Beata25 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: CUDOWNA widomosc Dzekusiu !!! Tak sie ciesze :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Beata25 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 BLAGAM Was wejdzcie na ten watek, nie wiemy co robic??? HORROR http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37363 Quote
_beatka_ Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 hura!!! swietna wiadomośc od dżekusia:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
przyjaciel_koni Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Krótko, bo mam kłopot z netem. I ogólnie z czasem (własnym). Jutro będę jak zwykle u psiaczków ok.14.00. Martwię się troszkę, bo ma padać. Może dla nas będzie przerwa w opadach ? Czy Wedelek nie może nosić na spacerki takiego wdzianka jak jamniki ? Co o tym myślicie ? Quote
_beatka_ Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 wg mnie to swietny pomysl, chociaż nie będzie tak szybko tracil ciepla Quote
gallegro Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Pani Basia, nowa opiekunka Dżekiego, zrobiła coś nadzwyczajnego... otóż zamieniła tego ślicznego psiaka w... kota :crazyeye:. Na forum Kundelka pojawił się jej wpis w dziale poświęconym właśnie kotom :razz:. Ale nic to... najważniejsze, że Dżeki trafił do cudnego domku. Wymieniłem z Panią Basią prywatną korespondencję i chciałbym Was zapewnić, że trudno byłoby o lepszy domek dla naszego pupila. Baaardzo się cieszę :multi:. >Przyjaciel Koni, możesz iść na Bal Sylwestrowy, a potem spać spokojnie ;). Quote
ulvhedinn Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 W Psim Losie pojawił się nowy lokator, któremu trzeba pilnie szukać domku:cool3: Duży maluszek:cool3: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37396 Quote
_beatka_ Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 nastepny psiuniek do spacerków;) a dzekus to swietny piesek i zasluguje na najlepszy domek:multi: Quote
gallegro Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 _beatka_ napisał(a):nastepny psiuniek do spacerków;)... Ciotki, może dajcie mu na razie dojść do siebie :razz:. Niedługo wystawię aukcję tej śliczności ;) Quote
gallegro Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='ulvhedinn']W Psim Losie pojawił się nowy lokator, któremu trzeba pilnie szukać domku:cool3: Duży maluszek:cool3: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37396 Ulv, nie zauważyłem żeby psiak miał jakieś imię, dlatego nieśmiało proponuję imię robocze "Sylwek". W końcu w Sylwestra rozpoczął się jego nowy etap życia. A swoją drogą, czy jego poprzedni właściciele nie przyjmą go na powrót do siebie? Nie znam szczegółów odnośnie ich podejścia do psiaka, dlatego to tylko takie luźne pytanie... Quote
ulvhedinn Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 "Właścicielom" to ja radzę, coby sobie pluszaka kupili:angryy: Jesli ktoś bez jakiegokolwiek badania stwierdza, żeby psa uśpić, bo nie bedzie wydawał mnóstwa kasy na leczenie, to nie zasłuzył sobie na posiadanie zwierzaka, nie? Szukamy dzieciakowi NOWEGO, dobrego domu!!!! Ja zaproponowałam Bazylego... albo Milo (po mojej Milence [']):p Tu jeszcze u mnie... śliczny, prawda? Quote
gallegro Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='ulvhedinn']"Właścicielom" to ja radzę, coby sobie pluszaka kupili:angryy: Jesli ktoś bez jakiegokolwiek badania stwierdza, żeby psa uśpić, bo nie bedzie wydawał mnóstwa kasy na leczenie, to nie zasłuzył sobie na posiadanie zwierzaka, nie? Szukamy dzieciakowi NOWEGO, dobrego domu!!!! Ja zaproponowałam Bazylego... albo Milo (po mojej Milence [']):p... Ja myślałem, że to wet postawił taką diagnozę, a w oparciu o nią, niedoświadczeni opiekunowie postanowili... :shake:. Jeśli jest tak jak napisałaś, nie ma wątpliwości... Oba zaproponowane imiona są łądne... może jednak Milo ? Quote
