Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Krótko, bo mam kłopot z netem. I ogólnie z czasem (własnym).

Jutro będę jak zwykle u psiaczków ok.14.00.
Martwię się troszkę, bo ma padać. Może dla nas będzie przerwa w opadach ?

Czy Wedelek nie może nosić na spacerki takiego wdzianka jak jamniki ?
Co o tym myślicie ?

Posted

Pani Basia, nowa opiekunka Dżekiego, zrobiła coś nadzwyczajnego... otóż zamieniła tego ślicznego psiaka w... kota :crazyeye:.
Na forum Kundelka pojawił się jej wpis w dziale poświęconym właśnie kotom :razz:.
Ale nic to... najważniejsze, że Dżeki trafił do cudnego domku. Wymieniłem z Panią Basią prywatną korespondencję i chciałbym Was zapewnić, że trudno byłoby o lepszy domek dla naszego pupila. Baaardzo się cieszę :multi:.

>Przyjaciel Koni, możesz iść na Bal Sylwestrowy, a potem spać spokojnie ;).

Posted

[quote name='ulvhedinn']W Psim Losie pojawił się nowy lokator, któremu trzeba pilnie szukać domku:cool3: Duży maluszek:cool3:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37396

Ulv, nie zauważyłem żeby psiak miał jakieś imię, dlatego nieśmiało proponuję imię robocze "Sylwek". W końcu w Sylwestra rozpoczął się jego nowy etap życia.
A swoją drogą, czy jego poprzedni właściciele nie przyjmą go na powrót do siebie? Nie znam szczegółów odnośnie ich podejścia do psiaka, dlatego to tylko takie luźne pytanie...

Posted

"Właścicielom" to ja radzę, coby sobie pluszaka kupili:angryy: Jesli ktoś bez jakiegokolwiek badania stwierdza, żeby psa uśpić, bo nie bedzie wydawał mnóstwa kasy na leczenie, to nie zasłuzył sobie na posiadanie zwierzaka, nie?
Szukamy dzieciakowi NOWEGO, dobrego domu!!!!

Ja zaproponowałam Bazylego... albo Milo (po mojej Milence [']):p

Tu jeszcze u mnie... śliczny, prawda?

Posted

[quote name='ulvhedinn']"Właścicielom" to ja radzę, coby sobie pluszaka kupili:angryy: Jesli ktoś bez jakiegokolwiek badania stwierdza, żeby psa uśpić, bo nie bedzie wydawał mnóstwa kasy na leczenie, to nie zasłuzył sobie na posiadanie zwierzaka, nie?
Szukamy dzieciakowi NOWEGO, dobrego domu!!!!

Ja zaproponowałam Bazylego... albo Milo (po mojej Milence [']):p...

Ja myślałem, że to wet postawił taką diagnozę, a w oparciu o nią, niedoświadczeni opiekunowie postanowili... :shake:.
Jeśli jest tak jak napisałaś, nie ma wątpliwości...

Oba zaproponowane imiona są łądne... może jednak Milo ?

Posted

Spacerek był !!!! I dla nas zaświeciło troszkę słońce - teraz jest paskudnie !
Wanilka jest "pies na parówki" !!!! I ślicznie spaceruje, grzecznie z Kliniki z nami wychodzi - oczywiście już z góry wie, że parówka będzie !!!! Patrzy w oczy z miną "no dawaj szybciej !".
Wedelek niestety bardzo mnie martwi. Paróweczki tylko kawałeczek i to raczej z litości dla mnie. Ja odnoszę wrażenie, że bardzo chudnie (za bardzo).
Staje się również taki jakiś obojętny. Tylko jak się przykucnie, to zaraz podchodzi i podstawia łepek do głaskania. Im bliżej człowieka tym lepiej.
Najwyraźniej psiaczek ma jakiś problem. Trzeba koniecznie go obserwować.

Kilka zdjęć może wyszło, ale bardzo się dzisiaj kręciliśmy. Jak obrobię - wyślę do Wujka Gallegro.

Małego nie widziałam. Pewnie odpoczywał. Śliczniutki psiuluś na tych fotkach !
Mam nadzieję, że szybko znajdzie opiekuna. Sama słodycz ! Taki Miluś !!!

Posted

[quote name='Aga_Mazury']Psiakom z Psiego Losu wszystkim...obecnym i przyszłym...

SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA I DOMKÓW< KTÓRE NA WAS ZASŁUGUJĄ....I TO SZYBKO :BIG::laola:

Dołączam się do życzen i szczegolnego kciuki za Wedeleka i Milusia

Posted

Zapomniałam o życzeniach dla Wszystkich - samych przyjemnych dni w roku 2007 !!!!!!

I koniecznie domów dla psiaków !!!! To najważniejsze !!!!!

W tym właśnie miejscu Panu Januszowi Orzechowskiemu życzę, aby rok 2007 był spokojniejszy, bez niepotrzebnych stresów i by wszystkie zwierzęta, którym pomaga szybko znajdowały odpowiedzialne domy.

Za dotychczasową pomoc dla tych, które same sobie nie poradzą szczególnie Panu dziękuję !!!!!