*zaba* Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Cioteczki kochane, jakos przetrwalismy ten dzien. A co do tego kurdupla, to... To jest krzyzowka psa z kotem. Skacze jak kot, czasami lapki stawia tak smiesznie delikatnie jak kot, czekam kiedy zacznie miauczec, czy wspinac sie na drzewo, hehe. On jest niesamowicie skoczny. Jak zaczyna biegac, to wskakuje na sofe i z niej skacze na druga, ale zeby bylo smieszniej, odbija sie lapkami nie od siedziska, a od oparcia. Pierwsz raz widzialam jak pies odbija sie w pionie :crazyeye: Kurcze, gdyby on trafil do kogos, kto ma duzo czasu i zna sie na tym, to napewno bylby sportowcem, o ktorym byloby glosno. To pies z potencjalem. Nadal spi mi na glowie, czasami zlezie nizej, ale wraca, niestety. Jak wychodze do pracy wyje i szczeka. Dzisiaj przed 7 wyszlam i zaczal wyc, pobiegl na gore, wskoczyl na lozko, popatrzyl na TZ-a i zaczal wyc od nowa. Oj bedzie ciekawie, w poniedzialek zostanie sam od 7.30 do 14.... Teraz wychodzimy na chwile i wracamy, ale za kazdym razem wyje. Kamelelk tez wyl na poczatku, sasiadka nam mowila, ale w koncu sie nauczyl, mam nadzieje, ze z Ozim tez tak bedzie. AA jeszcze na dodatek szczypie. Nie pozwalam mu, ale nie moze zalapac, ze nie wolno. No i tak to wyglada u nas. Ale jest fajny, mimo wszystko. Quote
agaciaaa Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 To jeszcze jakieś fotki koniecznie tego koto-psa ;) Quote
*zaba* Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Fotki jakies pstrykne. Ozi szaleje za pilka. Lubi chlopak ruch :) Ale... minal tydzien bez problemow. Nie zalatwia sie w domu, ani w ogrodzie. Wczoraj nawet puscilam go ze smyczy bo juz wiedzial gdzie mieszka i poszedl prosto do furtki :) A dzisiaj po poludniu zrobil koope na lozku mojego syna... Pokoj jest na pietrze, nie rozumiem... Quote
modliszka84 Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 Hej - pilnie potrzebujemy DT dla 3 szczeniaków uratowanych z pola. Od jutra nie mamy co zrobić zrobić... POMOCY! http://www.dogomania.pl/forum/threads/244218-*Pabianice*-10-szczeniak%C3%B3w-3-urodzone-na-polu-7-podrzuconych-!!/page2 Quote
*zaba* Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='modliszka84']Hej - pilnie potrzebujemy DT dla 3 szczeniaków uratowanych z pola. Od jutra nie mamy co zrobić zrobić... POMOCY! http://www.dogomania.pl/forum/threads/244218-*Pabianice*-10-szczeniaków-3-urodzone-na-polu-7-podrzuconych-!!/page2 Nijak nie ma m jak pomoc :oops: A o Ozim bede pisala tylko tak: niszczyciel do entej potegi! do kapci i kabla dolaczyly moje ukochane letnie buciki, poodgryzal wszystkie paseczki, pewnie mu sie fason nie podobal i napoczal totebke, ktora sobie na klamce wisiala. A tak poza tym to jest kochany :loveu: Quote
*zaba* Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 (edited) czy mowa o zdjeciach moich ulubionych butkow? torebki? kabli, czy kapci?? :razz: Nie zrobilam, niestety... Mam za to zdjecia Niszczyciela Edited June 15, 2013 by *zaba* Quote
*zaba* Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 Za pilke dalby sobie ogon wyskubac, narazie zdjatko, ale mam filmik, tylko nie moge go otworzyc. Jak sie naumiem to tez wstawie :) No i to tyle :) Quote
Korenia Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 http://i655.photobucket.com/albums/uu278/izape/IMG_0433_zps5e54edfe.jpg Widać, że to niszczyciel w oku siedzi :evil_lol: Quote
