Molowe Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 28.08.2011 r. znalazłam psa na łące koło lasku Aniołowskiego.Pies ma na sobie czerwoną obrożę.Pies jest bardzo wychudzony.Jest raczej młody,nie boi się ludzi,cieszy się do psów.Ma tatuaż w lewym uchu.Niestety nie moge go zatrzymac u siebie ponieważ mam swojego psa i mieszkam w bloku.Pies będzie przebywał w schronisku w Częstochowie na ulicy Gilowej.Możliwość kontaktu: 514306399 791523739 Quote
olalolaa Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Dziewczyny sprawdzę ten tatuaż we wtorek, chociaż mam nadzieje że się zgubił, może po tej wczorajszej imprezie i już do wtorku właściciel go odbierze.. Quote
Molowe Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 miejmy nadzieje :( jak był u mnie w domu i zaczęły wybuchać fajerwerki pies zrobił się bardzo nie spokojny zaczął szczekać,piszczeć dobrze że go wzięłyśmy ze sobą do domu bo tak to bidulek już w ogóle by się zdezorientował :( Quote
olalolaa Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Jest przynajmniej bezpieczny, tak to w szoku mógłby jeszcze gdzieś na ulice wybiegnąć.. Dobrze zrobiłaś, właścicielowi jak zależy to go na pewno znajdzie. Quote
Molowe Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 dlatego własnie chciałyśmy z rashelekiem aby psiak znalazł się w schronisku, w chwili gdy podleciał cieszyć się do naszych suń tak się nakręcił że zaczął latać dookoła bałam się że wyleci na ulice próbowałam go złapać na smycz jak mi się udało chciałam oddać go właścicielą a tu się okazuje że właścicieli nie ma...:(To że pies nie może zostać sam na środku łąki było dla nas jasne:)bez zastanowienia wzięłyśmy go do domu szkoda że nie mogłyśmy go zatrzymać:( Quote
rashelek Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Ogłoszenie nieaktualne - piesek dzisiaj ok. 11 został zabrany ze schronu przez właścicielkę. Okazało się, że to częsty uciekinier. Tym bardziej zdziwiło nas, że nie miał adresówki ani niczego takiego... Tak czy siak - "Pepe" jest już bezpieczny, a mieszka u nas na osiedlu, więc może jeszcze go spotkamy :) Quote
olalolaa Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 A właśnie sobie myślałam ze pojadę jutro i pewno go nie będzie już :) Spotkajcie go ale z właścicielami i powiedzcie żeby kupili adresówkę!! Quote
Recommended Posts