Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z allegro chodzi o to:

cyt. mail, który od nich dostałam (nam- tj, Fundacji Boksery w Potrzebie w sumie usunęli ze 45 aukcji- u trzech różnych osób, mnie osobiście jeszcze parę psiaków z dogo)

"
Z przykrością informujemy, że następujące aukcje/przedmioty zostały usunięte z Serwisu Allegro:
Roch- wesoły owczarek czeka na dom (2037521992)

W naszym Serwisie umieszczać można tylko i wyłącznie Oferty sprzedaży psów i kotów. Nie jest dozwolone wykorzystywanie Ofert Allegro w celu ogłoszeniowym. Zakaz dotyczy także wykorzystania opisu przedmiotu w Allegro do przedstawienia całej swojej oferty wraz z cennikiem.
Niedozwolone jest również zamieszczanie w opisie oferty sformułowań zabraniających licytowania lub sugerujących, że zakup jest bezcelowy, gdyż sprzedaż nie odbędzie się w ramach Allegro. Oferta nie może też być wykorzystywana jako sposób kontaktowania się z innymi Użytkownikami.
Jeśli chcą Państwo oddać psa lub kota w dobre ręce można tego dokonać poprzez Serwis Tablica.pl na warunkach ujętych na stronie:
http://tablica.pl/pomoc/oferty/zmiany-dotyczace-zamieszczania-ogloszen-w-kategorii-zwierzeta/
Opłaty za usunięte aukcje zwracamy proporcjonalnie do czasu, przez który aukcja była widoczna w Serwisie.
W przypadku wątpliwości prosimy o odpowiedź na ten e-mail korzystając z poniższego odnośnika do formularza kontaktowego:

http://www.allegro.pl/contact/bwcontact.php?id=15162191&t=4

Uwaga: kontakt w inny sposób niż poprzez powyższy odnośnik (link) może znacząco wydłużyć czas reakcji.
--
Z poważaniem,
Zespół Allegro
Dział Weryfikacji"

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ehhh no nic w każdym razie tak czy siak bardzo dziękuję za pomoc w ogłaszaniu Lucka, to świetny pies, ostatnio zaprzyjaznił się z suczką, którą uważa za swoją przewodniczkę, świetnie się dogadują! pogoda nie dopisała ostatnio ale może w tygodniu bedzie ladniej to porobie nowe zdjecia!

• 3 weeks later...
Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Podnosimy i pytamy?

Lucek wczoraj niestety nie zgodził sie z Kalrunia ,a mógł miec towarzyszke w kojcu. nie wiem co go opętalo ,przeciez był z Dusia i był zadowalony ,a na Klare sie zucił ale byc moze dlatego ze wtulała sie tak jak on w opiekunkę?

Posted

Dusia była wielką miłością Lucka, a tak łatwo odkochać się nie da;) ma trochę nowych zdjęć Lucka to wkleje! a psiaczek dalej czeka i dziwi mnie ten totalny brak zainteresowania jego osobą!!! do tej pory Lucek nie miał ani pól telefonu, nawet durnego!!!! kompletna cisza;( bedziemy się starac umiescic Lucka w Dzienniku Polskim może to coś da...ehh gdyby tylko moja sunia go zaakceptowała to by Lucjan u mnie został, ale niestety:/

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

beataczl napisał(a):
sliczny psiak!!!:loveu: piekne zdjecia do ogloszen.
On ma wogole jekies ogloszenia robione?

edit

a co z Tosia-ma dom?

Tak Tosia od jakiegoś czasu ma już swój domek:) A Lucuś czeka i czeka i doczekać się nie może, miał robione ogłoszenia, ale chyba musze pomysleć o ich reaktywacji, Lucek bardzo długo już szuka swojego człowieka, był w tv i gazecie, i miał ogłoszenia a do tej pory nie było ani pół telefony:(

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Cisza na watku i cisza w sprawie adopcji ,a zbliża sie zima . :shake:

Od sierpnia bez zmian ,zero zaintersowania psiakiem . Nikt nie zgląda nikt nie pomaga w ogłoszeniach.
Paulina w tej chwili jest poza granicami kraju i wróci za jakies 2 miesiące dlatego tez nowych wieści nie ma ale ogłoszenia by sie przydały.;)

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Od sierpnia bez zmian ,zero zaintersowania psiakiem . Nikt nie zgląda nikt nie pomaga w ogłoszeniach.
Paulina w tej chwili jest poza granicami kraju i wróci za jakies 2 miesiące dlatego tez nowych wieści nie ma ale ogłoszenia by sie przydały.;)

jest jakis tekst do oglosen aktualny? kontakt, ktore fotki. Lucus jest niekastrowany?