Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdybyś był nadal z nami, już byś biegał koło choinki i szukał prezencików. Jakieś kostki, smakołyków, zabawek i czeszyłbyś się ze świąt razem z nami. Niestety los chciał inaczej! To pierwsze święta bez Ciebie i nie mogę powstrzymać się od łeż. Kocham Cię Nercio i niech te święta upłyną Ci za TM w spokoju i radości. Wiem że jesteś tam otoczony swoimi kumplami i biegacie sobie codziennie po pięknych łąkach a micha zawsze jest pełna samych smakołyków. Będziemy zawsze przy Tobie nasze słoneczko!!!!!

Posted

Drogi Nercio!
Siedzimy sobie całą rodzinką w tą sylwestrową noc i tylko Ciebie brakuje do pełni szczęścia. Pamiętamy zeszłoroczny sylwester i godz 24.00 gdy napiłeś sie troszkę szampana ze swojej miseczki a potem patrzyłeś z nami przez okno jak ludzie strzelają i cieszą się z nadejścia nowego roku. W tym dniu życzymy Ci skarbie żebyś był szcześliwy za tęczowym mostem i chcemy żebyś wiedział że zawsze o Tobie myślimy i tęsknimy za Tobą. Bądź uśmiechnięty nasz aniołeczku.
Robert Kasia i Patryczek

• 9 months later...
Posted

Kochany Nercio. Właśnie zbliża się pierwsza rocznica jak nie ma Ciebie z nami. Ciężko jest myśleć że leżysz sobie i już z nami nie biegasz ale pocieszamy się myślą że tak gdzie jestes jest Ci dobrze i jesteś szczęśliwy. Mamy nowego pieska, wygląda prawie tak samo jak Ty tylko wabi się Borys. Jest tez kochany , ale Ty na zawsze pozostaniesz w naszych sercach.
Robert Kasia i Patryk oraz oczywiście Borysiak.

Posted

Pisze u Was pierwszy raz. Przepraszam, ze mam od razu mam uwage! Wy nie macie "nowego" psa - Wy macie nastepce Nerusia! Tak jak ja mam Agata, jak Lazy ma Idzie, Ala - Ozzulca. To NASTEPCA! A Wasz Nero pozostanie w serduchu!!!! I co wazne - Nero to Psi Aniol Waszego Borysa!!!

Posted

Dzięki. Masz rację i czujemy że nasz Nercio cały czas jest z nami i czuwa nad swoim następcą Borysem który notabene jest taki jak jego anioł stróż.

• 9 months later...