Jump to content
Dogomania

Misiek, młody kudłacz pilnie szuka domu!!!! MA SUPER DOM STAŁY:))))))

Recommended Posts

Posted

2 dni temu tata wyjeżdzając rano do pracy otworzył bramę, wyjechał,zamknął z powrotem i okazało się że na podwórku jest pies:roll: który wyjada jedzenie z misek moich psów. Jak go zobaczyłam, bałam się że to szczenna sunia-taki duzy miał brzuch:crazyeye:
na szczęście jest to pies i sądząc po zębach max 1,5 roczny.
Misiu jest energiczny, wesoły, zabawowy, nie boi się ludzi i jest karny w miarę.
niecałe 3 tygodnie temu poszła do adopcji Samanta http://www.dogomania.pl/threads/207931-psie-dziecko-w-typie-ON!-w-z%C5%82ym-stanie.....MA-CUDOWNY-DOM-STA%C5%81Y i już myslałam że odpocznę na jakiś czas. ten rok nie należy do udanych- oprócz spraw osobistych, rodzinnych, jestem też bezrobotna od stycznia i każdy kolejny pies to dla mnie obciążenie. na dodatek moja mama choruje i nie pracuje od roku,a ojciec z bratem zsotali oszukani przez firmę deweloperską- byli ta podwykonawcami na budowie i od czerwca nie dostają wypłaty.....
liczę że Misio znajdzie dom do listopada- bo wyprowadzam się wtedy z domu. ale to daleka przyszłość.
nie mam nawet na weta obecnie, może coś się na bazarku sprzeda.
no i ruszamy za chwilę z ogłoszeniami na cito.
fotki będą wkrótce.

WYDATKI

01.09.2011r - 23zł
ryż i kurczak

05.09.2011r- 18zł
wieprzowina

06.09.2011r- 10zł
gryzaki

08.09.2011r- 34zł
szelki i smycz

10.09.2011r- 9zl
kurczak

15.09.2011r- 15zł
ryż i kurczak

17.09.2011r- 9zł
żwacze wołowe

20.09.2011r-11zł
wieprzowina

razem 129zł

DOCHODY

http://www.dogomania.pl/threads/214733-Za-piataka-dla-Misiaka-do-24-wrzesnia-do-godz-17.00?p=17710883#post17710883

cioteczka eski - 133zł

SALDO 0 zł

DZIĘKUJEMY:sweetCyb::iloveyou::Cool!::calus::buzi:

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i chyba zdjęć się nie doczekamy dziś:) . w tym roku to mój ostatni pies na dogo.i w ogóle myślę żeby to skończyć.
jutro pojadę do wetki, zaszczepię "na kreskę" i ruszam z ogłoszeniami.....nie ma na co czekać.

Posted

fibi:) napisał(a):
w tym roku to mój ostatni pies na dogo.i w ogóle myślę żeby to skończyć.

Wiesz, jak to jest - człowiek mysli sobie, że będzie tak i tak, a życie swoje:razz: ...najlepiej się nie zarzekać;)

Posted

grzenka napisał(a):
Wiem i wcale się nie dziwię...

nie mówię że na zawsze:) tylko na jakiś czas. ten rok jest dla mnie rokiem strasznym po prostu i dlatego.....

Posted

Parę zdań z pierwszego postu mogę jutro sklecić, tj.,prosty tekst z podstawowym info i wysłać gdzie trzeba, ale jakiegoś fajnego tekstu nie stworzę (zamawiałaś chyba na bazarku na katowickie psiaki bo zaglądałam).
Fibi, ściskam raz jeszcze.:-(