szajbus Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Nero, świętuj radośnie w tej pięknej krainie za TM Quote
Aga76 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Nerusiu, cudowny aniołeczku świętuj wśród przyjaciól zaTM... Quote
nero_73 Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Gdybyś był nadal z nami, już byś biegał koło choinki i szukał prezencików. Jakieś kostki, smakołyków, zabawek i czeszyłbyś się ze świąt razem z nami. Niestety los chciał inaczej! To pierwsze święta bez Ciebie i nie mogę powstrzymać się od łeż. Kocham Cię Nercio i niech te święta upłyną Ci za TM w spokoju i radości. Wiem że jesteś tam otoczony swoimi kumplami i biegacie sobie codziennie po pięknych łąkach a micha zawsze jest pełna samych smakołyków. Będziemy zawsze przy Tobie nasze słoneczko!!!!! Quote
Agga Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Nero teraz na pewno wraz z innymi patrzy na nas. Quote
nero_73 Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Drogi Nercio! Siedzimy sobie całą rodzinką w tą sylwestrową noc i tylko Ciebie brakuje do pełni szczęścia. Pamiętamy zeszłoroczny sylwester i godz 24.00 gdy napiłeś sie troszkę szampana ze swojej miseczki a potem patrzyłeś z nami przez okno jak ludzie strzelają i cieszą się z nadejścia nowego roku. W tym dniu życzymy Ci skarbie żebyś był szcześliwy za tęczowym mostem i chcemy żebyś wiedział że zawsze o Tobie myślimy i tęsknimy za Tobą. Bądź uśmiechnięty nasz aniołeczku. Robert Kasia i Patryczek Quote
nero_73 Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Kochany Nercio. Właśnie zbliża się pierwsza rocznica jak nie ma Ciebie z nami. Ciężko jest myśleć że leżysz sobie i już z nami nie biegasz ale pocieszamy się myślą że tak gdzie jestes jest Ci dobrze i jesteś szczęśliwy. Mamy nowego pieska, wygląda prawie tak samo jak Ty tylko wabi się Borys. Jest tez kochany , ale Ty na zawsze pozostaniesz w naszych sercach. Robert Kasia i Patryk oraz oczywiście Borysiak. Quote
sota36 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Pisze u Was pierwszy raz. Przepraszam, ze mam od razu mam uwage! Wy nie macie "nowego" psa - Wy macie nastepce Nerusia! Tak jak ja mam Agata, jak Lazy ma Idzie, Ala - Ozzulca. To NASTEPCA! A Wasz Nero pozostanie w serduchu!!!! I co wazne - Nero to Psi Aniol Waszego Borysa!!! Quote
nero_73 Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Dzięki. Masz rację i czujemy że nasz Nercio cały czas jest z nami i czuwa nad swoim następcą Borysem który notabene jest taki jak jego anioł stróż. Quote
C&B Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Od dziś cię rozumiem... Dziś odszedł mój pożeracz przygód... Quote
Recommended Posts