prawda tylko 4, ale zawsze może coś się sprzeda....

Posted

bla napisał(a):
super , że Misio idzie do domku ;)i na link do bazarku oczywiscie liczę

no ja też czekam na powrót zuzi. rzeczy będzie tylko kilka, ale zawsze to coś. Misio objadł mnie na potęgę:) tak jak Samusia:)