Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sajlana napisał(a):
jedno i drugie zdaje mi się....masz w domu 2 bobasów więc i wrażliwość jest wyostrzona ;)

też tak myślę. na bobasy z automatu się jest przewrażliwionym ale wiadomo trzeba być uważnym. kurcze kiedyś nam się bardzo spodobało imię psiaka na morusku ale nie moge sobie teraz przypomnieć. było oryginalne i świetne:) przynajmniej nam sie tak wydawało.

zdrowia życzymy

Posted

E tam. Ja wierzę, że Maluszki się wykaraskają, a zwłaszcza ten niedomagający. Może ten drugi Mu pozazdrościł, że "Mamusia" się więcej zajmuje braciszkiem...:cool3::razz:;)...???...

Krysiu! Twoja troska pomoże im przezwyciężyć wszystko. Musimy myśleć pozytywnie!

Posted

Krysia napisał(a):
Jadę do pani wet ,teraz wezmę obydwa a niech zobaczy i tego drugiego chociaż teraz znowu się bawi w najlepsze i chce mi zjeść torebkę:)

Krysiu, musi być dobrze. Tyle osób Wam tego życzy.
Gdyby koszty leczenia maluchów przewyższyły Wasze możliwości, napisz, postaramy się pomóc.

Posted

Właśnie wróciliśmy .Mam dobre wieści. Maluszkowi się poprawia:) a ten drugi nie jest na razie chory ale dostał profilaktycznie antybiotyk i witaminki.:) A rozpaczał jak na jamnika przystało . Skarżył się całe pół godziny i co pani wet. weszła to od nowa zaczynał wyrzekać że boli po zastrzyku:)

Posted

Krysia napisał(a):
Właśnie wróciliśmy .Mam dobre wieści. Maluszkowi się poprawia:) a ten drugi nie jest na razie chory ale dostał profilaktycznie antybiotyk i witaminki.:) A rozpaczał jak na jamnika przystało . Skarżył się całe pół godziny i co pani wet. weszła to od nowa zaczynał wyrzekać że boli po zastrzyku:)

hehe to się dowiedzieliśmy czegoś o charakterze jamników:)

fajnie, że już lepiej. oby tak dalej

Posted

Krysiu! Wspaniała wiadomość:sweetCyb:!!! Tak bardzo, bardzo się cieszę:bigcool:!!!
To teraz możemy pomóc przy wyborze imion, o ile jeszcze maluszki ich nie mają:hmmmm:...
Ja proponuję: Rico i Bono...
Pozdrowienia dla Ciebie Krysiu, dla Tobiaszka i Maluszków:buzi:...

Posted

bianka0 napisał(a):
Krysiu, musi być dobrze. Tyle osób Wam tego życzy.
Gdyby koszty leczenia maluchów przewyższyły Wasze możliwości, napisz, postaramy się pomóc.

No właśnie, a może np legowisko jest jeszcze jedno podarowane przez yunone, jakieś kocyki (nóweczki) mam podarowane przez zaprzyjaźnionego jamniczka Emirka. Taka rodzina duża tzreba pomóc. Ulzy sie Tobiaszkowi w alimentach.

Posted

To dla mojego malucha? Tofik sobie dzisiaj jednego pana z naszych gości kupił tak że ma bardzo chętnego .To była miłość od pierwszego wejrzenia,tak mówi moja córka .Mnie nie było w domu a mąż powiedział mu że są za małe. Więc pan zostawił nr telefonu ,mówił że miał małego pieska a teraz ma w domu 2 koty.Córka mówiła że był bardzo zorientowany i bardzo duzo wiedział o pieskach. Można się zastanowić:) było by blisko Rypin i pan geometra przyjechał by po niego:) Tylko jest inny kłopot mój maż zakochany :)

Posted

Krysia napisał(a):
:crazyeye:No tak i ile ja będę miała tych psów przecież one urosną:evil_lol: Teraz mam 5 ktoś chociaż trochę rozsądku musi wykazać:placz:

Krysiu zapytaj JamniczejRodziny czy ma za dużo psów. Nie sądzę. Jamniki są cudowne poza tym nieduże (np. wilczarz to jest psiulek duży), a te pięć to zmieści sie w jednym łóżku!:eviltong::evil_lol::evil_lol:

Posted

MartynaP napisał(a):
poszukujemy osoby ze Szczecina do wizyty dla malucha
znacie kogos
pomozcie

Zapytaj AMISKI sama nie pojdzie bo ma 5 jamniczek i kota w domu i prace ale mozę kogoś podpowie.

A zdjęcia spiacego na rękach cuuuuuuuuudne