Agula99 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Krótkie sprawozdanie u Ninki, ale życzyłabym sobie i wszystkim poszukującym tak fajnych domków jak ten dla Czokusia i Ninusi!!! :) Quote
paulaa. Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Naprawde super wieści! Cudownie, że psiaki razem do nowego domku poszły! :multi: Quote
Becia66 Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='paulaa.']Cudownie, że psiaki razem do nowego domku poszły! :multi:[/QUOTE] nasze marzenie sie spełniło :loveu:. Ci Państwo od jakiegoś czasu przyjeżdżali do psiaków, wyprowadzali ich na spacer, a jednocześnie przygotowywali dom na ich przyjęcie. Zaplanowana, odpowiedzialna adopcja. :loveu: Quote
majuska Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Czokolad sprawuj sie tam należycie łobuziaku, nawet nie wiesz jak się cieszymy:multi::multi::multi: Quote
figa33 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 jejku ,żeby to zawsze tak było świadomy wybór , przygotowanie ale czasem tak na żywioł też fajnie nie ma reguły wszystkiego dobrego psinki ! niech wam się szczęści !:multi::multi::multi: Quote
barb Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='majuska']Czokolad sprawuj sie tam należycie łobuziaku, nawet nie wiesz jak się cieszymy:multi::multi::multi:[/QUOTE] :multi::multi::multi: Myslicie, ze juz mozna usunać ogłoszenia Czokolada. Czy jeszcze troszke poczekać? Quote
baster i lusi Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 powodzenia ,,zakochańcy".bardzo się ciesze i trzymam nadal kciuki oby to już był ten jeden jedyny domek. Quote
Agula99 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Czoko znowu w przytulisku!!! I znowu wycie na całego!! Pani musiała go dzisiaj odwieźć, bo nie dawali z nim rady. Ogólnie wszystko jest ok, Czoko jest ponoć grzeczniejszy od Ninki, przespali ładnie całą noc (no Czoko walnął kupę, ale to nie był dla Państwa żaden problem), byli zachwyceni tym, że śpią w domu, potem biegali po ogrodzie cały dzień, a potem jak Czoko dorwał Ninę, to....no właśnie, nie mogli ich rozerwać, Nina piszczała, a Czoko robił swoje (ja nie wiem, czy ona ma cieczkę, czy co?? już tego nie ogarniam). W kązdym bądź razie, Czoko wrócił na przetrzymanie, a nie na oddanie (taką mam nadzieję, ale to dla niego kolejne dwa tygodnie u nas, no cóż, takie życie). Nina ma sterylkę w czwartek i jak dojdzie do siebie, mają zabrać Czoko i od razu go wykastrować. Nie ma co winić chłopaka, taka jego natura, no ale dwa tygodnie znowu wycie u nas.... ech.... Quote
majuska Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Co zrobić, niestety to żywioł jest i lepiej rzeczywiście tak to zorganizować niż miałyby być jakieś akcje po sterylce, lepiej niech Ninka ma spokój, Czoko jakoś przeżyje:roll: Quote
Agula99 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Mam tez taka nadzieje, oby wszystko dobrze sie ulozylo... Quote
Agula99 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Właśnie rozmawiałam z Magdą, państwo byli dzisiaj, wyprowadzili Czoko, także fajnie, jakoś trzeba przetrwać i bidulek też, to na pewno jakiś stres jest też dla niego, najpierw do domu, potem do przytuliska, no ale wreszcie będzie na swoich śmieciach, jakoś przetrwamy!!! Damy radę!! :) Quote
Becia66 Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Podałam Państwu telefon Magdy bo zawsze do mnie dzwonią i pytają czy będzie ktoś w przytulisku. A ja nie wiem czy będzie Akurat Agula czy Magda bo czasem to się zmienia. Quote
Agula99 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 (edited) Czoko znowu do ogłaszania!!! Jak mi go żal, tak psina nie ma szczęścia!!!!! Kto znowu pomoże w ogłoszeniach??? Pomocy!!!!! Edited March 11, 2012 by Agula99 Quote
barb Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Agula99']Czoko znowu do ogłaszania!!! Jak mi go żal, tak psina nie ma szczęścia!!!!! Bez komentarza.... :( Kto znowu pomoże w ogłoszeniach??? Pomocy!!!!![/QUOTE] To Państwo jednak go nie wezmą ? Te dwa ogłoszenia Czokusia na szczęście zostawiłam. Quote
Agula99 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 (edited) [quote name='barb']To Państwo jednak go nie wezmą ? Te dwa ogłoszenia Czokusia na szczęście zostawiłam.[/QUOTE] Nieestety nie wezmą, ech szkoda :( Edited March 11, 2012 by Agula99 Quote
barb Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Porazka. A to pewne, ze sie ostatecznie rozmyslili? Zajrzyj na ten watek - czy jest sens wstawiać tam Pako? http://www.dogomania.pl/threads/215957-Dom-dla-dużej-suki-lub-psa Quote
Agula99 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Chyba Czoko??? A nie Pako??? ;) A wstaw, wstaw!!!! Czoko aktywny, uwielbia spacery, biegi, wstaw!!! Quote
barb Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Agula99']Chyba Czoko??? A nie Pako??? ;) A wstaw, wstaw!!!! Czoko aktywny, uwielbia spacery, biegi, wstaw!!![/QUOTE] Oczywiście, ze chodzilo o Czoko ;). Quote
Becia66 Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 strasznie mi przykro :shake:, tym bardziej ,żę jeszcze w sobotę Pani zapewniała, że wróci do nich po sterylizacji Ninki :shake:. Quote
barb Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Agula99']Chyba Czoko??? A nie Pako??? ;) A wstaw, wstaw!!!! Czoko aktywny, uwielbia spacery, biegi, wstaw!!![/QUOTE] Wstawiony. Zobaczcie czy moze być ? Kontakt jest na Becię. Państwo zdecydowanie i ostatecznie sie rozmyslili? Ale Ninka zostaje u nich? Quote
Agula99 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='barb']Wstawiony. Zobaczcie czy moze być ? Kontakt jest na Becię. Państwo zdecydowanie i ostatecznie sie rozmyslili? Ale Ninka zostaje u nich?[/QUOTE] A teraz to ja już nic nie wiem, nie będę pisała bo mnie ........... trafia!!!! Quote
barb Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Agula99']A teraz to ja już nic nie wiem, nie będę pisała bo mnie ........... trafia!!!![/QUOTE] He,he. Mnie trafil wczoraj ! :angryy: Quote
figa33 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 fakt , nie ma co cieszyć się na zapas , szkoda , ale dobrze ,ze choć Nina ma dom... Quote
Agula99 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 (edited) [quote name='figa33']fakt , nie ma co cieszyć się na zapas , szkoda , ale dobrze ,ze choć Nina ma dom...[/QUOTE] Tak choć tyle :) Edited March 11, 2012 by Agula99 Quote
Recommended Posts