Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

och a ja myslalam ze sie nikt nie odzywa i wlasnie go dalam powtórnie na tablice i gumtrree Laze po osiedlu i zaczepiam ludzi Niestety nie mialam czasu w pracy zrobic ogloszen. Co najwazniejsze- nie mamy serca oddawac do schroniska, maz jakos przezyje ta niechec,mimo wszystko przetrzymamy go do pazdziernika.Staruszek ma ciezko a jak wroci do schronu to kapa bedzie:( Musimy mu znalesc dom DZIEKUJE WAM ZA POMOC i nadal o nia prosze XAWI-Bobik:) tez Wam dziekuje i pozdrawia

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A czy on bierze jakieś leki, co z tym jego serduszkiem. Przykro, że te chętne osoby się nie odezwały, pewnie miały nadzieję na niestarego bezproblemowego psiaka.

Posted

hej, nie bierze lekow, bylam z nim u innego weta i nic nie dal, jest juz odrobaczony zawioze go jeszcze na szczepienie sadzac po tych jego biegach i ogolnym hasaniu serdycho jest zdecydowanie ok Ta Pani z Łodzi jest nadal chetna... na dt lub jak bedzie ok na ds czekam na nr tel zeby z nia porozmawiac Jedyna szansa jak na razie....

Posted

Ja wysłałam wszystkim jako odpowiedź to co napisała w formie ogłoszenia Madziuska. Jak widać wiek i być może to że psiak czasem może warczeć, zrobiły swoje i już żadnej odpowiedzi nie dostałam :(. Madziuska jak widać też, bo podałam jej dane kontaktowe. Tak to ludzie obiecują, napalają się a potem cisza.
Ale nie poddajemy się, dalej ogłaszamy.

Posted

U mnie cisza..martwi mnie to jego warczenie ciagle sie zastanawiam czym moze byc powodowane Z obserwacji wynika ze po prostu jak on nie che to go nie wolno glaskac i dotykac a jak chce to lezy zadowolony i nic tylko glaskac. czasem z now sam przychodzi kladzie leb do glaskania i jak zaczynam to warczy. MOze on chce mi cos powiedziec? ze cos nie tak nie wiem:(:(:Ciezko mi go wyczuc za male ma doswiadczenie z psami ...:(Jak sie cieszy to tez warczy ale macha przy tym ogonem

Posted

Po co piszecie o tym warczeniu w ogłoszeniach. Przeciez madziuska sama pisze, że nie za bardzo zna sie na psach, nie potrafi odczytac jego zachowań. Jeżeli on warczy i macha przy tym ogonem, to chyba nie jest to warczenie ostrzegawcze. Czy ktos bardziej doświadczony nie mógłby zobaczyc psiaka i cos o nim powiedziec.

Posted

Usunelam to z ogloszenia. Na tyle sie znam na psach ze wiem ze to warczenie i machanie ogonem nie jest warczeniem ostrzegawczym, jednak czesto warczy ostrzegawczo. Mialam nadzieje ze ktos go wezmie na dt kto sie zna bardziej na psach i moze jest prosty powod takiego zachowania. Jest jedna zainteresowana na dt jak sie polubia to da ds ale ma dzieci 3 i 7 lat i sie po prostu boje ze jak pies warknie raz czy dwa to trzeba bedize go brac z powrotem albo nie daj Bog jak cos dziecku zrobi.

Posted

Sama nie wiem co o tym myśleć, a może jakaś osoba z Katowic , doświadczona z psich sprawach, mogłaby się spotkać z Madziuską i zobaczyć, coś doradzić, zaradzić. Z Katowic jest amikat. I chyba jeszcze kilka osób.