Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mlody0040 napisał(a):
Witam.
Ma ktoś jakieś info co tam u Czokiego słychać??

Dzwoniłam przed chwilą, własnie p.Paweł wrócił ze spaceru z Czoko. Mówił że Czoko go wykończy bo przebiegli ciurkiem 7 km i jest ledwo żywy, znaczy on, a nie Czoko. Czoko ponoć sie tylko napił i już gotowy do dalszych harców :evil_lol:.
W domu trochę rozrabia ale generalnie jest grzeczny, zjadł tylko babci pilota i nadgryzł tacie buta. Więcej strat nie ma. Je wszystko, nie grymasi, zresztą co tu grymasić jak babcia gotuje specjalnie dla niego jakieś mięsne smakołyki. Pan Paweł mówił że superowski pies, że wszystko dobrze i żeby się nie martwić. :lol:

Posted

[quote name='baster i lusi'].a babcia pewnie mu pilota wybaczyła:evil_lol:

pewnikiem wybaczyła skoro mu w kuchni dogadza :diabloti:.
Zapomniałam dodać , że Czoko został wypatrzony na Krosno24 zrobione przez majuskę ,a za kilka dni mam obiecane fotki.

Posted

Ale się cieszę, że mamy w Krośnie kolejny fajny domek, no kto by tak biegał z tym wariatem po 7 km??:evil_lol:..i gdzie tak babcia dogadzałaby?:evil_lol: Nie łobuzuj Czoko:mad::mad:

Posted

barb napisał(a):
To juz chyba ogłoszenia Czoka można usuwać?

raczej na pewno można. Ja twoim sposobem barb, pousuwałam ogłoszenia Berrego, masz rację że za dużo niepotrzebnych ogłoszeń zaśmieca portale i czasami nawet kilka miesięcy krążą po internecie chociaż psiaka już dawno nie ma.

Posted

Becia66 napisał(a):
raczej na pewno można. Ja twoim sposobem barb, pousuwałam ogłoszenia Berrego, masz rację że za dużo niepotrzebnych ogłoszeń zaśmieca portale i czasami nawet kilka miesięcy krążą po internecie chociaż psiaka już dawno nie ma.

Dziekuje Beciu za odpowiedź i za zrozumienie. :lol:

• 7 months later...
Posted

Dzwoniłam tam jeszcze w marcu, wszystko było dobrze, Czoko wybiegany to i w miarę spokojny. Codziennie, systematycznie o tych samych porach dniach ma kilkukilometrowe przebieżki z synem albo ojcem bo obaj to sportowcy.W domu zachowuje się już normalnie, tzn. nie szaleje i nie niszczy jak na początku i nie wskakuje na śpiacego na łóżku Pawła :diabloti:, Żeby tak już nie było cukierkowo, to Czoko kopie wielkie doły po ogrodzie, ponoć bardzo namiętnie ale na szczęście to nikomu nie przeszkadza. Ponoć Czoko też w wielkiej komitywie z babcią która dogadza mu jak może.
Pan Paweł obiecał kiedyś zdjęcia ale miał wtedy popsuty aparat, przysłał mi 2 na komórkę, niestety nie umiałam przenieść tego na komputer. Może się tam odezwę niebawem....ale mam tyle telefonów do nadrobienia że nie wiem od kogo zacząć bo co chwile ktoś pyta co tam u konkretnego psiaka słychać.

• 4 weeks later...
Posted

He he moja Gapa z Shangą też kopią ogromne bunkry w ogrodzie i jest"wynajęty"pan do zakopywania tych dołów bo są tak ogromne,że psy całe tam wchodzą! a kretami się bawią..:shake: Nic im nie pomoże:) Mordki mają całe z ziemi i zajęcie na pół dnia:):diabloti: