Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paulaa.']Cudownie, że psiaki razem do nowego domku poszły! :multi:[/QUOTE]

nasze marzenie sie spełniło :loveu:. Ci Państwo od jakiegoś czasu przyjeżdżali do psiaków, wyprowadzali ich na spacer, a jednocześnie przygotowywali dom na ich przyjęcie.
Zaplanowana, odpowiedzialna adopcja. :loveu:

Posted

jejku ,żeby to zawsze tak było
świadomy wybór , przygotowanie
ale czasem tak na żywioł też fajnie
nie ma reguły
wszystkiego dobrego psinki ! niech wam się szczęści !:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='majuska']Czokolad sprawuj sie tam należycie łobuziaku, nawet nie wiesz jak się cieszymy:multi::multi::multi:[/QUOTE]

:multi::multi::multi:

Myslicie, ze juz mozna usunać ogłoszenia Czokolada. Czy jeszcze troszke poczekać?

Posted

Czoko znowu w przytulisku!!! I znowu wycie na całego!! Pani musiała go dzisiaj odwieźć, bo nie dawali z nim rady. Ogólnie wszystko jest ok, Czoko jest ponoć grzeczniejszy od Ninki, przespali ładnie całą noc (no Czoko walnął kupę, ale to nie był dla Państwa żaden problem), byli zachwyceni tym, że śpią w domu, potem biegali po ogrodzie cały dzień, a potem jak Czoko dorwał Ninę, to....no właśnie, nie mogli ich rozerwać, Nina piszczała, a Czoko robił swoje (ja nie wiem, czy ona ma cieczkę, czy co?? już tego nie ogarniam). W kązdym bądź razie, Czoko wrócił na przetrzymanie, a nie na oddanie (taką mam nadzieję, ale to dla niego kolejne dwa tygodnie u nas, no cóż, takie życie). Nina ma sterylkę w czwartek i jak dojdzie do siebie, mają zabrać Czoko i od razu go wykastrować. Nie ma co winić chłopaka, taka jego natura, no ale dwa tygodnie znowu wycie u nas.... ech....

Posted

Co zrobić, niestety to żywioł jest i lepiej rzeczywiście tak to zorganizować niż miałyby być jakieś akcje po sterylce, lepiej niech Ninka ma spokój, Czoko jakoś przeżyje:roll:

Posted

Właśnie rozmawiałam z Magdą, państwo byli dzisiaj, wyprowadzili Czoko, także fajnie, jakoś trzeba przetrwać i bidulek też, to na pewno jakiś stres jest też dla niego, najpierw do domu, potem do przytuliska, no ale wreszcie będzie na swoich śmieciach, jakoś przetrwamy!!! Damy radę!! :)

Posted

Podałam Państwu telefon Magdy bo zawsze do mnie dzwonią i pytają czy będzie ktoś w przytulisku. A ja nie wiem czy będzie Akurat Agula czy Magda bo czasem to się zmienia.

Posted (edited)

Czoko znowu do ogłaszania!!! Jak mi go żal, tak psina nie ma szczęścia!!!!!
Kto znowu pomoże w ogłoszeniach??? Pomocy!!!!!

Edited by Agula99
Posted

[quote name='Agula99']Czoko znowu do ogłaszania!!! Jak mi go żal, tak psina nie ma szczęścia!!!!! Bez komentarza.... :(
Kto znowu pomoże w ogłoszeniach??? Pomocy!!!!![/QUOTE]

To Państwo jednak go nie wezmą ?

Te dwa ogłoszenia Czokusia na szczęście zostawiłam.

Posted (edited)

[quote name='barb']To Państwo jednak go nie wezmą ?

Te dwa ogłoszenia Czokusia na szczęście zostawiłam.[/QUOTE]
Nieestety nie wezmą, ech szkoda :(

Edited by Agula99
Posted

[quote name='Agula99']Chyba Czoko??? A nie Pako??? ;) A wstaw, wstaw!!!! Czoko aktywny, uwielbia spacery, biegi, wstaw!!![/QUOTE]

Oczywiście, ze chodzilo o Czoko ;).

Posted

[quote name='Agula99']Chyba Czoko??? A nie Pako??? ;) A wstaw, wstaw!!!! Czoko aktywny, uwielbia spacery, biegi, wstaw!!![/QUOTE]

Wstawiony. Zobaczcie czy moze być ? Kontakt jest na Becię.

Państwo zdecydowanie i ostatecznie sie rozmyslili? Ale Ninka zostaje u nich?

Posted

[quote name='barb']Wstawiony. Zobaczcie czy moze być ? Kontakt jest na Becię.

Państwo zdecydowanie i ostatecznie sie rozmyslili? Ale Ninka zostaje u nich?[/QUOTE]
A teraz to ja już nic nie wiem, nie będę pisała bo mnie ........... trafia!!!!

Posted

[quote name='Agula99']A teraz to ja już nic nie wiem, nie będę pisała bo mnie ........... trafia!!!![/QUOTE]

He,he. Mnie trafil wczoraj ! :angryy:

Posted (edited)

[quote name='figa33']fakt , nie ma co cieszyć się na zapas , szkoda , ale dobrze ,ze choć Nina ma dom...[/QUOTE]
Tak choć tyle :)

Edited by Agula99