*zaba* Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 on tylko tak pozowal na biedaka! Niezle ziolko jest!! Moze sie uda. Po kliknieciu powinien byc filmik. Mam wiecej, ale jakos inaczej musze je dodac. Ucze sie ... ;) Quote
Juldan Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 Ale super :) Ale chłopcy delikatnie się z nim bawią- bardzo bym chciała żeby wszystkie zabawy psów z dziećmi tak wyglądały. Iza On powinien nazywać się Boniek:evil_lol: Quote
*zaba* Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 Chlopcow pozniej bylo czterech (moje blizniaki, sasiad i Chinczyk, tez blisko mieszka) i wszyscy buty posciagali i grali w skarpetkach, zeby psu krzywdy nie zrobic. Kurcze innym aparatem robilam nastepne filmiki i ie chca mi sie otworzyc, wrrrr Nic to, dam rade. Ewus, a jakie jedzonko kupilam? Bo sie skonczylo dzisiaj i nie wie jakie dokupic. Na wieczor i jutro ma chapi, ale wolalabym jakies dobre. Bylam taka zaaferowana, ze zupelnie nie pamietam (purina?) Quote
Korenia Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 Świetnie się bawią :D! A jaki on okruszek ;) Myślałam, że jest trochę większy :)! Quote
annika Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 "... buty? torebka, kable? kapcie? mówie Ci kobieto że nie potrzebowałaś ich wcale":evil_lol: Quote
Juldan Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 [quote name='*zaba*']Ewus, a jakie jedzonko kupilam? Bo sie skonczylo dzisiaj i nie wie jakie dokupic. Na wieczor i jutro ma chapi, ale wolalabym jakies dobre. Bylam taka zaaferowana, ze zupelnie nie pamietam (purina?)[/QUOTE] purina pro plan jagnięcina z ryżem :) Quote
agaciaaa Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 http://i655.photobucket.com/albums/uu278/izape/IMG_0418_zpsa9efd230.jpg niepozorny ten Twój niszczyciel ;) Quote
*zaba* Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 cd I po spacerku. Ozi juz coraz mniej wyje i szczeka jak wychodze do pracy. Sasiadka mowila, ze jak on widzi kogos za ogrodem, albo slyszy kolo okna w kuchni, wtedy szczeka. Buty chowam, ale malpie jednej udalo sie wyciagnac jednego. Dobrze, ze pogryzl tylko troche w srodku. Wlazi na lawe jak nas nie ma. Zostawilam specjalnie kubek i jak wrocilam z pracy to lezal, a moze sam sie przewrocil?? Sika juz normalnie tzn po kilka razy na spacerku, kamien mi z serca spadl. Boi sie nadal roznych dzwiekow, naglych ruchow itp. Bylam z nim na obchodach 725 lecia naszego miasta i biedak o malo zawalu nie dostal. Nie nadaje sie do duzych skupisk ludzkich. Jak wzielam go na rece, trzasl sie jak galareta. Musielismy zrezygnowac z imprezy. Nie wiem ile taki piesek powinien wazyc, nie chcialabym go przekarmic, ale i zaglodzic tez nie :) No to tyle wiesci o Kasowniku. Aaaa! O matko i corko ile siersci mam na narzutach! Trzeba bedzie z nich zrezygnowac, albo przerzucic sie na czarne hehe. Quote
agaciaaa Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 *zaba* napisał(a):Aaaa! O matko i corko ile siersci mam na narzutach! Trzeba bedzie z nich zrezygnowac, albo przerzucic sie na czarne hehe. Poznaj uroki krótkowłosego psa :lol: http://i655.photobucket.com/albums/uu278/izape/IMG_0544_zps97bf71e3.jpg uroczą ma mordkę :loveu: Quote
*zaba* Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Nie spodziewalam sie, ze to az tak bedzie wygladalo... Z Kamelkiem, mimo ze byl wiekszy, wiec tym samym wlosow wiecej mial, nie bylo tak... Moze go ogolic? I bedzie lysy corgi?? Quote
Recommended Posts