Beagle. Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Daffy to roczny mieszaniec Huskiego i Owczarka Nimieckiego. Będę tu zamieszczała jego zdjęcia ;] Śpimy w naszej ulubionej pozycji. :loveu: Gryziemy patyczek. :razz: Uśmiech! :-P Piłkarz :cool3: Jak zrobię nowe zdjęcia to coś wstawię ;] Quote
Joann Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 słodka mordka. dość wysoki jest, ile ma cm? Quote
Ty$ka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Fajny psiur, aczkolwiek w nim nic nie widzę hasiorowego ;) Wydaje się psem ogroooomnym :] Quote
Beagle. Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Joann napisał(a):słodka mordka. dość wysoki jest, ile ma cm? Szczerze mówiąc to nawet nie wiem ;p Ale jeżeli ja mam 163cm, a on sięga mi tak ponad kolana to jest średnio duży ;3 Quote
katik Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Fajny psiur :loveu: Jaki ma charakter? Bardziej owczarkowy czy huskowaty? Quote
Beagle. Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 katik napisał(a):Fajny psiur :loveu: Jaki ma charakter? Bardziej owczarkowy czy huskowaty? Taki nijaki ;] Kopie nam dołki w ogródku, ale to już raczej inna historia ;D Z tego co go obserwuje, to tak pomiędzy raczek ;p Quote
Recommended Posts