fotolaf Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 wITAM lubicie sobie podyskutowac to zobaczcie aukcje jaka znalazlem ... jazda jakas :) zycze milego ogladania http://ale.gratka.pl/ogloszenie/15568439_kupie_cale_mioty_szczeniat_akita_inu.html Jak dla mnie to wyglada na jakas dziwna sprawe a wy co sadzicie o tym ?? Quote
Miawko Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Ten człowiek też szczenięta ONków, haszczaków i bulterierów skupuje... Podejrzanie to wygląda... Wydaje się, że to jakis pośrednik handlujący szczeniętami: http://www.stence.estranky.cz/clanky/uvod.html Strona wydaje się czeska, numer telefonu słowacki. Można się z tym człowiekiem jedynie telefonicznie bądź mailowo skontaktować - na stronie nie ma adresu... Quote
Miawko Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 A czy to w sumie robiłoby jakąś różnicę? Wspomniałam o kraju, bo udało mi się źródło ogłoszenia ustalić i tyle :) Quote
fotolaf Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 no mimo wszsyko robi i to dosc duza .... ale tak czy inaczej znajac zycie znajda sie chetni co mu pomoga Quote
Kateczka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 biorac pod uwagę rasy mozę chodzic o walki....są psychole, którzy lubią mieszać geny... a tak przy okazji tekst "lubicie sobie podyskutowac" mogłeś sobie darowac bo ton wypowiedzi nie wyglada jakoś zachęcająco.... jak masz coś do powiedzenia to tez podyskutuj a nie swiśniesz gdzieś tekstem naskakujacym na kogoś i znikasz... Quote
anka_szklanka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Witam:) Poszukuje modeli ciekawych ras do wzbogacenia swojego albumu, osoby zainteresowane prosze o kontakt mailowy, który jest na stronie www, pozdrawiam :) P.S. jestem z warszawy... Quote
fotolaf Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Kateczka napisał(a):biorac pod uwagę rasy mozę chodzic o walki....są psychole, którzy lubią mieszać geny... a tak przy okazji tekst "lubicie sobie podyskutowac" mogłeś sobie darowac bo ton wypowiedzi nie wyglada jakoś zachęcająco.... jak masz coś do powiedzenia to tez podyskutuj a nie swiśniesz gdzieś tekstem naskakujacym na kogoś i znikasz... Alez ja nie naskakuje na nikogo :) poporstu po jednym wystawowym watku tak jakos samo mi sie to napisalo :) Quote
Recommended Posts