Madziuska Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 och a ja myslalam ze sie nikt nie odzywa i wlasnie go dalam powtórnie na tablice i gumtrree Laze po osiedlu i zaczepiam ludzi Niestety nie mialam czasu w pracy zrobic ogloszen. Co najwazniejsze- nie mamy serca oddawac do schroniska, maz jakos przezyje ta niechec,mimo wszystko przetrzymamy go do pazdziernika.Staruszek ma ciezko a jak wroci do schronu to kapa bedzie:( Musimy mu znalesc dom DZIEKUJE WAM ZA POMOC i nadal o nia prosze XAWI-Bobik:) tez Wam dziekuje i pozdrawia Quote
Andzike Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Madziska, super, że nie oddacie go do schroniska! Dom pilnie poszukiwany! Quote
erka Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Pilnie potrzebny dom stały, lub chociaz dt. Przeciez teś śliczny staruszek nie może wrócić do schronu , bo tam umrze:(. Quote
Madziuska Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Jakby ktos pytal o transport to nie ma problemu w weekend mozemy go zawiesc nawet nad morze byle do dobrego domu!!!! Quote
Onaa Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Trzeba dalej szukać dt lub domku stałego. Quote
Madziuska Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 nikt nie chce staruszka??? a ona uwielbia biegasc:):) na spacerach za nim nie nadazam. Dogo07 dzieki ze tu zagladasz Quote
anetek100 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 fajniusi jest dziadeczek, sliczny, ma allegro????/jesli nie moge mu zrobić Quote
Onaa Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 A czy on bierze jakieś leki, co z tym jego serduszkiem. Przykro, że te chętne osoby się nie odezwały, pewnie miały nadzieję na niestarego bezproblemowego psiaka. Quote
Madziuska Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 hej, nie bierze lekow, bylam z nim u innego weta i nic nie dal, jest juz odrobaczony zawioze go jeszcze na szczepienie sadzac po tych jego biegach i ogolnym hasaniu serdycho jest zdecydowanie ok Ta Pani z Łodzi jest nadal chetna... na dt lub jak bedzie ok na ds czekam na nr tel zeby z nia porozmawiac Jedyna szansa jak na razie.... Quote
erka Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Podnoszę piękniocha. Dom pilnie potrzebny. Quote
monika55 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Dogo, a z Twoich emaili będzie coś? Quote
Onaa Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Ja wysłałam wszystkim jako odpowiedź to co napisała w formie ogłoszenia Madziuska. Jak widać wiek i być może to że psiak czasem może warczeć, zrobiły swoje i już żadnej odpowiedzi nie dostałam :(. Madziuska jak widać też, bo podałam jej dane kontaktowe. Tak to ludzie obiecują, napalają się a potem cisza. Ale nie poddajemy się, dalej ogłaszamy. Quote
Madziuska Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 U mnie cisza..martwi mnie to jego warczenie ciagle sie zastanawiam czym moze byc powodowane Z obserwacji wynika ze po prostu jak on nie che to go nie wolno glaskac i dotykac a jak chce to lezy zadowolony i nic tylko glaskac. czasem z now sam przychodzi kladzie leb do glaskania i jak zaczynam to warczy. MOze on chce mi cos powiedziec? ze cos nie tak nie wiem:(:(:Ciezko mi go wyczuc za male ma doswiadczenie z psami ...:(Jak sie cieszy to tez warczy ale macha przy tym ogonem Quote
BUDRYSEK Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 zapraszam do Lucusia http://www.dogomania.pl/threads/214819-Wyrzucony-z-auta-Lucuś....?p=17652874#post17652874 Quote
erka Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Po co piszecie o tym warczeniu w ogłoszeniach. Przeciez madziuska sama pisze, że nie za bardzo zna sie na psach, nie potrafi odczytac jego zachowań. Jeżeli on warczy i macha przy tym ogonem, to chyba nie jest to warczenie ostrzegawcze. Czy ktos bardziej doświadczony nie mógłby zobaczyc psiaka i cos o nim powiedziec. Quote
Madziuska Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Usunelam to z ogloszenia. Na tyle sie znam na psach ze wiem ze to warczenie i machanie ogonem nie jest warczeniem ostrzegawczym, jednak czesto warczy ostrzegawczo. Mialam nadzieje ze ktos go wezmie na dt kto sie zna bardziej na psach i moze jest prosty powod takiego zachowania. Jest jedna zainteresowana na dt jak sie polubia to da ds ale ma dzieci 3 i 7 lat i sie po prostu boje ze jak pies warknie raz czy dwa to trzeba bedize go brac z powrotem albo nie daj Bog jak cos dziecku zrobi. Quote
Onaa Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Sama nie wiem co o tym myśleć, a może jakaś osoba z Katowic , doświadczona z psich sprawach, mogłaby się spotkać z Madziuską i zobaczyć, coś doradzić, zaradzić. Z Katowic jest amikat. I chyba jeszcze kilka osób. Quote
Madziuska Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Gadalam z kolezanka, która pomoże mi ogłosić Xawiego na innych portalach. Mówiła, że to warczenie wcale jej nie dziwi jesli jest to mix terriera. Ze one tak maja Quote
Agnieszka Co. Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 anetek100 napisał(a):fajniusi jest dziadeczek, sliczny, ma allegro????/jesli nie moge mu zrobić ma allegro, ale zwykłe Quote
Recommended Posts