Iza i Avanti Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Z allegro chodzi o to: cyt. mail, który od nich dostałam (nam- tj, Fundacji Boksery w Potrzebie w sumie usunęli ze 45 aukcji- u trzech różnych osób, mnie osobiście jeszcze parę psiaków z dogo) " Z przykrością informujemy, że następujące aukcje/przedmioty zostały usunięte z Serwisu Allegro: Roch- wesoły owczarek czeka na dom (2037521992) W naszym Serwisie umieszczać można tylko i wyłącznie Oferty sprzedaży psów i kotów. Nie jest dozwolone wykorzystywanie Ofert Allegro w celu ogłoszeniowym. Zakaz dotyczy także wykorzystania opisu przedmiotu w Allegro do przedstawienia całej swojej oferty wraz z cennikiem. Niedozwolone jest również zamieszczanie w opisie oferty sformułowań zabraniających licytowania lub sugerujących, że zakup jest bezcelowy, gdyż sprzedaż nie odbędzie się w ramach Allegro. Oferta nie może też być wykorzystywana jako sposób kontaktowania się z innymi Użytkownikami. Jeśli chcą Państwo oddać psa lub kota w dobre ręce można tego dokonać poprzez Serwis Tablica.pl na warunkach ujętych na stronie: http://tablica.pl/pomoc/oferty/zmiany-dotyczace-zamieszczania-ogloszen-w-kategorii-zwierzeta/ Opłaty za usunięte aukcje zwracamy proporcjonalnie do czasu, przez który aukcja była widoczna w Serwisie. W przypadku wątpliwości prosimy o odpowiedź na ten e-mail korzystając z poniższego odnośnika do formularza kontaktowego: http://www.allegro.pl/contact/bwcontact.php?id=15162191&t=4 Uwaga: kontakt w inny sposób niż poprzez powyższy odnośnik (link) może znacząco wydłużyć czas reakcji. -- Z poważaniem, Zespół Allegro Dział Weryfikacji" Quote
NikaEla Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 też dostałam takiego maila odnowiłam dziś 10 różnych ogłoszeń z lekko zmieniona treścią, dla Lucka też. zobaczymy Quote
PaulinaB Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 ehhh no nic w każdym razie tak czy siak bardzo dziękuję za pomoc w ogłaszaniu Lucka, to świetny pies, ostatnio zaprzyjaznił się z suczką, którą uważa za swoją przewodniczkę, świetnie się dogadują! pogoda nie dopisała ostatnio ale może w tygodniu bedzie ladniej to porobie nowe zdjecia! Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Iza i Avanti napisał(a):Podnosimy i pytamy? Lucek wczoraj niestety nie zgodził sie z Kalrunia ,a mógł miec towarzyszke w kojcu. nie wiem co go opętalo ,przeciez był z Dusia i był zadowalony ,a na Klare sie zucił ale byc moze dlatego ze wtulała sie tak jak on w opiekunkę? Quote
PaulinaB Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Dusia była wielką miłością Lucka, a tak łatwo odkochać się nie da;) ma trochę nowych zdjęć Lucka to wkleje! a psiaczek dalej czeka i dziwi mnie ten totalny brak zainteresowania jego osobą!!! do tej pory Lucek nie miał ani pól telefonu, nawet durnego!!!! kompletna cisza;( bedziemy się starac umiescic Lucka w Dzienniku Polskim może to coś da...ehh gdyby tylko moja sunia go zaakceptowała to by Lucjan u mnie został, ale niestety:/ Quote
PaulinaB Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 ehh mam dziwny problem z zaladowaniem zdjec na imageshuck:/ moze moglabym prosic kogos o wklejenie fotek przesłala bym na maila? Quote
PaulinaB Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 Ale tu na naszym wątku cichutko, Lucek w czwartek wystąpi w programie Kundel bury i kocury:) Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Romi jak zwykle super zdjecvia ,czy możesz mi przesłac zdjecia Polo na maila? Tosia byc moze bedzie miala dom. Quote
beataczl Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 sliczny psiak!!!:loveu: piekne zdjecia do ogloszen. On ma wogole jekies ogloszenia robione? edit a co z Tosia-ma dom? Quote
PaulinaB Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 beataczl napisał(a):sliczny psiak!!!:loveu: piekne zdjecia do ogloszen. On ma wogole jekies ogloszenia robione? edit a co z Tosia-ma dom? Tak Tosia od jakiegoś czasu ma już swój domek:) A Lucuś czeka i czeka i doczekać się nie może, miał robione ogłoszenia, ale chyba musze pomysleć o ich reaktywacji, Lucek bardzo długo już szuka swojego człowieka, był w tv i gazecie, i miał ogłoszenia a do tej pory nie było ani pół telefony:( Quote
Romi Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Zapraszam do oglądnięcia nowych zdjęć Lucka w jego galerii (wystarczy kliknąć na zdjęcie poniżej) Quote
ewakrakow Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 przepraszam za offa, ale potrzebna tu pomoc Mega pilne!!! Boston ma tylko kilka dni życia!!! http://www.dogomania.pl/forum/thread...TNIE-DNI-ZYCIA! Quote
beataczl Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 odwiedzam Lucusia... album obejrzalam slicznoty:smile: Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Cisza na watku i cisza w sprawie adopcji ,a zbliża sie zima . :shake: Quote
missieek Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 zapraszam na wrześniowe głosowanie na kandydata Dogomanii do KrakVetu zgłosiłam moją mamę i psiaki pod jej opieką, większość po Olkuszu bardzo potrzebna jest pomoc z karmą http://www.dogomania.pl/forum/threads/232080 Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Foksia i Dżekuś napisał(a):Cisza na watku i cisza w sprawie adopcji ,a zbliża sie zima . :shake: Od sierpnia bez zmian ,zero zaintersowania psiakiem . Nikt nie zgląda nikt nie pomaga w ogłoszeniach. Paulina w tej chwili jest poza granicami kraju i wróci za jakies 2 miesiące dlatego tez nowych wieści nie ma ale ogłoszenia by sie przydały.;) Quote
beataczl Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Foksia i Dżekuś napisał(a):Od sierpnia bez zmian ,zero zaintersowania psiakiem . Nikt nie zgląda nikt nie pomaga w ogłoszeniach. Paulina w tej chwili jest poza granicami kraju i wróci za jakies 2 miesiące dlatego tez nowych wieści nie ma ale ogłoszenia by sie przydały.;) jest jakis tekst do oglosen aktualny? kontakt, ktore fotki. Lucus jest niekastrowany? Quote
Recommended Posts