Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mika31 napisał(a):
i na pewno pachną tak słodko...

dlatego uwielbiam sceniacki jako BDT :)
bo pachną ... sceniackiem...
chilkę
i potem szybko do DS!!!! bo ma się ich dosyć jak drapią pazurkami...gryzą igiełkami...

słodziaki

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hehe, skoro nie ma dziewczynki wezmę jednego chłopca do DS :) Chyba że maluchy już mają domy, bo sie z deczka pogubiłam na 2 wątkach na Dogo i FB...

Posted

hehe bitwa o jamniory:) ale nie dziwię się. są cudne. oby tylko szybko do dobrych domów potrafiały. ludwiczek/boluś to dopiero okaz. chciałbym więcej go zobaczyć:)

powodzenia jamniory no i boluś oczywiście też

Posted

Czy cała trójka ma zagwarantowane domki bliżej miejsca przebywania? jeśli tak, to nie bedę na siłę ciągnęła jednego aż do Warszawy.... jak to jest, bo już się pogubiłam i nie wiem czy mam czekac bobasa czy nie....

Posted

Maluszki dotarły cało i bezpiecznie wczoraj o 22.Martwi mnie jeden z nich bo nie chce jeść i całą noc wymiotował.Za to ten drugi zjadł z dwóch i tylko chce się bawić.Musiałam je oddzielić bo chory chce spokoju ,patrzy w oczy przytula się i śpi.

Posted

U maluszków teraz już wszystko w porządku biegają po podwórku i bawią się z Tobim. Słabszy z nich na szczęście przestał wymiotować i pije wodę, ciągle nie chce jeść ale zaczął się bawić. Byłam u pani wet i dostałam tabletki i teraz jest lepiej.To pewnie był wynik podróży