Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agula - co by te psiaki bez ciebie zrobiły, bez tych spacerów które im fundujesz za każdym razem kiedy jesteś w przytulisku, bez tej miłości której okazujesz im na każdym kroku, bez normalnego jedzonka które im przywozisz.....Naprawdę, wielki szacun dla ciebie :buzi:

Posted

[quote name='mlody0040']Czokuś się ładnie prezetuje na tle jesiennych leżących liści :):):)[/QUOTE]

Rzeczywiście przepiękne te zdjęcia. :lol:

Dziś odnowilam Czokusiowi ogloszenie na Jaroslawiaku. Mial ponad 140 wejść.
Szkoda, że nie mialo to przelozenia na telefony. :shake:

Posted

[quote name='barb']Rzeczywiście przepiękne te zdjęcia. :lol:

Dziś odnowilam Czokusiowi ogloszenie na Jaroslawiaku. Mial ponad 140 wejść.
Szkoda, że nie mialo to przelozenia na telefony. :shake:

Nie jest tak żle bo

Czoko ma dom tak na 95%, polecony bardzo i sprawdzony. Trafi do Bratkówki pod Krosnem do usportowionej rodziny / biegi, tenis itp./ i zamieszka w domu z dużym ogrodem. Wydaje ni się, że to strzał w dziesiątkę, i co wy na to? Więc kciuki prosimy trzymać.

Posted

[quote name='Becia66']Nie jest tak żle bo

Czoko ma dom tak na 95%, polecony bardzo i sprawdzony. Trafi do Bratkówki pod Krosnem do usportowionej rodziny / biegi, tenis itp./ i zamieszka w domu z dużym ogrodem. Wydaje ni się, że to strzał w dziesiątkę, i co wy na to? Więc kciuki prosimy trzymać.

Oczywiscie trzymamy kciuki i czekamy cierpliwie na rozwój sytuacji.

Posted

[quote name='Becia66']Nie jest tak żle bo

łał mateńko to zaciskam kciuki

Posted

Becia66 napisał(a):
jak dobrze pójdzie to Czokuś pojedzie dzisiaj do nowego domku. Proszę wszystkich o trzymanie kciuków.

To ja tez trzymam. Chociaż może juz coś wiadomo?

Posted

Czoko pojechał ale ile nas to z Agulą nerwów kosztowała to tylko my wiemy. Przyjeżdżamy do przytuliska, a Czoko nie ma i wielka dziura w siatce, a tu gość jedzie spod Krosna po niego. Zawróciłam go z drogi i ruszyłyśmy z Agulą samochodem na poszukiwania.
Najgorsze to, że chłopy z zakladu w ktorym jest przytulisko widzieli Choco jak luzem biegał ale żaden d....y nie ruszył żeby go złapać, a przynajmniej kogokolwiek zawiadomić. Justyna dostała telefon z międzyczasie, że jakiś chłopak złapał go na sznurek jakieś 2 kilometry od przytuliska, no i ruszyłyśmy z Agulą go odebrać. Traf sprawił, że złapał go chłopiec który rozpoznał go jako przytuliskowego bo przechodząc tamtędy czasami zwrócił uwagę na jego charakterystyczną urodę.
Więc znowu zadzwoniłam do p.Pawła że Czoko się znalazł i już czekał zamknięty w boksie na jego przyjazd. yło juz ciemno kiedy przyjechał więc zdjęcia kiepskiej jakości.

Posted

Tak dziś pojechały do domków dwa psiaki!!! A Czoko to faktycznie taki nam dzisiaj numer wyciął, że myślałyśmy z Becią, że zejdziemy na zawał, na szczęście wszystko dobrze się skończyło!!!! Ufff :)

Posted

No Figa, gdzie ty się podziewałaś, właśnie mówiłyśmy dzisiaj z Becią o Tobie w przytulisku!! Mamy prośbę odnośnie Blonduni, żeby zrobić jej fajne ogłoszenia, może jakieś wyróżnione allegro, ta bidulka nie ma szcześcia, a twoje piękne allegra działają cuda. Jak Becia zaglądnie tutaj to napisze co i jak, znajdziesz czas????

Posted

ale ja jestem cały czas , tylko choróbsko mnie trzyma:mad: i dlatego piszę mniej
z Blondi to faktycznie załamka , dziewczynka miała 4 obserwatorów , miałam cichą nadzieję ,ze coś się wykluje ...
Blondi i śliczna i kochana , a szczęścia nie ma...:shake:..ech...

Posted

figa33 napisał(a):
dziewczynka miała 4 obserwatorów , miałam cichą nadzieję ,ze coś się wykluje ...
Blondi i śliczna i kochana , a szczęścia nie ma...:shake:..ech...

miałam dzisiaj telefon w sprawie Blondi z Warszawy ale czy sie coś z tego wykluje to nie wiem...

Posted

Czoko ja za Ciebie trzymam kciuki mocno, bądź tam grzeczny, bo już kolejnego domu to Ci szukać nie będziemy draniu jeden:mad::mad::lol:

No i za Blondunię też trzymam, w końcu ta sierotka tyle już czeka, że na prawdę najwyższa pora na nią i na Kaję:shake:

Edit: Doszły mnie słuchy Agatko, ze nie pozostawiłaś na chłoptasiach z GOKOMu suchej nitki za tą troskę o uciekającego przez siatkę psa:diabloti::diabloti: BRAWO!!! niech no ja dojdę do siebie to piwko Ci stawiam:beerchug:

Posted

majuska napisał(a):
Doszły mnie słuchy Agatko, ze nie pozostawiłaś na chłoptasiach z GOKOMu suchej nitki za tą troskę o uciekającego przez siatkę psa:diabloti::diabloti: BRAWO!!! niech no ja dojdę do siebie to piwko Ci stawiam:beerchug:

Dobre wieści szybko się rozchodzą majuska!!! Co??? ;) A tak trochę pojeździłam bo mnie to dobiło!! To przynajmniej dziura załatana, no i mam nadzieję, że kamory też wyłożone!! :)