yunona Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Extra! Dzieciaki mają domki, akcja błyskawica. Jesteście super ! :) :) Quote
Jola17 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Radośc niesamowita ,kochane maleństwa uratowane .Zyczę całej trójce zdrówka i szczęśliwych domków. Quote
sajlana Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 dzieciaki jeszcze nie są w domach więc troche za wczesnie na radość... Quote
MartynaP Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 sajlana napisał(a):Ja oferuję dla suczki DS, drugi dzieciak będzie na DT ale niema suczki wszystkie trzy to chłopaki ;) Quote
MartynaP Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Krysia napisał(a):Zgłaszam sie .Mogę wziąć jednego(najlepiej chłopca) a jeśli któryś zostanie to oferuje dom zastępczy :) czyli dwa? jeden na stałe drugi tymczasowo? EDIT: i jak z transportem gdzie trzeba by maluchy przetransportowac? Quote
motyleqq Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 to w końcu potrzebny bazarek, czy malce mają domki które pokryją koszty? :) Quote
MartynaP Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 motyleqq napisał(a):to w końcu potrzebny bazarek, czy malce mają domki które pokryją koszty? :) ja napewno bardzo prosze o pomoc w oddaniu kasy Piotrowi za wykup maluchow a domki ktore przejma maluchy niech zdecyduja czy potrzebuja wsparcia Quote
Krysia Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 MartynaP napisał(a):czyli dwa? jeden na stałe drugi tymczasowo? EDIT: i jak z transportem gdzie trzeba by maluchy przetransportowac? Chciała bym się zapytać czy w ogóle ta adopcja jest aktualna jeszcze bo z tego co wyczytałam na forum wynika że psiaki już domki znalazły(Tylu chętnych).Czy może coś źle zrozumiałam? Podobno ktoś z Warszawy chce jednego.Ja mieszkam w okolicy Torunia ale jeśli dojadą do Warszawy to dalej transport mogła bym załatwić.Jeśli jeszcze można je adoptować. Quote
MartynaP Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Krysia napisał(a):Chciała bym się zapytać czy w ogóle ta adopcja jest aktualna jeszcze bo z tego co wyczytałam na forum wynika że psiaki już domki znalazły(Tylu chętnych).Czy może coś źle zrozumiałam? Podobno ktoś z Warszawy chce jednego.Ja mieszkam w okolicy Torunia ale jeśli dojadą do Warszawy to dalej transport mogła bym załatwić.Jeśli jeszcze można je adoptować. Krysiu nie bez powodu pytam ile szczeniakow do ciebie ma jechac ;) dwa ? Psiaki domkow nie maja przeciez jeszcze Quote
Krysia Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 oki dobrze jeden na stałe jeden na tymczasowo:) Quote
MartynaP Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Krysia napisał(a):oki dobrze jeden na stałe jeden na tymczasowo:) czyli szukamy transportu chocby do Warszawy Quote
yunona Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Z korespondencji fejsbukowej wyglądało, że dzieciaki mają domki (liczyłam też Krysię), może zajrzyjcie tam? Nie chciałabym namieszać. :) Quote
MartynaP Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Mika31 napisał(a):i na pewno pachną tak słodko... tak :) myslalam ze tylko ja mam na tym punkcie obsesje :P Quote
Mika31 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 zaraz mam przypływ uczuć macierzyńskich jak go czuje Quote
Aldona z Sosnowca Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Mika31 napisał(a):i na pewno pachną tak słodko... MartynaP napisał(a):tak :) myslalam ze tylko ja mam na tym punkcie obsesje :P Łapki,łapki przede wszystkim na pewno pachną rozkosznie..Uszka i grzbiecik... Ja to dopiero mam fioła na punkcie wąchania psów,,,, Cieszę się,że tak szybko i sprawnie poszło z maluchami,ale jak się w nich nie zakochać?? Quote
Krysia Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 NNNNNNNNNNNNNo cudne są z tymi gołymi brzuszkami:) J ta kudłata mamka :)Głaski dla wszystkich:) Quote
Recommended Posts