Aga_Mazury Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Tak, Milo to jest odpowiednie imię....po Milence <*> śliczny on jest prawda?...a te oczy.... Quote
gallegro Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Milo na Allegro: http://www.allegro.pl/item151841448_milo_szczeniak_cudem_wyrwany_z_objec_smierci_.html Wykorzystałem nieaktualną aukcję Dżekusia (jeśli ktoś ją oglądał, proszę odświeżyć stronę). Mam nadzieję, że i Milusiow przyniesie szczęście ;). Quote
Olesia.b Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Milo już na pierwszej stronce! Jutro dorzucę opis! Ulv cieszę się, że jesteś z nami. Trzymaj się kochana!! Quote
Olesia.b Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Wujek Gallegro jak zwykle niezawodny :loveu: . Z pewnością przyniesie Milusiowi szczęście! Quote
nati_92 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 jejku sliczny piesek zle ze trfail na niedoswiadczonych ludzi Quote
przyjaciel_koni Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Spacerek był !!!! I dla nas zaświeciło troszkę słońce - teraz jest paskudnie ! Wanilka jest "pies na parówki" !!!! I ślicznie spaceruje, grzecznie z Kliniki z nami wychodzi - oczywiście już z góry wie, że parówka będzie !!!! Patrzy w oczy z miną "no dawaj szybciej !". Wedelek niestety bardzo mnie martwi. Paróweczki tylko kawałeczek i to raczej z litości dla mnie. Ja odnoszę wrażenie, że bardzo chudnie (za bardzo). Staje się również taki jakiś obojętny. Tylko jak się przykucnie, to zaraz podchodzi i podstawia łepek do głaskania. Im bliżej człowieka tym lepiej. Najwyraźniej psiaczek ma jakiś problem. Trzeba koniecznie go obserwować. Kilka zdjęć może wyszło, ale bardzo się dzisiaj kręciliśmy. Jak obrobię - wyślę do Wujka Gallegro. Małego nie widziałam. Pewnie odpoczywał. Śliczniutki psiuluś na tych fotkach ! Mam nadzieję, że szybko znajdzie opiekuna. Sama słodycz ! Taki Miluś !!! Quote
Aga_Mazury Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Psiakom z Psiego Losu wszystkim...obecnym i przyszłym... SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA I DOMKÓW< KTÓRE NA WAS ZASŁUGUJĄ....I TO SZYBKO :BIG::laola: Quote
_beatka_ Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 milo jest przepiekny, takie cudowne oczeta ma:loveu: co do wedelka to moze ma poprostu depresje bo taki przybity jest...pewnie strasznie brakuje mu tego jedynego czlowieka...:-( Quote
nati_92 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Aga_Mazury']Psiakom z Psiego Losu wszystkim...obecnym i przyszłym... SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA I DOMKÓW< KTÓRE NA WAS ZASŁUGUJĄ....I TO SZYBKO :BIG::laola: Dołączam się do życzen i szczegolnego kciuki za Wedeleka i Milusia Quote
przyjaciel_koni Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Zapomniałam o życzeniach dla Wszystkich - samych przyjemnych dni w roku 2007 !!!!!! I koniecznie domów dla psiaków !!!! To najważniejsze !!!!! W tym właśnie miejscu Panu Januszowi Orzechowskiemu życzę, aby rok 2007 był spokojniejszy, bez niepotrzebnych stresów i by wszystkie zwierzęta, którym pomaga szybko znajdowały odpowiedzialne domy. Za dotychczasową pomoc dla tych, które same sobie nie poradzą szczególnie Panu dziękuję !!!!! Quote
Aga_Mazury Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Do Psiego Losu właśnie jedzie kolejna bieda......DZIĘKUJEMY :iloveyou: Quote
gallegro Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Mam nadzieję, że wyzdrowieje i znajdzie domek... Quote
Recommended Posts