mlody0040 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Witam. Ma ktoś jakieś info co tam u Czokiego słychać?? Quote
Becia66 Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 mlody0040 napisał(a):Witam. Ma ktoś jakieś info co tam u Czokiego słychać?? Dzwoniłam przed chwilą, własnie p.Paweł wrócił ze spaceru z Czoko. Mówił że Czoko go wykończy bo przebiegli ciurkiem 7 km i jest ledwo żywy, znaczy on, a nie Czoko. Czoko ponoć sie tylko napił i już gotowy do dalszych harców :evil_lol:. W domu trochę rozrabia ale generalnie jest grzeczny, zjadł tylko babci pilota i nadgryzł tacie buta. Więcej strat nie ma. Je wszystko, nie grymasi, zresztą co tu grymasić jak babcia gotuje specjalnie dla niego jakieś mięsne smakołyki. Pan Paweł mówił że superowski pies, że wszystko dobrze i żeby się nie martwić. :lol: Quote
baster i lusi Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 łał to super:multi: .a babcia pewnie mu pilota wybaczyła:evil_lol: Quote
Becia66 Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 [quote name='baster i lusi'].a babcia pewnie mu pilota wybaczyła:evil_lol: pewnikiem wybaczyła skoro mu w kuchni dogadza :diabloti:. Zapomniałam dodać , że Czoko został wypatrzony na Krosno24 zrobione przez majuskę ,a za kilka dni mam obiecane fotki. Quote
majuska Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Ale się cieszę, że mamy w Krośnie kolejny fajny domek, no kto by tak biegał z tym wariatem po 7 km??:evil_lol:..i gdzie tak babcia dogadzałaby?:evil_lol: Nie łobuzuj Czoko:mad::mad: Quote
barb Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 majuska napisał(a):Ale się cieszę, że mamy w Krośnie kolejny fajny domek To juz chyba ogłoszenia Czoka można usuwać? Quote
Becia66 Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 barb napisał(a):To juz chyba ogłoszenia Czoka można usuwać? raczej na pewno można. Ja twoim sposobem barb, pousuwałam ogłoszenia Berrego, masz rację że za dużo niepotrzebnych ogłoszeń zaśmieca portale i czasami nawet kilka miesięcy krążą po internecie chociaż psiaka już dawno nie ma. Quote
barb Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Becia66 napisał(a):raczej na pewno można. Ja twoim sposobem barb, pousuwałam ogłoszenia Berrego, masz rację że za dużo niepotrzebnych ogłoszeń zaśmieca portale i czasami nawet kilka miesięcy krążą po internecie chociaż psiaka już dawno nie ma. Dziekuje Beciu za odpowiedź i za zrozumienie. :lol: Quote
Agula99 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 A pamiętasz Beciu, jak pan mówił "ee tam on mu nie da rady??" a tu proszę, no i kto kogo wykańcza he he he, to ja proponuję zmienić tytuł Czokusiowi!!!! :) Quote
Becia66 Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 Dzwoniłam tam jeszcze w marcu, wszystko było dobrze, Czoko wybiegany to i w miarę spokojny. Codziennie, systematycznie o tych samych porach dniach ma kilkukilometrowe przebieżki z synem albo ojcem bo obaj to sportowcy.W domu zachowuje się już normalnie, tzn. nie szaleje i nie niszczy jak na początku i nie wskakuje na śpiacego na łóżku Pawła :diabloti:, Żeby tak już nie było cukierkowo, to Czoko kopie wielkie doły po ogrodzie, ponoć bardzo namiętnie ale na szczęście to nikomu nie przeszkadza. Ponoć Czoko też w wielkiej komitywie z babcią która dogadza mu jak może. Pan Paweł obiecał kiedyś zdjęcia ale miał wtedy popsuty aparat, przysłał mi 2 na komórkę, niestety nie umiałam przenieść tego na komputer. Może się tam odezwę niebawem....ale mam tyle telefonów do nadrobienia że nie wiem od kogo zacząć bo co chwile ktoś pyta co tam u konkretnego psiaka słychać. Quote
Gapka Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 He he moja Gapa z Shangą też kopią ogromne bunkry w ogrodzie i jest"wynajęty"pan do zakopywania tych dołów bo są tak ogromne,że psy całe tam wchodzą! a kretami się bawią..:shake: Nic im nie pomoże:) Mordki mają całe z ziemi i zajęcie na pół dnia:):diabloti: Quote
Recommended Posts